Dagje Venetie en geparkeerd in Venezia mestre 14-9-2017

door M de Vries

Ik ben met mijn gezin naar Venetie (2 volwassenen en 2 kinderen) geweest. We stonden heel erg te twijfelen waar we op een veilige manier onze auto konden parkeren. We vonden een paar parkeergarage's in Venetie zelf aan de piazzale roma maar daar stonden rare verhalen over sleutels in auto achter laten en dat gaf me niet echt een fijn gevoel (ondanks dat het Mischien heel goed gaat).

We hebben gekozen onze auto bij treinstation Venezia Mestre te parkeren, tegenover het station heb je een grote parkeergarage waar je je sleutel gewoon mee kan nemen. Onze auto stond er van 12uur tot 19 uur en koste ons 14 euro. Het station is aan de overkant van de weg en na goed informeren koste ons een retourkaartje met de trein maar 1,25 euro per persoon en kinderen onder de 6 jaar zijn gratis.

Je moet wel even goed navragen aan het personeel van het station welke spoor je nodig heb want dat vonden wij een beetje onduidelijk, maar met goed Engels wezen ze ons de weg. Het is 10 minuten rijden met de trein naar Venezia Santa Lucia station. Vanaf daar heb je vele mogelijkheden om Venetie door te reizen. Lopend, watertaxi en waterbus. De waterbus hebben wij voor gekozen en dit ging perfect, alleen op de drukke routes kan de waterbus wel eens erg vol raken. Ik heb een hele leuke dag gehad en raad iedereen aan om zijn auto bij Venezia Mestre neer te zetten.

Reactie voor Dagje Venetie en geparkeerd in Venezia mestre 14-9-2017

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jul 26, 2018
Waardering
starstarstarstarstar
Top tip
door: Anoniem

Top geregeld zo! Auto geparkeerd bij stazione parking tegenover het Mestre station! Met de trein naar Venetië!

Was echt goed te doen! Waren met 4 volwassenen en 6 kinderen! En betaalbaar!

Sep 14, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Parkeren Venezia Mestre
door: NaarVenetie

Dank je wel voor de prachtige en erg goede bijdrage!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Parkeren in Venetie.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website