Transport Treviso Airport naar Albergo San Marco

door Susan

Hallo,

Wij gaan binnenkort naar Venetie. Wij landen op Treviso Airport. Kunt u mij vertellen hoe ik met het openbaar vervoer in San Marco 877 (Hotel Albergo San Marco) kan komen. Welke bus kan ik het beste nemen en koop ik een ticket in de bus?

Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Mvg,
Susan.

Reactie voor Transport Treviso Airport naar Albergo San Marco

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Apr 22, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Naar Hotel Albergo San Marco
door: NaarVenetie.com

Beste Susan,

Wat leuk dat jullie binnenkort naar Venetie gaan! En ik vind Hotel Albergo San Marco zelf een leuk hotel en een prima locatie midden in Venetie!

Vanuit Treviso kunnen jullie het beste de ATVO shuttle bus nemen (351) richting VENEZIA. Deze vertrekken aan de voorkant van het vliegveld in Treviso. Kaartjes kunnen jullie kopen in een speciaal loket of de machine op het vliegveld of online via www.atvo.it.

De retourkaartjes kosten EUR 22,- p.p. en bestel je 2 of meer kaartjes dan kost het EUR 20,- p.p. De bussen vertrekken tot 22.25 uur vanaf het vliegveld richting VENEZIA. Jullie stappen uit op Piazzale Roma in Venetie. Hier moeten jullie je route vervolgen per vaporetto boot.

Jullie kunnen kiezen tussen de lijnen 5.1, lijn 1 of lijn 2. Afhankelijk van welke lijn jullie nemen moeten jullie uitstappen op de vaporetto halte S. Marco Vallaresso of S. Zaccaria. Loop vervolgens naar het San Marco Plein. Houdt de basiliek aan jullie rechterhand en loop richting de galerijen.

Loop vervolgens het kleine steegje in, genaamd Calle Bianca Capello. Uiteindelijk komen jullie dan bij het hotel 'Albergo San Marco'.

Zie ook mijn afbeelding van de routes! Veel succes en ik ben benieuwd hoe het is geweest!

Ciao

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met de stad... Kijk maar eens ! 


Lees meer over Venetië 


Instagram Venetie

Benieuwd naar meer foto's? Volg mij >

Updates & Vragen

 1. Ook een prijs-indicatie geven.

  Jan 13, 18 07:38 AM

  Misschien kan er ook een prijs-indicatie worden gegeven. Ik betaalde vandaag voor een kopje thee + panini € 17,50, voelde me niet opgelicht maar uitgeperst.(

  Lees verder

 2. Transport

  Jan 07, 18 09:30 AM

  We vliegen eind februari voor 4 dagen naar Venetie. We landen op Treviso... Hoe geraken we het beste in Mestre bij Smart Holiday Hotel? Mvg

  Lees verder

TIP voor Appartementen in Venetie: