Per Vliegtuig naar Camping Marina di Venezia

door Rudmer
(Venetie)

Wat leuk dat jullie met je gezin naar Camping Marina di Venezia gaan! Erg leuke camping en er is veel te doen. Het seizoen begint daar juist eind april. Je zult zien dat vanaf 20 april het gehele zwembad gebruikt kan worden. Afhankelijk van de weersomstandigheden. Dus dat komt goed uit!

Met de travelcard kun je niet gebruiken vanaf en naar Marco Polo Airport. Hier hebben ze speciale afspraken over gemaakt met andere vervoerders,,. Jammer…

De manier die ik genomen heb is vanaf het vliegveld de bus ATVO lijn richting Punta Sabbioni. Een retour kaartje kost EUR 8,- p.p.. Jullie moeten met de bus 1 keer overstappen in het plaatsje Lido Di Jesolo op de bus naar Punta Sabbioni. Je moet rekening houden met ongeveer 1,5 uur reistijd.

Van Punta Sabbioni is het ongeveer 2km lopen naar de Camping. Dit is best een eind. Ik weet in het hoogseizoen heeft de camping shuttlebusjes. Hier staan trouwens ook geregeld taxi’s. Dus ik raad jullie aan met de (kleine) kinderen hier de taxi te nemen naar de camping. Een andere optie is om aan de buschauffeur te vragen jullie zo dicht mogelijk af te zetten.

Een andere route is vanaf Marco Polo Airport direct naar Venetie te gaan met de ACTV lijn no. 5 of ATVO bus ‘VENEZIA’. Deze heeft als eindbestemming ‘Piazzale Roma’. Vanaf hier kun je een Travelcard aanschaffen die geldig is op de vaporetto boot. Vanaf Piazzale Roma neem je vaporetto lijn 4 of 5 en stapt uit bij ‘Fondamente Nove’ (F. Te Nove). Om het half uur gaat vaporetto lijn no. 12 richting Punta Sabbioni. Bij elkaar moet je rekening houden met c.a. 1,5 uur reistijd.

Punta Sabbioni is trouwens het laatste puntje van het schiereiland waar veel campings zijn. Vanuit hier gaan iedere dag Vaporetto boten naar Venetie. Dus als jullie eenmaal op de camping zijn ingecheckt denk ik dat de beste manier is om de volgende dag richting Punta Sabbioni te gaan en hier een travelcard aan te schaffen, afhankelijk van welke route jullie genomen hebben. 7 dagen travelcard is direct een hele week en ik gok dat je niet alle 7 dagen de vaporetto naar Venetie en de eilanden gaat gebruiken. Het beste is om te besluiten als je er bent. Na de eerste check-inn via de travelcard gaat de tijd namelijk direct lopen.

Ik hoop dat ik jullie zo een beetje geholpen heb!

Laat maar gauw weten hoe het is geweest!
Via mijn https://www.facebook.com/NaarVenetie.nl

Ciao! 
Rudmer
NaarVenetie.com

Klik hier om te reageren

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Venetie Camping Reviews.


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com