vooraf reserveren voor gondeltocht

door Tony Dalemans
(België)

Ik wens vooraf te reserveren voor een gondeltocht, maar de meeste sites waarop je voordelige tickets kan boeken, starten allemaal vanuit San Marco, terwijl onze voorkeur uitgaat naar vertrek in de buurt van Campo San Sofia.

toevallig een link voor goedkope tickets voor een gondeltocht met vertrek vanuit Campo San Sofia?
Waar vertrek je exact (Canale Grande of parallel in Rio di S Sofia?)

Reactie voor vooraf reserveren voor gondeltocht

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jan 14, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Gondeltochten reserveren
door: NaarVenetie.com

Beste Tony,

De sites waar je tickets voor gondelritten kunt kopen zijn ritten en opstapplaatsen die door de aanbieder met de gondelier zijn afgesproken. De afspraken zullen op je voucher staan. Dit is inclusief tijdsduur en vaak ook de route. Het is handig en goedkoop, maar niet heel flexibel.

Ik ben toch voorzichtig, maar zie Venetie alsjeblieft niet als attractiepark. Ontdek de stad door te genieten van de historische straatjes en verdwaal, snuif de cultuur op! De meeste flexibiliteit heb je als je in Venetie zelf een gondelier staande houdt en vraagt dat hij daar naar toe kan varen. Of dat je opstapt op je favoriete plek.

Geniet!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Wat is jouw beste Venetie Tip?.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met de stad... Kijk maar eens ! 


Lees meer over Venetië 


Updates & Vragen

 1. Vraag over vertrektijden trein

  Jun 03, 18 10:51 AM

  Goedemiddag! Aanstaande dinsdag 5 juni hopen wij 9.10u aan te komen op treviso AirPort. Ik heb zojuist de tijden bekeken van het trein rooster, de laatste

  Lees verder

 2. Trip naar mestre

  May 21, 18 12:55 PM

  Wij kolen op 18 juni aan op de luchthaven van treviso om 19.30u. Hoe geraken wij het voordeligst in mestre. Op 21 juni vertrekt onze vlucht om 09.05u.

  Lees verder

 3. Vraagje

  May 12, 18 05:20 AM

  Goede avond, wij hebben een 4 daagse trip geboekt naar Venetië, plaats Mestre. Wij landen pas om 23.30. Ik neem aan dat er dan geen bussen meer rijden

  Lees verder

TIP voor Appartementen in Venetie: