Vanaf Marco polo naar Ca'del Moro (malamocco 83)

door Eddy Elly
(Nederland)

Hallo,

Wij vertrekken 18/10/2016 naar Venetië en landen op Marco Polo Airport.
We hopen dus nog gebruik te kunnen maken van een goedkope oplossing om tot ons hotel ( Ca' Del Moro, Via Malamocco, 83, 30126 Venezia, Italië ) te geraken.

Alvast bedankt voor de tips!

Reactie voor Vanaf Marco polo naar Ca'del Moro (malamocco 83)

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Sep 28, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Van Marco Polo Airport naar Hotel Ca'Del Moro
door: NaarVenetie.com

Hallo Eddy Elly

Wat goed dat jullie al bijna naar Venetie gaan en oktober is een mooie maand. Jullie hotel is op het eiland Lido volgens mij. Dit is tegenover Venetie.

Vanaf Marco Polo Airport is de snelste / efficient route om de Alilaguna boot vanaf het vliegveld te nemen. Een retour kost via online www.Alilaguna.it EUR 25,- en een enkeltje EUR 15,-. Dit is nog vrij prijzig, maar het best. Jullie moeten dan de blauwe lijn van Alilaguna nemen. Deze boten varen tot diep in de nacht en in 1 uur ben je op Lido!

De andere optie is om vanaf Marco Polo Airport de shuttle bus te nemen naar VENEZIA met de ATVO bus ca. EUR 8,- inclusief bagage of de AERObus van ACTV. Deze kost EUR 6,-. Maar dan moet je vanaf Piazzale Roma in Venetie nog de vaporetto boot nemen. Tot over middennacht vetrekken er vanaf aankomst in Venetie (Piazzale Roma) vaporetto boten richting Lido. Jullie kunnen vaporetto boot 1 nemen of 5.1 (deze is sneller).

De Vaporetto halte op Lido is ook de halte voor de Alilaguna boot. Dit is Lido S.M.E.. Vanaf hier op Lido moeten jullie buslijn A of B nemen naar jullie hotel. Je kunt het best de chauffeur vragen dat je wilt uitstappen op halte 'Ca'del Moro'. Een kaartje kost 1,30.

Als ik jullie was zou ik de volgende dag een Tourist Travelcard kopen op Lido waar je aankomt met de vaporetto boot. Je kunt trouwens de travelcard niet gebruiken voor de ATVO shuttle bus. Eigenlijk raad ik veel mensen aan de travelcard te kopen nadat ze zijn ingecheckt in het hotel. Je heb dan redelijk een gevoel hoe groot Venetie is en hoe je precies overal komt. Je zult merken dat je vooral gaat lopen! En dat is ook prima, want zo zie je de stad, ga je verdwalen en dat is het leukste. Maar aangezien jullie vanaf Lido naar Venetie gaan is een Travelcard wel handig.

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website