Van San Marco Airport naar camping Village Jolly

Camping-Jolly-Walking-Route

Camping-Jolly-Walking-Route

Wij komen 3 nov aan op san marco airport rond 21.00.
hoe kom ik het beste naar de camping village jolly?

Reactie voor Van San Marco Airport naar camping Village Jolly

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Oct 21, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Naar Camping Jolly
door: NaarVenetie.com

Hallo,,,

Wat leuk dat jullie naar Venetie gaan! Camping Village Jolly is prima ! Maar ik ben benieuwd hoe jullie het hebben gevonden… Laat het me weten..

Vanuit Marco Polo kunnen jullie vrijdagavond gewoon buslijn/shuttle bus no. 5 nemen richting VENEZIA en uitstappen bij halte 'Santa Chiara' (15e halte). Dit is 1 halte voor de eindstop in Venetie 'Piazzale Roma'. Op Santa Chiara mogen jullie overstappen op bus no. 6 richting CATENE en uittappen op bushalte 'P.le Parmesan' (8e halte). Vanaf hier is het nog ca. 10-15 minuten lopen naar Camping Jolly. Zie het bijgevoegde kaartje met de looproute. De totale reisduur met openbaar vervoer is ongeveer 1 uur en 20 minuten.

Je kan ook een goedkope taxi vooraf reserveren als dit jullie voorkeur heeft. Ik vermoed dat dit ongeveer EUR 40,- is en als jullie met z'n drieën zijn is dit al vaker goedkoper en veeeeeel comfortabeler. Kijk maar eens op mijn eigen booking platform naarvenetie.transferz.com om een taxi in Venetie te reserveren.

De camping heeft zelf een shuttle busje die een aantal keer hun gasten brengt naar Venetie. En op een vast tijdstip staat het shuttle bus weer klaar op de afgesproken plek om jullie weer terug te brengen naar de camping. Vaak is dat al rond 19:00 uur in de avond. Nadeel is wel dat je dit busje van de camping vooraf moet reserveren.

Andere opties zijn om vanaf de camping met de gewone bus lijndiensten te gaan. Jullie kunnen dan kiezen voor de buslijnen 6 of 13. Zij gaan alle 2 naar ‘Piazzale Roma’ in Venetie. Dit is het eindstation van al het vervoer naar Venetie. En vanaf hier begint de stad! Vanaf de camping zijn de haltes ca. 10 minuten lopen. Dus dat is goed te doen. Een kaartje in deze streekbus kost 1,50. Vlakbij de bushalte is ook een supermarkt (dit kan je ontzettend veel geld besparen in Venetië).

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Venetie Camping Reviews.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website