Vervoer Treviso-Mogliano Veneto

door Fuad Fasihi
(België, Brugge)

Beste,

Ik en mijn vriendin vliegen zaterdag naar Venetië en komen daar aan op Treviso airport om 22u.

Van daar moeten wij naar Villa Marcello Giustinian, ons hotel, die op een 20-tal minuten van de treinhalte Mogliano Veneto ligt.

Ons probleem is nu dat we op dat uur geen goedkoop vervoer meer vinden.
Zou u ons daarbij kunnen helpen bij het zoeken naar een goedkoop alternatief om er te geraken?

Alvast bedankt!

Reactie voor Vervoer Treviso-Mogliano Veneto

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Apr 22, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Naar Hotel Villa Marcello Giustinian in Mogliano
door: NaarVenetie.com

Beste Fuad Fasihi,

Ik zie dat ik denk ik veel te laat reageer. Excuus hiervoor. Ik hoop dat jullie nog een goede tijd hebben gehad in Venetië en dat jullie goed zijn aangekomen bij Hotel Villa Marcell Giustinian.

Mijn tip zou zijn geweest om direct een taxi te nemen, want inderdaad het is rond het tijdstip lastig om met het openbaar vervoer in Mogliano te komen. Ik ben daarom benieuwd hoe jullie het gedaan hebben en misschien andere bezoekers van NaarVenetie.com de tips kunt geven?

Om met de taxi naar het hotel te gaan vanuit Treviso Airport ben je minimaal EUR 35,- kwijt. Dit kan nog variëren t/m EUR 70,-. Maar ik adviseer je de taxi vooraf te boeken. Ik gebruik zelf altijd mijn eigen domein naarvenetie.transferz.com om een taxi te reserveren in Venetie. Dit is een internationaal taxi reservering platform waar ik er over ben te spreken. Je weet, dan het tarief vooraf en komt niet achteraf met hoge taxikosten.

Een andere optie is een lokale taxi bij het vliegveld te boeken die je afzet bij het treinstation van Treviso. Je vervolgt je weg dan verder met de trein richting station Mogliano, waar jullie hotel het dichtstbij is. Om 23:25 uur gaat de laatste trein die stopt op Mogliano.

Maar dan ben je er nog niet. Mijn inschatting is dat het dan nog wel 30 minuten lopen is. Daarom adviseer ik direct om een taxi te nemen vanaf Treviso die je keurig afzet bij het hotel.
Ik ben benieuwd hoe jullie het gedaan hebben.
Laat het me weten.
Ciao!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com