Waar kan ik een rolling venice card kopen naar 18u30

door Charlotte Br
(Belgie)

Hallo,

Wij zouden graag bij aankomst een rolling venice card + travel card kopen. Ik heb al gevonden dat dit te koop is bij Hellovenezia op het pallazo san marco.

We komen pas aan om 18u20 als alles goed gaat, maar bij verdere opzoekingswerken zag ik echter dat Hellovenezia sluit om 18u30.

Kan ik nog ergens anders een rolling venice card kopen met een travel card na 18u30?

ik vermoed dat het aan de automaten niet zal lukken omdat we ons moeten legitimeren voor de rolling venice card. We komen ook aan in Trevisio airport, dus daar is waarschijnlijk ook geen verkooppunt?

Alvast bedankt!

Klik hier om te reageren

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Contact.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met de stad... Kijk maar eens ! 


Lees meer over Venetië 


Instagram Venetie

Benieuwd naar meer foto's? Volg mij >

Updates & Vragen

 1. Het Venetie Carnaval: Waarom en wanneer is dit Festival?

  Jan 20, 18 12:34 PM

  Wat maakt het Venetie Carnaval zo speciaal? Ik ben vaak in Venetie en het Carnaval is altijd een Belevenis. Wil jij het Carnaval in Venetie die jaar Bezoeken? Ik geeft je de Beste Tips!

  Lees verder

 2. Ook een prijs-indicatie geven.

  Jan 13, 18 07:38 AM

  Misschien kan er ook een prijs-indicatie worden gegeven. Ik betaalde vandaag voor een kopje thee + panini € 17,50, voelde me niet opgelicht maar uitgeperst.(

  Lees verder

TIP voor Appartementen in Venetie: