Van Chioggia naar Venetie

door Naar Venetie
(Venetie)

Van juni t/m sept vaart er iedere dag een ferrie van Chioggia naar Venetie. Dit is lijn nummer 19 (stagionale) naar Venetie.

Dit is één keer per dag om ca. 09:00 uur (9.05). Het is een rechtstreekse verbinding naar Venetie en is dus het snelste als je over het water wilt naar Venetie. Je moet rekening houden dat het ruim anderhalf uur varen is van Chioggia naar Venetie.
Dus dat is best een lange rit! En als je terug gaat mis de boot niet! Deze gaat om 17:00 uur vanaf dezelfde plek waar de ferry jullie heeft afgezet! Dit is S. Marco – S. Zaccaria. De ferry kun je niet op de Tourist Travelcard doen. Het kaartje moet je apart aanschaffen op de kade van Chioggia.

Als je het wilt heb je hier een optie om kaartjes te kopen voor de vaporetto. Die kun je wel gebruiken op Lido en in Venetië en zelfs in Mestre. Koop hier je kaartje voor openbaar vervoer per waterbus en gewone bus.

Een andere optie is Vaporetto lijn nummer 11 naar Lido. Dit is wel een ACTV travel card optie. En is dus goedkoper. Maar ook veel langzamer. Kaartjes kun je ook gewoon in Chioggia kopen.Voordeel is dat het veel meer sightseeing is en je kunt van eiland naar eiland hoppen. Zo kun je elk eilandje tussen Chioggia en Lido bezichtigen. Vanaf Lido Pellestrina gaat lijn nummer 11 over op een bus naar Lido S.M.E.. Vandaar kun je verder met de vaporetto naar het San Marco Plein in Venetie. De totale reis met lijn nummer 11 duurt ongeveer 2 uur (als je niet op de tussen eilanden uitstapt om te bezichtigen).

Voordeel is Als je s’ochtends met de ferry nr. 19 gaat vanaf Chioggia naar Venetie kun je s’avonds altijd terug komen met vaporetto lijn nr. 11. Deze vaart tot laat in de avond. Zorg er dan wel voor dat je op tijd op Lido bent.

Reactie voor Van Chioggia naar Venetie

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jul 05, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Info
door: Kathy

Hoeveel kost het om van chioggia naar Venetie te reizen
Dank,

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Wat is jouw beste Venetie Tip?.


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com