van en naar venetiecentrum vanaf Mestre met openbaar vervoer

Hallo
mijn hotel(Venezia)ligt aan Piazza 27 Ottobre, 91, Mestre. Ik wil graag weten wat ik het beste kan doen om naar het centrum te komen, ik ben slecht ter been en kan dus niet zo lang lopen, een kaart voor 3 dagen lijkt me dus de beste optie, welke kaart kan ik het beste aanschaffen? Is er in de omgeving van mijn hotel ook nog iets interessants te beleven en zijn daar ook restaurantjes waar je lekker kunt eten? Wij vertrekken pas laat in de avond, kunnen wij onze koffers ergens kwijt op een station zodat wij daar niet de hele dag met onze koffer lopen te leuren, als we ze in het hotel achterlaten moeten we weer helemaal terug daar naar toe.

Groetjes Nancy

Reactie voor van en naar venetiecentrum vanaf Mestre met openbaar vervoer

Gemiddelde Waardering starstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Nov 04, 2017
Waardering
starstarstar
Van Mestre naar Venetie
door: NaarVenetie.com

Hallo Nancy,

Wat leuk dat jullie al zo snel naar Venetie toe gaan. Jullie hotel is mooi in het centrum van de stad Mestre. Vanaf hier zijn er heel veel verbindingsmiddelen naar Venetie. Als je slecht ter been bent dan lijkt het mij het handigst om via de Tram T1 of T2 naar Venetie te gaan. Deze stoppen vlakbij jullie Hotel Venezia en gaan naar Venetie waar ze stoppen bij de eindhalte voordat je Venetie in kunt 'Piazzale Roma'. Omdat jullie hotel in Mestre staat is een 3-day Travel Card een goede keuze. Deze kun je aanschaffen op het Mestre treinstation of als je aankomt in Venetie op Piazzale Roma. Een ticket met de tram kost ongeveer EUR 2,-, dus dat is de moeite niet, maar als je de Travel Card hebt dan kun je deze dus ook voor de tram gebruiken. Waar je met name goedkoper in uit bent is als je de vaporetto boten in Venetie ook neemt. Deze zul je in Venetie vaker gebruiken als je slecht ter been bent, dan anderen. Veel kun je namelijk ook lopen Venetie, maar is dus niet de beste optie voor jullie.

In de omgeving van jullie hotel in Mestre is best veel te doen hoor. Maak je geen zorgen het is redelijk in het centrum en je hebt er winkels en restaurants. Ik heb onvoldoende kijk in Mestre waar het hier goed eten is. Jullie zouden jullie koffers op de laatste dag achter kunnen laten op het treinstation in Mestre. Daar hebben ze bagage lockers, maar ook elders in Mestre, maar ook op Piazzale Roma zijn bagage ruimten voor toeristen om de bagage achter te laten. Ook op het treinstation in Venetie 'Santa Lucia' zijn kluisjes te vinden. Via welk vliegveld vliegen jullie terug?

Ik vertrouw er op dat ik je zo voldoende (en nog op tijd) heb geholpen en wens je veel plezier aankomende dagen!

Ciao!

Rudmer

www.Facebook.com/NaarVenetie.nl
www.NaarVenetie.nl
www.NaarVenetie.com
www.VenetieTips.be
www.Best-Venice-Italy-Holiday.com

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Contact.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website