Traditioneel Italiaans Restaurant in Venetie!

door Rudmer
(Nederland)

Restaurant Venetie

Restaurant Venetie

Qua restaurant in Venetie kan ik er zo tien op noemen. Je zou ze eigenlijk zelf moeten ontdekken in de afgelegen straatjes. Dat laat ik dan ook aan jullie over!

Vlakbij de Rialto brug is er een restaurant waar je heerlijk kunt eten en best romantisch is. Maar die is niet zo klein en is best druk.
Trattoria alla Madonna is namelijk een echt traditioneel Italiaans restaurant, veel obers in witte jassen en veel verse vis.

Het eten is uitstekend en de porties zijn niet te groot. De prijzen zijn zeer redelijk en ik kom er vaak terug! Je moet dan met de waterbus (vaporetto) uitstappen bij de Rialto brug.

Kijk maar op www.ristoranteallamadonna.com

Klik hier om te reageren

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Reviews Restaurant.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website