Vervoer van luchthaven Treviso naar Hotel Russott, via Orlanda 4, Venetië

door Thierry
(België)

Wij hebben een city trip geboekt van 26-08-16 tot 28-08-16.

Hoe geraken wij het beste op onze bestemming hotel Russott en zijn er combi tickets voor de bus en de vaporetto bootjes?

Reactie voor Vervoer van luchthaven Treviso naar Hotel Russott, via Orlanda 4, Venetië

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Aug 24, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Naar Hotel Russott
door: NaarVenetie.com

Hallo Thierry,

Wat leuk dat jullie al gauw naar Venetie gaan.
Gelukkig kan ik je melden, dat het geen probleem is om vanuit Treviso Airport bij hotel Russott te geraken. De shuttle bussen van ATVO rijden tot 22.25 uur naar VENEZIA (eindbestemming Piazzale Roma). Jullie moeten op de eindhalte uitstappen. Dan ben je dus al in Venetie ;).

1 retourkaartje kost EUR 22,-. als je meer dan één koopt heb je korting. Een retourkaartje voor de ATVO bus kun je vooraf makkelijk online bestellen op www.atvo.it.

Vanaf Piazzale Roma kunnen jullie de tram nemen richting Mestre en uitstappen op halte Parco S.Giuliano. Vanaf deze halte is het nog 5 minuten lopen langs de straat en het park aan julie rechterhand. Jullie moeten rechts houden en dan zien jullie vanzelf Hotel Russot. Geen probleem.

Een andere optie is om vanaf Piazzale Roma buslijn 5 te nemen die richting 'Aeroporto' gaat. Dit is Marco Polo Airport en deze stopt ook op halte Parco S. Giuliano.

En ja natuurlijk is er een combinatie kaart voor de vaporetto en de bussen. Let op! De combinatie kaart is niet voor de ATVO shuttle bussen vanuit Treviso Airport. Waar ik het over heb zijn de Tourist Travelcards.

Als ik jullie was zou ik deze kopen nadat jullie zijn ingecheckt in jullie hotel en of in Venetie zijn. Je heb dan redelijk een gevoel hoe groot Venetie is en hoe je precies overal komt. Je zult merken dat je vooral gaat lopen! En dat is ook prima, want zo zie je de stad, ga je verdwalen en dat is het leukste. Maar aangezien jullie vanaf jullie hotel naar Venetie met de bus of tram gaan is een Travelcard wel handig.

Deze kun je ook online aanschaffen op :
www.veneziaunica.it, maar ook op Piazzale Roma.

Veel succes en ik hoop dat het zo gaat lukken.
Laat maar even horen!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Return to Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met de stad... Kijk maar eens ! 


Lees meer over Venetië 


MYOMY Venetië - Vakantiegeld

Vakantiegeld? Investeer nu vanaf €500 in MYOMY DO GOODS en Ontvang voor elke Storting (€1.500) een MYOMY Tas. Leuk voor in Venetië! Wil je Investeren tegen 7,25% rente of eerst informatie? Klik dan hier  


TIP voor Appartementen in Venetie: