Vanaf Marco Polo AirPort naar Hotel Minerva E Nettuno, Lista Di Spagna 230

door Linda
(Nederland)

Wij gaan einde van de week naar Venetië. Kunt u ons vertellen wat de makkelijkste verbinding is van het vliegveld naar ons hotel?

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Linda

Reactie voor Vanaf Marco Polo AirPort naar Hotel Minerva E Nettuno, Lista Di Spagna 230

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

May 08, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Van Airport naar Hotel Minerva in Venetie
door: NaarVenetie.com

Hallo Linda,

Wat leuk dat jullie al bijna naar Venetie gaan!

Vanuit Marco Polo Airport kun je het beste de bus nemen. Dit kost ongeveer € 6,-. Je kunt kiezen met de wat luxere bus, waarbij bagage inbegrepen zit. Dit is de ATVO-bus richting VENEZIA. Of jullie kunnen met een ACTV-shuttle bus ‘Aerobus’ nummer 5.

Jullie komen dan aan op Piazzale Roma het eindpunt voordat Venetie begint. Vanaf hier kunnen jullie te voet verder, omdat het hotel dichtbij Piazzale Roma. Ga over de brug ‘Della Costituzione’ of ook genoemd ‘Calatrava’. Steek de brug over en ga rechtdoor over de straat. Na ongeveer 250 meter is Hotel Minerva aan de linkerkant in een orantje/rose gebouw. Hotel naam staat aan de voorkant van de deur en inderdaad nummer 230

Jullie zouden ook kunnen kiezen voor de duurdere optie via de Alilaguna boot rechtstreeks vanaf Marco Polo Airport. Je gaat dan over het water naar Venetie en dat is een mooie belevenis! Julie moeten de oranje lijn nemen en uitstappen bij de halte "Ponte delle Guglie". Ga vervolgens lopen naar de brug ‘Ponte delle Guglie’ en steek de brug over. Jullie komen dan op het plein Campo San Geremia. Blijf doorlopen en steek het plein over en na ongeveer 20 meter staat het hotel aan de rechterkant.

Veel succes en laat me maar weten hoe het is geweest!

Ciao

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website