Traditioneel Italiaans Restaurant in Venetie!

door Rudmer
(Nederland)

Restaurant Venetie

Restaurant Venetie

Restaurant Venetie Restaurant alla Madonna

Qua restaurant in Venetie kan ik er zo tien op noemen. Je zou ze eigenlijk zelf moeten ontdekken in de afgelegen straatjes. Dat laat ik dan ook aan jullie over!

Vlakbij de Rialto brug is er een restaurant waar je heerlijk kunt eten en best romantisch is. Maar die is niet zo klein en is best druk.
Trattoria alla Madonna is namelijk een echt traditioneel Italiaans restaurant, veel obers in witte jassen en veel verse vis.

Het eten is uitstekend en de porties zijn niet te groot. De prijzen zijn zeer redelijk en ik kom er vaak terug! Je moet dan met de waterbus (vaporetto) uitstappen bij de Rialto brug.

Kijk maar op www.ristoranteallamadonna.com

Klik hier om te reageren

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Reviews Restaurant.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met de stad... Kijk maar eens ! 


Lees meer over Venetië 


Updates & Vragen

 1. Vraag over vertrektijden trein

  Jun 03, 18 10:51 AM

  Goedemiddag! Aanstaande dinsdag 5 juni hopen wij 9.10u aan te komen op treviso AirPort. Ik heb zojuist de tijden bekeken van het trein rooster, de laatste

  Lees verder

 2. Trip naar mestre

  May 21, 18 12:55 PM

  Wij kolen op 18 juni aan op de luchthaven van treviso om 19.30u. Hoe geraken wij het voordeligst in mestre. Op 21 juni vertrekt onze vlucht om 09.05u.

  Lees verder

 3. Vraagje

  May 12, 18 05:20 AM

  Goede avond, wij hebben een 4 daagse trip geboekt naar Venetië, plaats Mestre. Wij landen pas om 23.30. Ik neem aan dat er dan geen bussen meer rijden

  Lees verder

TIP voor Appartementen in Venetie: