Van duur naar nog duurder...

door Mariette de Winter
(Belgie Antwerpen)

We zijn aangekomen op Marco Polo Airport. Wij hebben toen de Alilaguna boot genomen tot de halte San Marco Plein.

Dit was EUR 30,- voor twee personen. Een enkele reis, omdat we de terugreis te weinig tijd hadden. We hebben een taxiboot genomen vanaf de cruiseterminal terug naar Marco Polo Airport. Dit was EUR 120,- in september 2014.

Daarom van duur naar nog duurder. Maar Venetie is zeker de moeite!

Groetjes,
Mariette de Winter

Reactie voor Van duur naar nog duurder...

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jan 29, 2018
Waardering
starstarstarstarstar
Venetie
door: Chris

Als ik het goed begrepen heb is de prijs voor vaporetto 33€ voor 3 dagen? Kan ik van iemand een goede tip krijgen voor een gondel te reserveren en eventueel andere tips voor venetië?

Jan 08, 2018
Waardering
starstarstarstar
vaporetto duur???
door: Anneke

De vaporetto is duur als je telkens losse kaartjes koopt. Als je er een dag bent (veel te kort!) kan je beter een dagkaart nemen. Neem dan ook de toeristische route lijn 1, die rustig door het Canal Grande naar het Lido vaart.

En als je daar uitgekeken bent neem je gewoon weer lijn 1 terug, als je wilt vaar je helemaal door tot aan het station. Als je een paar dagen in Venetië verblijft kan je een kaart voor 3 dagen of een week kopen. Die zijn verhoudingsgewijs goedkoop (3 dagen 33 euro) en je vaart er ook mee naar de eilanden in de lagune.

Het leukste is natuurlijk als je een plekje verovert op het voor- of achterdek, lekkere hapjes mee, en in de avond door het Canal Grande, schitterend!

Oct 26, 2014
Waardering
starstarstarstarstar
Alilaguna of Taxiboot van Vliegveld naar Venetie
door: Rudmer

Hoi Mariette,

Goede bijdrage! Venetie is duur. En je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Ook de vaporetto boot en andere vervoersmiddelen zijn best prijzig.

Gelukkig heb je een mooie tijd gehad in Venetie!

Groet, Rudmer

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com