Parkeren

door Jan
(Belgie)

Kaart San Giuliano Park

Kaart San Giuliano Park

Hallo,

wij (3 personen) gaan in november 4 dagen naar venetie. Omdat we op de terugreis ook nog Padua willen bezoeken, kozen we voor een huurauto vanaf treviso airport.

Is san giuliano een P-garage (5 euro per dag)? En kunnen we vanaf daar met de bootlijnen 5, 12, 19 of 24 ook direct naar de rialto brug (in die buurt ligt ons appartement)?

Samenvattend wat we zoeken: betaalbaar parkeren voor 3,5 dag en een redelijke/goede verbinding van de parkeerplek naar de Rialto Brug.

Alvast hartelijk dank, groeten, jan.

Reactie voor Parkeren

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Aug 09, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Top Parkeren San Marco
door: Natasja

Wij, een gezin van 5 hadden onze auto geparkeerd bij de San Marco parkeer garage. Voor ons was dit de beste en goedkoopste optie 32 euro

Als wij met trein, bus etc moeten waren we het dubbele kwijt.
Erg veilig en een top service, maar we moesten wel sleutels in de auto achterlaten.

Sep 24, 2015
Waardering
starstarstarstarstar
Van San Giuliano Park naar Venetie
door: NaarVenetie.com

Ja, natuurlijk Jan!

De bootlijnen (vaporetto lijnen) van ACTV wisselen nog wel eens. Ieder jaar is het tot nu anders geweest dat er ook vaporetto's varen naar het park San Giuliano. Nu is het niet meer zo, maar soms wel en hier is geen vast schema voor en wisselt. Van november tot april varen er geen boten tussen San Giuliano en Venetie.

Ik ontdek - mede dankzij jou - dat er een tikfoutje staat op mijn pagina over parkeren in Venetie. Ik ga het gelijk aan passen. Namelijk; Ik schrijf dat de bootlijnen 5,12,19 en 24 varen, maar ik bedoel in mijn laatste update dat dit bussen zijn die over de weg gaan.

In het park San Giuliano zijn 3-4 parkeerhavens waar je voor EUR 5,- per dag kunt staan. Als je de gele aanwijzingen volgt kom je in de grootste parkeerhaven die het vlakbij het water is en Venetie. Als je geluk hebt vertrekt hier dus een boot (vaporetto) naar Venetie, maar waarschijnlijk niet. Je kunt daarom beter parkeren in de parkeerhaven 'Porta Gialla' in het San Giuliano park. Deze parkeerplek is dichtbij de bushalte voor de bus naar Venetie - lijnen 5,12,19 en 24. Kaartjes kun je in de bus kopen.

Met de bus kom je aan op Piazzale Roma in Venetie. Vanaf hier kun je gemakkelijk vaporetto lijn 1 of 2 nemen die stoppen bij de Rialto Brug. Dit lijkt mij de snelste weg voor jullie!

Ik wens jullie veel succes en laat maar weten hoe het is geweest!

Mocht je ter plekke nieuwe tips hebben om in Venetie te komen vanaf Giuliano Park, laat het me weten...

Ciao! Rudmer, NaarVenetie.com

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Parkeren in Venetie.


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com