Vraag voor de cruiseterminal

Hoe kom ik van het Vliegveld Marco Polo het snelst en goedkoopst naar de Cruiseterminal?

Reactie voor Vraag voor de cruiseterminal

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Apr 18, 2019
Waardering
starstarstarstarstar
Van Santa Lucia naar de Cruise
door: NaarVenetie

Dag Rita,

Santa Lucia is op loopafstand van Piazale Roma. Je hoeft alleen over de brug de Calatrava te lopen en dan ben je op het plein waar verschillende shuttle bussen gaan naar de cruise terminal, zoals hieronder beschreven.

Apr 17, 2019
Waardering
starstarstarstarstar
cruise terminal
door: Rita

In September gaan wij een cruise maken vanuit Venetie.
Wij komen met de trein aan op Station Santa Lucia. Hoe lang is het naar de haven? is er een bus of is lopen ook een optie.

Jul 19, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
vervoer naar de cruisehaven
door: NaarVenetie.com

Goedkope landbussen verbinden de luchthaven van Marco Polo naar de Piazzale Roma, waar het vasteland eindigt aan de rand van Venetië. De reistijd bedraagt ​​ongeveer 20 minuten.

De meest comfortabele bussen zijn de blauwe of grijsgroene ATVO-bussen. ACTV stadsbussen (route nr. 5) zijn nog goedkoper, maar ze hebben geen bagageruimte en zullen waarschijnlijk druk zijn.

Belangrijk: zodra jullie Piazzale Roma bereiken, moeten jullie naar de cruiseterminal. Hier zijn de opties:

Cruise pendelbussen van Piazzale Roma: Vaak zijn er gratis pendeldiensten naar de cruiseterminal. Ze rijden om het halfuur rond, zeker in het hoogseizoen. Dit zijn buscoaches met bagagecompartimenten en de naam van het schip staat vaak met een papier op de vooruit. Ik raad jullie aan om bij jullie reisagent of cruiseline te checken of deze dienst beschikbaar is.

Als er geen shuttlebus beschikbaar is dan kunnen jullie voor het kleine stukje altijd een landtaxi nemen. Niet zo heel duur.

Veel plezier!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Wat is jouw beste Venetie Tip?.


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com