lockers voor bagage? taxi-opstapplaats?

Vraag bestaat uit 2 delen:
1; onze terugvlucht is s avonds, en ons hotel ligt ver op het vasteland. De bagage terug oppikken in ons hotel staat gelijk aan duur tijdsverlies + extra kost met taxi. Zijn er in het station Ferrovia di Santa Lucia lockers aanwezig om onze bagage te deponeren?

2; De uren van het openbaar vervoer staan ons niet aan: ofwel komen we slechts 20 minuutjes voor opstijgen aan (te laat) ofwel zijn we al 1h45 voor het opstijgen op de kleine luchthaven. jammer, dus hebben we beslist om een taxi te boeken.

Taxi's in en rondom Venetie kun je vooraf reserveren via de eigen domein NaarVenetie.Transferz.com

Is er een vaste opstapplek voor taxi's? Zo ja waar? Piazzale Roma? En zo ja? Hoe weet je welke de jouwe is?

Bedankt voor je antwoord.

Reactie voor lockers voor bagage? taxi-opstapplaats?

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jan 14, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Lockers en Taxi's
door: NaarVenetie.com

Beste Tony,

Wat fijn dat jullie binnenkort naar Venetie gaan. Ja, er zijn lockers op het treinstation Santa Lucia. Deze kosten EUR 6,- per 5 uur en elk uur daarna EUR 0,90 extra. Maar vaak is het erg druk bij de kluisjes op het station.

Een andere mogelijkheid is vlakbij aan de rechterkant van het station voor de vaporetto stop. Daar is een speciaal deposito bagagli service.

Daarnaast is er nog een bagagli service op Piazzale Roma. Kortom veel alternatieven als er qua tijd, hotel en vlucht retour niet helemaal uit komt met de bagage.

De taxistandplaatsen zijn op het Piazzale Roma. Jullie zouden de taxi moeten kunnen herkennen aan jullie voucher die jullie via
NaarVenetie.Transferz.com hebben ontvangen. Hier staan de bedrijfsgegevens op van het lokale taxibedrijf met een telefoonnummer. Als jullie de taxi dus eventueel kunnen vinden, kan er altijd gebeld worden.

Veel plezier en succes!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Venetie reviews en ervaringen algmeen.


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com