Vlieghaven - Hotel

door giovanna
(belgie)

We komen zaterdag avond aan in airport Treviso.

Welke zou de beste vervoermiddel zijn om in onze hotel te geraken? Ons hotel is Mercure Venezia Marghera. Adres Via malamocco 14 marghera;.

Alvast bedankt

Reactie voor Vlieghaven - Hotel

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Sep 24, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Van Treviso naar Mercure Hotel in Mestre
door: NaarVenetie.com

Hallo Giovanna,

Volgens mij ben je nu al onderweg. Excuus, dat ik te laat reageer maar ik ben er niet eerder aan toe gekomen. Hopelijk zie je dit bericht nog.

Om vanaf Treviso Airport naar Mestre en het Mercure Hotel te reizen kan ik jou twee opties adviseren.

1.: Elk uur vertrekt er een ATVO bus naar het treinstation van Mestre. Een totale rit van bijna 1 uur en een retour kost EUR 22,- p.p.. De blauwe ATVO bussen gebruik ik vaak om in Mestre of in Venetie te komen!

Eenmaal uitgestapt om bus- en treinstation Mestre FS moet je ruim 2km (30 minuten) lopen naar het Mercure Hotel in Mestre! Je kan er voor kiezen om vanaf het station in Mestre een taxi te nemen, tenminste dit zou ik doen. Bijvoorbeeld via CheapTaxis.nl

De andere optie is vanaf de airport naar Mestre Station FS buslijn nummer 15 van het openbaar vervoer bedrijf ACTV te nemen. Deze bussen zijn oranje. De bus stopt op verschillende plekken in Mestre en vlakbij het Mercure Hotel.

Ik zou altijd even vragen aan de buschauffeur die meestal aan kan geven waar je uit moet stappen.

Om vanaf het hotel in Mestre naar Venetie te geraken is makkelijk. Veel grote hotels (waaronder Mercure) heeft shuttle bussen die om de zoveel tijd de gasten naar Piazzala Roma brengen in Venetie.

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com