Traditioneel Italiaans Restaurant in Venetie!

door Rudmer
(Nederland)

Restaurant Venetie

Restaurant Venetie

Restaurant Venetie Restaurant alla Madonna

Qua restaurant in Venetie kan ik er zo tien op noemen. Je zou ze eigenlijk zelf moeten ontdekken in de afgelegen straatjes. Dat laat ik dan ook aan jullie over!

Vlakbij de Rialto brug is er een restaurant waar je heerlijk kunt eten en best romantisch is. Maar die is niet zo klein en is best druk.
Trattoria alla Madonna is namelijk een echt traditioneel Italiaans restaurant, veel obers in witte jassen en veel verse vis.

Het eten is uitstekend en de porties zijn niet te groot. De prijzen zijn zeer redelijk en ik kom er vaak terug! Je moet dan met de waterbus (vaporetto) uitstappen bij de Rialto brug.

Kijk maar op www.ristoranteallamadonna.com

Klik hier om te reageren

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Reviews Restaurant.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met de stad... Kijk maar eens ! 


Lees meer over Venetië 


Instagram Venetie

Benieuwd naar meer foto's? Volg mij >

Updates & Vragen

 1. Ook een prijs-indicatie geven.

  Jan 13, 18 07:38 AM

  Misschien kan er ook een prijs-indicatie worden gegeven. Ik betaalde vandaag voor een kopje thee + panini € 17,50, voelde me niet opgelicht maar uitgeperst.(

  Lees verder

 2. Transport

  Jan 07, 18 09:30 AM

  We vliegen eind februari voor 4 dagen naar Venetie. We landen op Treviso... Hoe geraken we het beste in Mestre bij Smart Holiday Hotel? Mvg

  Lees verder

TIP voor Appartementen in Venetie: