Travelcard

door De Smedt
(België)

Wij plannen een cruise vanuit Venetië. De cruise vertrek zaterdagnamiddag. We vliegen echter vrijdagochtend al naar Venetië. We willen die vrijdagnamiddag en zaterdagvoormiddag alvast de hoogtepunten van de stad bezoeken (= San Marco plein).

Nu moeten we dus een hotel boeken voor één nacht. We twijfelen of we een hotel zullen nemen aan Piazzale Roma (waar de aerobus aankomt en waar we de people mover naar de cruise terminal kunnen nemen), maar dan moeten we nog extra met de vaparetto heen en terug naar het centrum (en dit op vrijdag en zaterdag).

Of we nemen een hotel in de omgeving van het San Marco plein, maar met 2 kleine kinderen en bagage zien we wat op tegen deze rit vanaf de luchthaven (aerobus en vaparetto met bagage).

Onze vraag: is een 1 DAY Travelcard voor de vaparetto geldig voor één dag (1 datum)? Of voor 24hr vanaf de eerste rit? Als de kaart 24hr geldig is, dan is de keuze snel gemaakt. Dan kiezen we voor Piazzale Roma. Dan hoeven we maar één kaart te kopen voor vrijdagnamiddag en zaterdagvoormiddag. Moeten we per dag een kaart kopen dan is dit een vrij dure zaak. Alvast bedankt voor jouw advies.

Reactie voor Travelcard

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Aug 11, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Travelcard gebruiken
door: NaarVenetie.com

Hallo De Smedt,

Wat goed dat jullie al snel naar Venetie gaan. De toerist travelcard is geldig vanaf het moment dat deze voor het eerst ingecheckt is.

Vanaf dan gaat de teller lopen en dat zou betekenen dat jullie dus beter een hotel bij Piazzale roma kunnen kiezen, want de kaart is dan 24 uur geldig...

Is Hotel Arlecchino niet iets voor jullie? Dit is een goed en mooi hotel naast Piazzale roma...

Kijk maar even,, Veel plezier!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Venetie reviews en ervaringen algmeen.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website