treinstation venezia naar marco polo vliegveld

Hallo,
Ik moet op 9 september om 12.35 op het Marco Polo vliegveld zijn. Ik kom per trein aan op het treinstation (Santa Lucia). Weet iemand hoe ik het gemakkelijkst op het vliegveld kan komen (heb nogal wat bagage bij me dus liever niet teveel lopen of overstappen).
Groet Getty

Reactie voor treinstation venezia naar marco polo vliegveld

Gemiddelde Waardering starstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jun 22, 2023
Waardering
starstarstar
Vervoer naar het vliegveld vanuit Venetie
door: Anoniem

Beste Getty,
Wat leuk dat je naar Venetie gaat. Bedoel je dat je eerst met de trein ergens vandaan komt en direct doorreist naar Marco Polo Airport?

Je zou dan ook al kunnen uitstappen in Mestre en vandaar de taxi of de shuttle bus van ATVO kunnen nemen naar het vliegveld.

Vanuit het Santa Lucia Treinstation in Venetie is het 100 meter lopen naar Piazzale Roma waar verschillende bussen naar Marco Polo Airport gaan.
Het beste voor jou is de ATVO shuttle bus. Hier mag je grote koffers mee. Het is dan ongeveer 26 minuten reizen.

Een taxi is ook makkelijk. Je zou de pagina "van vliegveld naar Venetie" goed moeten lezen. Daar staan veel opties die ook voor jou van toepassing zijn.

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

-  TICKETS MET KORTING -


Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website