vooraf reserveren voor gondeltocht

door Tony Dalemans
(België)

Ik wens vooraf te reserveren voor een gondeltocht, maar de meeste sites waarop je voordelige tickets kan boeken, starten allemaal vanuit San Marco, terwijl onze voorkeur uitgaat naar vertrek in de buurt van Campo San Sofia.

toevallig een link voor goedkope tickets voor een gondeltocht met vertrek vanuit Campo San Sofia?
Waar vertrek je exact (Canale Grande of parallel in Rio di S Sofia?)

Reactie voor vooraf reserveren voor gondeltocht

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jan 14, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Gondeltochten reserveren
door: NaarVenetie.com

Beste Tony,

De sites waar je tickets voor gondelritten kunt kopen zijn ritten en opstapplaatsen die door de aanbieder met de gondelier zijn afgesproken. De afspraken zullen op je voucher staan. Dit is inclusief tijdsduur en vaak ook de route. Het is handig en goedkoop, maar niet heel flexibel.

Ik ben toch voorzichtig, maar zie Venetie alsjeblieft niet als attractiepark. Ontdek de stad door te genieten van de historische straatjes en verdwaal, snuif de cultuur op! De meeste flexibiliteit heb je als je in Venetie zelf een gondelier staande houdt en vraagt dat hij daar naar toe kan varen. Of dat je opstapt op je favoriete plek.

Geniet!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Wat is jouw beste Venetie Tip?.


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com