Vraag voor de cruiseterminal

Hoe kom ik van het Vliegveld Marco Polo het snelst en goedkoopst naar de Cruiseterminal?

Reactie voor Vraag voor de cruiseterminal

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jul 19, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
vervoer naar de cruisehaven
door: NaarVenetie.com

Goedkope landbussen verbinden de luchthaven van Marco Polo naar de Piazzale Roma, waar het vasteland eindigt aan de rand van Venetië. De reistijd bedraagt ​​ongeveer 20 minuten.

De meest comfortabele bussen zijn de blauwe of grijsgroene ATVO-bussen. ACTV stadsbussen (route nr. 5) zijn nog goedkoper, maar ze hebben geen bagageruimte en zullen waarschijnlijk druk zijn.

Belangrijk: zodra jullie Piazzale Roma bereiken, moeten jullie naar de cruiseterminal. Hier zijn de opties:

Cruise pendelbussen van Piazzale Roma: Vaak zijn er gratis pendeldiensten naar de cruiseterminal. Ze rijden om het halfuur rond, zeker in het hoogseizoen. Dit zijn buscoaches met bagagecompartimenten en de naam van het schip staat vaak met een papier op de vooruit. Ik raad jullie aan om bij jullie reisagent of cruiseline te checken of deze dienst beschikbaar is.

Als er geen shuttlebus beschikbaar is dan kunnen jullie voor het kleine stukje altijd een landtaxi nemen. Niet zo heel duur.

Veel plezier!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Wat is jouw beste Venetie Tip?.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met de stad... Kijk maar eens ! 


Lees meer over Venetië