Vanaf Marco Polo AirPort naar Hotel Minerva E Nettuno, Lista Di Spagna 230

door Linda
(Nederland)

Wij gaan einde van de week naar Venetië. Kunt u ons vertellen wat de makkelijkste verbinding is van het vliegveld naar ons hotel?

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Linda

Reactie voor Vanaf Marco Polo AirPort naar Hotel Minerva E Nettuno, Lista Di Spagna 230

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

May 08, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Van Airport naar Hotel Minerva in Venetie
door: NaarVenetie.com

Hallo Linda,

Wat leuk dat jullie al bijna naar Venetie gaan!

Vanuit Marco Polo Airport kun je het beste de bus nemen. Dit kost ongeveer € 6,-. Je kunt kiezen met de wat luxere bus, waarbij bagage inbegrepen zit. Dit is de ATVO-bus richting VENEZIA. Of jullie kunnen met een ACTV-shuttle bus ‘Aerobus’ nummer 5.

Jullie komen dan aan op Piazzale Roma het eindpunt voordat Venetie begint. Vanaf hier kunnen jullie te voet verder, omdat het hotel dichtbij Piazzale Roma. Ga over de brug ‘Della Costituzione’ of ook genoemd ‘Calatrava’. Steek de brug over en ga rechtdoor over de straat. Na ongeveer 250 meter is Hotel Minerva aan de linkerkant in een orantje/rose gebouw. Hotel naam staat aan de voorkant van de deur en inderdaad nummer 230

Jullie zouden ook kunnen kiezen voor de duurdere optie via de Alilaguna boot rechtstreeks vanaf Marco Polo Airport. Je gaat dan over het water naar Venetie en dat is een mooie belevenis! Julie moeten de oranje lijn nemen en uitstappen bij de halte "Ponte delle Guglie". Ga vervolgens lopen naar de brug ‘Ponte delle Guglie’ en steek de brug over. Jullie komen dan op het plein Campo San Geremia. Blijf doorlopen en steek het plein over en na ongeveer 20 meter staat het hotel aan de rechterkant.

Veel succes en laat me maar weten hoe het is geweest!

Ciao

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com