Rondleiding Secret itineraries tour (Dogenpaleis)

Beste Rudmer of andere venetië liefhebbers,

We vertrekken over 2 weken naar venetië samen met onze kinderen. Een paar maanden geleden heb je ons toen al goed geadviseerd over de travelcard en hoe we vanaf het vliegveld bij camping Marina di Venezia kunnen komen.

Nu heb ik nog even een vraagje, heeft u (met kinderen) die rondleiding in het Dogenpaleis wel eens gedaan (die secret itineraries tour). Dan kom je toch juist ook in het gedeelte met de gevangenis en martelkamers?

Op de website van het museum staat dat mensen met claustrofobie worden afgeraden deel te nemen aan deze tour, is het echt zo donker en benauwd daar binnen of valt het best mee en overdrijven ze dit. Ik hoop dat u me hier wat meer over kan vertellen voordat ik kaartjes bestel.

mvg ed

Reactie voor Rondleiding Secret itineraries tour (Dogenpaleis)

Gemiddelde Waardering starstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Apr 22, 2016
Waardering
starstarstar
Ervaar het Dogenpaleis!
door: NaarVenetie.com

In prive naar je gemaild!
Ciao

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Contact.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met de stad... Kijk maar eens ! 


Lees meer over Venetië 


Updates & Vragen

 1. Vraag over vertrektijden trein

  Jun 03, 18 10:51 AM

  Goedemiddag! Aanstaande dinsdag 5 juni hopen wij 9.10u aan te komen op treviso AirPort. Ik heb zojuist de tijden bekeken van het trein rooster, de laatste

  Lees verder

 2. Trip naar mestre

  May 21, 18 12:55 PM

  Wij kolen op 18 juni aan op de luchthaven van treviso om 19.30u. Hoe geraken wij het voordeligst in mestre. Op 21 juni vertrekt onze vlucht om 09.05u.

  Lees verder

 3. Vraagje

  May 12, 18 05:20 AM

  Goede avond, wij hebben een 4 daagse trip geboekt naar Venetië, plaats Mestre. Wij landen pas om 23.30. Ik neem aan dat er dan geen bussen meer rijden

  Lees verder

TIP voor Appartementen in Venetie: