vooraf reserveren voor gondeltocht

door Tony Dalemans
(België)

Ik wens vooraf te reserveren voor een gondeltocht, maar de meeste sites waarop je voordelige tickets kan boeken, starten allemaal vanuit San Marco, terwijl onze voorkeur uitgaat naar vertrek in de buurt van Campo San Sofia.

toevallig een link voor goedkope tickets voor een gondeltocht met vertrek vanuit Campo San Sofia?
Waar vertrek je exact (Canale Grande of parallel in Rio di S Sofia?)

Reactie voor vooraf reserveren voor gondeltocht

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jan 14, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Gondeltochten reserveren
door: NaarVenetie.com

Beste Tony,

De sites waar je tickets voor gondelritten kunt kopen zijn ritten en opstapplaatsen die door de aanbieder met de gondelier zijn afgesproken. De afspraken zullen op je voucher staan. Dit is inclusief tijdsduur en vaak ook de route. Het is handig en goedkoop, maar niet heel flexibel.

Ik ben toch voorzichtig, maar zie Venetie alsjeblieft niet als attractiepark. Ontdek de stad door te genieten van de historische straatjes en verdwaal, snuif de cultuur op! De meeste flexibiliteit heb je als je in Venetie zelf een gondelier staande houdt en vraagt dat hij daar naar toe kan varen. Of dat je opstapt op je favoriete plek.

Geniet!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Wat is jouw beste Venetie Tip?.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website