HELP!

door Rafke Slager
(Nederland)

Hii!

Thanks voor je behulpzame blog.
Ik begreep o.a. uit vragen van andere lezers dat ik ATVO bus 351 VENEZIA moet hebben om van Treviso naar San Marco (Hotel Scandinavia, Castello) moet hebben.
Nu land mijn vliegtuig om 22:15 en het lijkt erop dat de laatste bus dan ook gaat..

Er is een andere manier om goedkoop te kunnen reizen naar ons hotel?

Groetjes, Rafke

Reactie voor HELP!

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Nov 18, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Laat naar Venetie
door: NaarVenetie.com

Hallo Rafke,

Jullie zouden nog om 22:34 uur buslijn 6 (gewoon openbaar vervoer) richting het centrum van Treviso kunnen nemen en uitstappen bij het treinstation en met de trein verder naar Venetie. Dit is een route die ik ook wel eens neem. De bus vertrekt ook aan de voorkant van het vliegveld (net als alle bussen).

Een andere optie is toch echt een goedkope taxi. Deze kun je vooraf reserveren, zodat je weet dat je goed zit. Kijk maar eens op CheapTaxis.nl

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met de stad... Kijk maar eens ! 


Lees meer over Venetië 


Updates & Vragen

 1. Trip naar mestre

  May 21, 18 12:55 PM

  Wij kolen op 18 juni aan op de luchthaven van treviso om 19.30u. Hoe geraken wij het voordeligst in mestre. Op 21 juni vertrekt onze vlucht om 09.05u.

  Lees verder

 2. Vraagje

  May 12, 18 05:20 AM

  Goede avond, wij hebben een 4 daagse trip geboekt naar Venetië, plaats Mestre. Wij landen pas om 23.30. Ik neem aan dat er dan geen bussen meer rijden

  Lees verder

TIP voor Appartementen in Venetie: