Van Treviso naar Mestre hotel Kappa

door Lemahieu Johan
(Belgie)

Beste,

Op vrijdag17/09 vertrek ik naar mestre hotel kappa hoe geraak ik het best en goedkoopst in mijn hotel naar het schijnt is venetie nogal duur en vragen ze zotte prijzen.

Met vriendelijk dank

Johan Lemahieu

Reactie voor Van Treviso naar Mestre hotel Kappa

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Sep 07, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Later in de avond naar hotel Kappa
door: NaarVenetie.com

Hallo Nico,

De ATVO bussen rijden nog vanaf Treviso Airport tot ongeveer 22.25 uur, dus dat is geen probleem. Jullie kunnen zelfs de ATVO bus van 22.00 uur nog pakken.

En lijnbus 2 vertrekt vanuit Mestre FS om 22.56 uur en ook om 23.26 uur.

Dus helemaal prima
Succes!

Sep 06, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Avondvlucht
door: Nico

Beste,

Wij gaan eveneens naar dit hotel. Wij hebben met Ryanair wel een avondvlucht op maandag 12/09. We landen normaal gezien om 21:25u op trevisio. Kunnen wij dan wel nog met de bus de beschreven route afleggen ?

mvg,

Nico

Sep 04, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Naar Hotel Kappa
door: NaarVenetie.com

Hall Johan,

Ik heb je e-mail adres gedelete van mijn internetsite. Maar hierbij mijn reactie en Tip! Allereerst, wat leuk dat jullie naar Venetie gaan!

Hotel Kappa ligt in een mooi gedeelte van Mestre vind ik. De bushalte is vlakbij, zodat je binnen 20 minuten in Venetie bent. De connecties rijden iedere 10 minuten, dus het moet helemaal lukken om de drie dagen te genieten van Venetie.

Maar hoe kom je inderdaad van het vliegveld bij het Hotel?

Het goedkoopste en het beste is nog altijd de ATVO-shuttle bus vanuit Treviso Airport. De shuttlebussen van ATVO rijden naar Mestre-VENEZIA. Jullie moeten uitstappen op Mestre FS. 1 retourkaartje kost EUR 22,-. Als je meer dan één koopt heb je korting. Een retourkaartje voor de ATVO-bus kun je gemakkelijk op Treviso Airport kopen.

Vervolgens eenmaal aangekomen op het bus- en treinstation van Mestre nemen jullie buslijn no. 2 en stappen uit op P.zza Carpenedo. Dit zijn 12 haltes. Vanuit daar is het links lopen op de T-splitsing en hotel Kappa is aan de rechterkant.

Wat jullie ook kunnen doen is om de tram te nemen. Dit is T1 richting Mestre Centro en uitstappen op halte Serravalle (4 haltes), maar dan is het de eerste keer nog een beetje zoeken waar het hotel is.

Succes en ik hoor graag hoe het geweest is!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website