Transport Treviso Airport naar Albergo San Marco

door Susan

Hallo,

Wij gaan binnenkort naar Venetie. Wij landen op Treviso Airport. Kunt u mij vertellen hoe ik met het openbaar vervoer in San Marco 877 (Hotel Albergo San Marco) kan komen. Welke bus kan ik het beste nemen en koop ik een ticket in de bus?

Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Mvg,
Susan.

Reactie voor Transport Treviso Airport naar Albergo San Marco

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Apr 22, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Naar Hotel Albergo San Marco
door: NaarVenetie.com

Beste Susan,

Wat leuk dat jullie binnenkort naar Venetie gaan! En ik vind Hotel Albergo San Marco zelf een leuk hotel en een prima locatie midden in Venetie!

Vanuit Treviso kunnen jullie het beste de ATVO shuttle bus nemen (351) richting VENEZIA. Deze vertrekken aan de voorkant van het vliegveld in Treviso. Kaartjes kunnen jullie kopen in een speciaal loket of de machine op het vliegveld of online via www.atvo.it.

De retourkaartjes kosten EUR 22,- p.p. en bestel je 2 of meer kaartjes dan kost het EUR 20,- p.p. De bussen vertrekken tot 22.25 uur vanaf het vliegveld richting VENEZIA. Jullie stappen uit op Piazzale Roma in Venetie. Hier moeten jullie je route vervolgen per vaporetto boot.

Jullie kunnen kiezen tussen de lijnen 5.1, lijn 1 of lijn 2. Afhankelijk van welke lijn jullie nemen moeten jullie uitstappen op de vaporetto halte S. Marco Vallaresso of S. Zaccaria. Loop vervolgens naar het San Marco Plein. Houdt de basiliek aan jullie rechterhand en loop richting de galerijen.

Loop vervolgens het kleine steegje in, genaamd Calle Bianca Capello. Uiteindelijk komen jullie dan bij het hotel 'Albergo San Marco'.

Zie ook mijn afbeelding van de routes! Veel succes en ik ben benieuwd hoe het is geweest!

Ciao

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website