VAN TREVISO NAAR CANNAREGIO

door CHRIS CORENS
(ANTWERPEN)

Hallo, wat een leuke site is dit!

Vraagje: we gaan op 28 november voor drie dagen naar Venetie met onze kids.

Wat is de makkelijkste en goedkoopste manier om van luchthaven Treviso in Cannaregio te geraken?

Bedankt al vast voor je raad!

Groetjes, CHRIS

Reactie voor VAN TREVISO NAAR CANNAREGIO

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Oct 19, 2016
Waardering
starstarstarstarstar

door: Rudmer

Hallo Chris,

De beste optie om van Treviso naar Cannaregio in Venetie te komen is nog altijd met de ATVO shuttle bus. Deze vertrekken iedere 45 minuten wel naar Venetie.

Het is een goedkope manier om op je bestemming te komen. Een retour kost EUR 22,-. Een enkeltje kost EUR 12,-. De prijzen zijn inclusief bagage. De reis duurt ongeveer 70 minuten.

De bussen vertrekken aan de voorkant van Treviso Airport. Je kan het niet missen. Buskaartjes koop je in de bus of bij de kaartjesmachine / balie aan de zijkant van terminal 1, of gewoon via www.atvo.it

Je komt dan aan op de eindbestemming 'Piazzale Roma' in Venetie. Vanaf hier raad ik je aan te lopen naar de wijk Cannaregio. Dit is niet zo ver. Je steekt de glazen brug 'Calatrava' over en loopt langs het treinstation gewoon rechtdoor zijdelings van het Canal Grande. Dan kom je vanzelf in Cannaregio.

Succes!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met de stad... Kijk maar eens ! 


Lees meer over Venetië 


Instagram Venetie

Benieuwd naar meer foto's? Volg mij >

Updates & Vragen

 1. Ook een prijs-indicatie geven.

  Jan 13, 18 07:38 AM

  Misschien kan er ook een prijs-indicatie worden gegeven. Ik betaalde vandaag voor een kopje thee + panini € 17,50, voelde me niet opgelicht maar uitgeperst.(

  Lees verder

 2. Transport

  Jan 07, 18 09:30 AM

  We vliegen eind februari voor 4 dagen naar Venetie. We landen op Treviso... Hoe geraken we het beste in Mestre bij Smart Holiday Hotel? Mvg

  Lees verder

TIP voor Appartementen in Venetie: