Van een hotel op Lido naar Treviso

door Marga Dirven
(Roosendaal )

Hoe laat moeten wij vertrekken op 7 maart van het hotel Parco als wij s'morgens om 10 uur al terugvliegen van Treviso naar Eindhoven?

Hoe lang hebben we nodig om naar het vliegveld van Treviso te komen?

---------------------------------

Beste Marga,

Houdt rekening met ongeveer twee uur reizen naar Treviso Airport vanaf Hotel Parco op Lido.

Weet je waarom? Vanaf het hotel is het ongeveer 15 á 20 minuten lopen naar de Vaporetto opstap plaats. Jullie kunnen ook zoals in de reactie hieronder lijn A op Lido nemen (ca. 3 min. met de bus) naar de opstapplaats voor de vaporetto boot.

Vanaf daar (vaporetto lijndienst) no. 5.1 naar Piazzale Roma ongeveer 35 min. Jullie redden het als je om 6:20 uur de eerste vaporetto boot vanaf Lido S.M.E. neemt. De volgende boot gaat elke 20 minuten later.

Op Piazzale Roma neem je de ATVO lijnbus naar Treviso Airport. Dit is ongeveer een uur. Om 7:10 en 8:10 en ook later gaan er bussen naar Treviso Airport.

Als je dit volgt op zaterdag 7 maart komen jullie gerust op tijd op het vliegveld!
Geniet er van en laat weten hoe het is geweest.

Ciao,
NaarVenetie.com

Klik hier om te reageren

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com