Transport van airport Treviso naar Mestre

door Tanja Gielis
(België - Rijkevorsel )

Beste,

Wij vertrekken aanstaande vrijdag met een avondvlucht (ETA 21hrs) naar Treviso en hebben een hotel geboekt in Mestre. (Via Trezzo)
We overnachten daar 1 keer en van daaruit willen we dan naar de terminal Venice Terminal Passeggeri gaan s'anderendaags.

Wat zijn de beste transfers mogelijkheden voor 3 volw + 1 kind? Heeft u tips voor ons aub?

Alvast bedankt

Reactie voor Transport van airport Treviso naar Mestre

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Nov 15, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
hoe geraakt je in hotel Centrale in Mestre
door: Anita

Wij vertrekken volgende week vrijdag naar Venetie. We komen aan op de luchthaven Treviso. Hoe geraakt je het beste van daaruit naar Mestra, Hotel Central?
vr gr

Aug 18, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Van Mestre naar de Venice Terminal Passeggeri
door: NaarVenetie.com

Hallo Tanja,

Wat leuk, gaan jullie een cruise maken? Spannend!

Om vanaf Treviso Airport in Mestre te komen kunnen jullie het beste de ATVO bus service gaan doen. Inclusief bagage brengt deze shuttle bus jullie voor EUR 12,- naar Mestre busstation. Een retourtje kost EUR 22,-. Kaartjes kun je op Treviso Airport kopen, in de bus of via www.atvo.it.

De bus stopt 2x in Mestre, maar voor jullie is het handigst om uit te stappen op het busstation van Mestre. Dit is Mestre FS en is naast het treinstation ‘Venezia Mestre’. Dan neem je vanaf Venezia Mestre de trein (Trenitalia) naar Portogruaro Caorle. Dit is 5 minuten en 1 treinstation verder. Het station is vlakbij de straat Via Trezzo in Mestre, 1 minuutje lopen.

Dit leek me het handigst en hoef je het minst te lopen om bij jullie hotel op de straat Via Trezzo te komen.

Ja, en dan de volgende dag... Misschien heeft jullie hotel een eigen shuttle busje naar Venetie? Anders moeten jullie terug en voorbij het treinstation lopen totdat jullie bij de straat ‘Viale Giuseppe Garibaldi’ komen. In deze straat is de bushalte voor buslijn 2 richting Venetie. De bushalte heet ‘P. zza Carpenedo’. Hier nemen jullie de bus richting Venezia en duurt ongeveer 20 minuten en is 17 haltes. Jullie moeten uitstappen bij bushalte ‘S. Chiara ‘Dogana’’ in Venetie (dit is net na de lange brug). Vanaf deze halte is het nog ongeveer 10 minuten lopen naar de Venice Terminal Passeggeri. De looproute is aangegeven.

Succes!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website