Vanuit Venetië met de trein verder reizen

Ik wil in augustus een paar dagen met mijn dochter naar Venetië en aansluitend verder reizen per trein naar Levico Terme op 13 augustus.

Hoe en waar kan ik zien vanaf welk treinstation we moeten vertrekken, wat de treintijden zijn en hoe lang de reis duurt?

Is het dan ook aan te bevelen om een hotel te hebben vlakbij een treinstation?

Alvast hartelijk dank voor het meedenken.

Reactie voor Vanuit Venetië met de trein verder reizen

Gemiddelde Waardering starstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Mar 29, 2016
Waardering
starstarstar
Met de trein vanuit Venetie
door: NaarVenetie.com

Beste,,

Venetie heeft haar eigen treinstation. Dit is Venezia S. Lucia. Alles wat hier aankomt gaat eerst langs het grotere internationale treinstation 'Venezia Mestre'.

Om de treinreis naar Levico Terme goed te plannen is de website van de treinvervoerder www.trenitalia.it erg handig. Deze is ook in het Engels.

De volgende route met de trein is te plannen:

Regionale 5734: - from Venezia S. Lucia to Bassano Del Grappa - Regionale 5522 - from Bassano Del Grappa to Levico Terme

Van Venetie naar Levico Terme moeten jullie dus één keer overstappen in Bassano Del Grappa. De treinreis duurt ongeveer 2 uur en 45 minuten en de kaartjes kunnen online gekocht worden, maar ook op het station van Venezia S. Lucia.

Het is natuurlijk prachtig als jullie hotel vlakbij het treinstation in Venetie is! Dan beleven jullie de prachtige stad helemaal en met de trein ben je dus binnen een paar uur in Levico Terme.

Ik raad aan 3 sterren Hotel Abbazia bij het treinstation. In een mooi gedeelte aan de noordzijde van Venetie. Het hotel heeft een tuin waar je heerlijk van geniet. Met de vaporetto ben je zo bij het San Marco Plein.

Succes en ik hoor het graag hoe het is geweest!
Ciao!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Venetie reviews en ervaringen algmeen.


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com