Per auto van Marco Polo naar mainland Venetie

Van Marco Polo Airport met de auto naar Treviso

Van Marco Polo Airport met de auto naar Treviso

Beste,

wij landen op Marco Polo Airport en willen daar een auto huren want onze bestemming is op het vast land ten noorden van Treviso.

Nu kan ik echter niet vinden hoe we met de auto naar het vaste land komen. Google maps geeft alleen maar opties over het water aan naar de brug, maar ik kan niet vinden of we dan met de auto op een ferry kunnen. Wat dat kost en wanneer die vaart? We landen pas om 23:30 (als alles gaat zoals gepland).

Alvast bedankt!

Ciao,
Joyce

Reactie voor Per auto van Marco Polo naar mainland Venetie

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Sep 24, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Van Marco Polo Airport met de auto het vaste land in
door: NaarVenetie.com

Hallo Joyce,

Heel begrijpelijk dat jullie een auto willen huren vanaf Marco Polo Airport. Zeker om dit tijdstip zijn er nog moeilijk openbaar vervoer verbindingen te vinden die jullie ten noorden van Treviso brengen.

Het vliegveld Marco Polo Airport ligt al op het vaste land. Dus je hoeft niet met de ferry of brug. Kijk anders ook even op mijn pagina over Auto huren in Venetie. Misschien zit hier een geschikte bij www.naarvenetie.com/Auto-Huren-Venetie.

Wat jullie ook nog zouden kunnen overwegen is te kijken via mijn eigen domein Naarvenetie.transferz.com om een taxi te reserveren in Venetie. Dat is ook best prima!

Laat het maar even weten of het is gelukt. Ik heb de route van Marco Polo Airport naar Treviso als plaatje toegevoegd!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website