Vervoer van luchthaven Treviso naar Hotel Russott, via Orlanda 4, Venetië

door Thierry
(België)

Wij hebben een city trip geboekt van 26-08-16 tot 28-08-16.

Hoe geraken wij het beste op onze bestemming hotel Russott en zijn er combi tickets voor de bus en de vaporetto bootjes?

Reactie voor Vervoer van luchthaven Treviso naar Hotel Russott, via Orlanda 4, Venetië

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Aug 24, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Naar Hotel Russott
door: NaarVenetie.com

Hallo Thierry,

Wat leuk dat jullie al gauw naar Venetie gaan.
Gelukkig kan ik je melden, dat het geen probleem is om vanuit Treviso Airport bij hotel Russott te geraken. De shuttle bussen van ATVO rijden tot 22.25 uur naar VENEZIA (eindbestemming Piazzale Roma). Jullie moeten op de eindhalte uitstappen. Dan ben je dus al in Venetie ;).

1 retourkaartje kost EUR 22,-. als je meer dan één koopt heb je korting. Een retourkaartje voor de ATVO bus kun je vooraf makkelijk online bestellen op www.atvo.it.

Vanaf Piazzale Roma kunnen jullie de tram nemen richting Mestre en uitstappen op halte Parco S.Giuliano. Vanaf deze halte is het nog 5 minuten lopen langs de straat en het park aan julie rechterhand. Jullie moeten rechts houden en dan zien jullie vanzelf Hotel Russot. Geen probleem.

Een andere optie is om vanaf Piazzale Roma buslijn 5 te nemen die richting 'Aeroporto' gaat. Dit is Marco Polo Airport en deze stopt ook op halte Parco S. Giuliano.

En ja natuurlijk is er een combinatie kaart voor de vaporetto en de bussen. Let op! De combinatie kaart is niet voor de ATVO shuttle bussen vanuit Treviso Airport. Waar ik het over heb zijn de Tourist Travelcards.

Als ik jullie was zou ik deze kopen nadat jullie zijn ingecheckt in jullie hotel en of in Venetie zijn. Je heb dan redelijk een gevoel hoe groot Venetie is en hoe je precies overal komt. Je zult merken dat je vooral gaat lopen! En dat is ook prima, want zo zie je de stad, ga je verdwalen en dat is het leukste. Maar aangezien jullie vanaf jullie hotel naar Venetie met de bus of tram gaan is een Travelcard wel handig.

Deze kun je ook online aanschaffen op :
www.veneziaunica.it, maar ook op Piazzale Roma.

Veel succes en ik hoop dat het zo gaat lukken.
Laat maar even horen!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website