Transport Treviso Airport naar NH Laguna palace Mestre

Beste,

Zaterdagavond komen we aan in Venetie.
Hoe geraak ik het gemakkelijkst van Treviso airport naar hotel
NH Laguna Palace
Viale Ancona, 2 Mestre?

Ik zie dat ik de ATVO bus kan nemen,
welke halte zouden we best afstappen?

Of neem ik beter een trein vanuit de luchthaven?
Ik had gelezen dat er op 800m van dit NH hotel een treinstation is?

PS: Om vanuit dit hotel naar het centrum te gaan, is dit ook het gemakkelijkst met de bus?
Is het interessant om een soort 'Venice card' aan te kopen? Waarbij je onbeperkt met openbaar vervoer kan reizen?


Bedankt voor de info!
Nathalie

Reactie voor Transport Treviso Airport naar NH Laguna palace Mestre

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Aug 07, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Vervoer in Venetie
door: NaarVenetie.com

Hallo Anoniem,

Ik heb geen ervaring met dit kaartje. Maar zoals ik het lees is het inderdaad een combinatie ticket die je recht geeft om eenmalig de ATVO shuttle bus te nemen en vervolgens met de taxi boot naar het Venetie centrum te varen (waar dit dan ook mag zijn).

Maar begrijp goed; een watertaxi is wat anders dan de vaporetto boten op het water van Venetie. De watertaxi kun je met dit kaartje 1x gebruiken naar bijvoorbeeld je hotel in Venetie. Maar jullie hotel is op het vaste land en je zult van jullie hotel wel met de shuttle bus of met de bus naar Venetie moeten. Dan kan een Tourist Travel Card handig zijn. En zeker als je de vaporetto boten in Venetie zelf gaat gebruiken.

Overigens de ATVO shuttle bus stopt altijd in Mestre. Jullie moeten uitstappen op 'Mestre FS', dit is het busstation van Mestre.

Ik hoop dat ik je zo een beetje geholpen heb. En laat me alsjeblieft weten als je dit kaartje gekocht hebt of je ook ook echt de watertaxi kunt gebruiken... Ik hoor het graag...
Ciao!

Aug 07, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
watertaxi actv
door: Anoniem

beste,

wij gaan volgende week naar NH Laguna Palace
Viale Ancona, 2 Mestre. Danzij de uitleg hier vond ik al hoe we ons best vervoeren.

op http://88.36.245.11/wttreviso/configuratore.jsp waar ik de tickets online wil boeken vind ik "from treviso naar venice P.le roma + watertaxi.
stopt deze bus dan ook in Mestre? en kunnen wij dan via dit ticket ook met de watertaxi rondvaren in venetië. met dit ticket zou ik aankoop van ACTV tourist travel card kunnen vermijden.

bedankt voor de info.

mvg

Apr 14, 2016
Waardering
starstarstarstar
Travel Card Gebruiken
door: NaarVenetie.com

Beste Nathalie,

De Travel Card kun je ook gebruiken op de vaporetto boten in Venetie. Hier kost een kaartje per keer EUR 7,50.

Wat ik bezoekers ook vaak mee geef is dat ze een Travel Card beter ter plaatste kunnen kopen. Want als je in Venetie bent kun je makkelijk bepalen of je inderdaad veel gebruik gaat maken van openbaar vervoer.

Omdat jullie hotel buiten Venetie ligt en je dus meestal een bus moet nemen om in Venetie te komen, lijkt het me handig een Travel Card vooraf te kopen. Maar wat je ook kunt doen is dat je eerst gaat inchecken in het hotel. Je dan de bus neemt naar Venetie, want het is inderdaad maar EUR 1,50. Je kunt dan in Venetie beslissen als je daar een Travel Card wil aanschaffen.

Scucces!

Apr 14, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
travel card
door: Nathalie

Bedankt voor de uitgebreide info!
Dit gaan we zeker kunnen gebruiken :)

Je raadt ons een travel card aan, maar ik zie dat die 40 eur kost voor 3 dagen?
En een bus ticketje kost slechts 1,5 eur, is dit dan wel voordeliger?

Groetjes,
Nathalie

Apr 13, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Van Treviso naar NH Laguna Hotel
door: NaarVenetie.com

Beste Nathalie,

Wat leuk dat jullie bijna naar Venetie gaan!

Het goedkoopste en het beste is nog altijd de ATVO shuttle bus vanuit Treviso Airport. De shuttle bussen van ATVO rijden tot 22.25 uur naar MESTRE-VENEZIA. Deze bus stopt dus op het treinstation van Mestre en gaat daarna door naar Venetie. Jullie moeten uitstappen in Mestre.

1 retourkaartje kost EUR 22,-. als je meer dan één koopt heb je korting. Een retourkaartje voor de ATVO bus kun je vooraf makkelijk online bestellen: Koop hier een Kaartjes voor de ATVO shuttle bus

En hier is het tijdschema voor jullie bus tussen Treviso Airport en Mestre.

Het NH Laguna Hotel ligt inderdaad ongeveer 1 kilometer van het treinstation af. Het best is om een taxi te nemen vanaf het Mestre treinstation of jullie nemen buslijn 31 (van busbedrijf ACTV). Deze buslijn heeft een halte vlak voor het hotel. Het is ongeveer 10 minuten met de bus.

Ik raad jullie inderdaad aan om een Travel Card aan te schaffen. Jullie zullen volop van het openbaar vervoer gebruik maken en dan is zo'n meerdaagse kaart erg handig. Deze kunnen jullie vooraf aanschaffen via www.veneziaunica.it

Maar deze kun je ook kopen op het treinstation van Mestre. Een optie is ook om de Travel Card later te kopen als jullie naar Venetie de stad in gaan. Vanuit jullie hotel kunnen jullie buslijn 4L nemen. Maar dit is een halte die 15 minuten lopen van jullie hotel af ligt.

Beter is om de bus lijnen op de halte voor het hotel te nemen 31, 32, 41 of 42 die richting Mestre FS gaan. Je gaat dus terug naar het treinstation van Mestre en kunt daar directe bussen of de trein nemen naar Venetie.

Een buskaartje kost per keer EUR 1,50 en is 75 minuten geldig in de bus.

Veel succes en ik ben benieuwd hoe het is geweest! Ciao

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website