Waar kan ik een rolling venice card kopen naar 18u30

door Charlotte Br
(Belgie)

Hallo,

Wij zouden graag bij aankomst een rolling venice card + travel card kopen. Ik heb al gevonden dat dit te koop is bij Hellovenezia op het pallazo san marco.

We komen pas aan om 18u20 als alles goed gaat, maar bij verdere opzoekingswerken zag ik echter dat Hellovenezia sluit om 18u30.

Kan ik nog ergens anders een rolling venice card kopen met een travel card na 18u30?

ik vermoed dat het aan de automaten niet zal lukken omdat we ons moeten legitimeren voor de rolling venice card. We komen ook aan in Trevisio airport, dus daar is waarschijnlijk ook geen verkooppunt?

Alvast bedankt!

Klik hier om te reageren

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Contact.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met de stad... Kijk maar eens ! 


Lees meer over Venetië 


Updates & Vragen

 1. Vraag over vertrektijden trein

  Jun 03, 18 10:51 AM

  Goedemiddag! Aanstaande dinsdag 5 juni hopen wij 9.10u aan te komen op treviso AirPort. Ik heb zojuist de tijden bekeken van het trein rooster, de laatste

  Lees verder

 2. Trip naar mestre

  May 21, 18 12:55 PM

  Wij kolen op 18 juni aan op de luchthaven van treviso om 19.30u. Hoe geraken wij het voordeligst in mestre. Op 21 juni vertrekt onze vlucht om 09.05u.

  Lees verder

 3. Vraagje

  May 12, 18 05:20 AM

  Goede avond, wij hebben een 4 daagse trip geboekt naar Venetië, plaats Mestre. Wij landen pas om 23.30. Ik neem aan dat er dan geen bussen meer rijden

  Lees verder

TIP voor Appartementen in Venetie: