Per Vliegtuig naar Camping Marina di Venezia

door Rudmer
(Venetie)

Wat leuk dat jullie met je gezin naar Camping Marina di Venezia gaan! Erg leuke camping en er is veel te doen. Het seizoen begint daar juist eind april. Je zult zien dat vanaf 20 april het gehele zwembad gebruikt kan worden. Afhankelijk van de weersomstandigheden. Dus dat komt goed uit!

Met de travelcard kun je niet gebruiken vanaf en naar Marco Polo Airport. Hier hebben ze speciale afspraken over gemaakt met andere vervoerders,,. Jammer…

De manier die ik genomen heb is vanaf het vliegveld de bus ATVO lijn richting Punta Sabbioni. Een retour kaartje kost EUR 8,- p.p.. Jullie moeten met de bus 1 keer overstappen in het plaatsje Lido Di Jesolo op de bus naar Punta Sabbioni. Je moet rekening houden met ongeveer 1,5 uur reistijd.

Van Punta Sabbioni is het ongeveer 2km lopen naar de Camping. Dit is best een eind. Ik weet in het hoogseizoen heeft de camping shuttlebusjes. Hier staan trouwens ook geregeld taxi’s. Dus ik raad jullie aan met de (kleine) kinderen hier de taxi te nemen naar de camping. Een andere optie is om aan de buschauffeur te vragen jullie zo dicht mogelijk af te zetten.

Een andere route is vanaf Marco Polo Airport direct naar Venetie te gaan met de ACTV lijn no. 5 of ATVO bus ‘VENEZIA’. Deze heeft als eindbestemming ‘Piazzale Roma’. Vanaf hier kun je een Travelcard aanschaffen die geldig is op de vaporetto boot. Vanaf Piazzale Roma neem je vaporetto lijn 4 of 5 en stapt uit bij ‘Fondamente Nove’ (F. Te Nove). Om het half uur gaat vaporetto lijn no. 12 richting Punta Sabbioni. Bij elkaar moet je rekening houden met c.a. 1,5 uur reistijd.

Punta Sabbioni is trouwens het laatste puntje van het schiereiland waar veel campings zijn. Vanuit hier gaan iedere dag Vaporetto boten naar Venetie. Dus als jullie eenmaal op de camping zijn ingecheckt denk ik dat de beste manier is om de volgende dag richting Punta Sabbioni te gaan en hier een travelcard aan te schaffen, afhankelijk van welke route jullie genomen hebben. 7 dagen travelcard is direct een hele week en ik gok dat je niet alle 7 dagen de vaporetto naar Venetie en de eilanden gaat gebruiken. Het beste is om te besluiten als je er bent. Na de eerste check-inn via de travelcard gaat de tijd namelijk direct lopen.

Ik hoop dat ik jullie zo een beetje geholpen heb!

Laat maar gauw weten hoe het is geweest!
Via mijn https://www.facebook.com/NaarVenetie.nl

Ciao! 
Rudmer
NaarVenetie.com

Klik hier om te reageren

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Venetie Camping Reviews.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website