Vervoer Van Treviso Airport naar Hotel Predident (Mestre)

door Roy m
(Limburg)

Naar Hotel President in Mestre

Naar Hotel President in Mestre

Beste,

Aanstaande 24ste oktober vliegen wij naar Treviso airport en landen omstreeks 21:25.

Hoe geraken wij het beste en/of goedkoopste bij hotel president in mestre.

Deze ligt Via Forte Marghera, 99/a, Mestre, VE, 30173 Italië

Mvg
Roy

Reactie voor Vervoer Van Treviso Airport naar Hotel Predident (Mestre)

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jun 22, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Van Mestre terug naar Treviso
door: NaarVenetie.com

Hallo Roy,

Dank voor de complimenten! Dat met die wieltjes onder de koffers had met name effect op de trolly's die gebruikt worden om de winkels te bevoorraden. De gemeente had het plan om wieltjes zonder rubber te verbieden, omdat deze schade aanrichten aan de trappen en bruggen. En ze maakten ook te veel lawaai. Uiteindelijk is daar geen wet op gekomen.

Het klopt dat je in het hoogseizoen ook daar weer kunt opstappen in de ATVO bus. Maar ervaring leert dat de bus vaak al vol zit en dus niet altijd stopt.

Ik raad jullie aan om met de koffers naar Venetie te gaan en op Piazzale Roma eventueel een kluisje te huren. Dit kost tussen de 6 en 12 euro. Handig, want dan zit je direct vanaf het startpunt in de bus en kun je dus langer blijven in Venetie. De retourticket van ATVO die je hebt is namelijk ook vanaf hier geldig. Betreft namelijk zelfde prijs als vanuit Mestre.

Let op! Het is ruim 1 uur rijden met de bus naar Treviso Airport, dus zorg dat je een bus neemt die ruim op tijd vertrekt.
Succes!

Jun 21, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Thanks
door: Roy

Geweldig. Brdankt voor u snelle reactie en die plattegrond erbij!

Daarnaast geweldige website hier, heb er al zeer veel gelezen!


PS. Retour bus naar vliegveld vertrekt in dezelfde straat neem ik aan?
We vliegen heel erg laat retour, hoop dat ik me hotel kamer iets kan verlengen anders slepen we met onze jogfer de hele dag :(

Meen me te herrineren dat er ooit een nieuws artikel was dat trolley koffers verboden gingen worden in venice vanwege het lawaai van de wielen op de steentjes?

Jun 21, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Van Treviso naar Hotel President in Mestre
door: NaarVenetie.com

Hallo Roy,

Het goedkoopste is om de ATVO shuttle bus te nemen vanaf Treviso Airport. Deze bussen vertrekken nog om 21:55 en 22:10 uur richting MESTRE - VENEZIA. Jullie kunnen mooi bij de eerste stop in Mestre uitstappen. Dit is in het centrum van Mestre: (Corso del Popolo/Banca BNL). Een retourticket kost EUR 22,- p.p. en is via www.ATVO.it te krijgen.

De halte Corso del Popolo is aan de hoofdweg en is dus dichtbij. Hotel President is vanaf hier 5 minuten lopen. Tickets voor de bus naar Venetie kunnen worden gekocht bij de tabakswinkel op een korte loopafstand van het hotel.

Vanaf de halte loop je richting verkeersplein/T-splitsing en ga je rechtsaf op de ‘Via Mestrina’. Je komt dan automatisch op de ‘Via Forte Marghera’ en zie je het Hotel automatisch staan!
Zie bijgevoegde foto voor de route...

Succes!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com