Venetië 22-24 oktober; hulp gevraagd

door stefanie parthoens
(België moerbeke-waas)

Beste,

Zoals velen voor mij heb ik ook een vraag voor jou i.v.m. de verbinding van de luchthaven naar mijn hotel.

Ik en mijn vriend gaan van 22 oktober tot 24 oktober voor 3 daagjes naar Venetië. De dag van aankomst landen we pas om 20u15 uur, heb via cheaptaxis geprobeerd om een taxi te reserveren maar deze kon ons niet tot onze plaats van bestemming brengen.

We landen op TREVISO en moeten naar hotel Altieri.

Ook de dag van vertrek, vertrekken we pas om 17u40 uur.

Kan jij ons helpen?

Alvast héél erg bedankt,

mvg stefanie parthoens

Reactie voor Venetië 22-24 oktober; hulp gevraagd

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jan 18, 2019
Waardering
starstarstarstarstar
Auto huren
door: Mieke Vande Weghe

Hallo allemaal,
Wij vertrekken van 29/01/19 tem 31/01/19 naar Treviso en dan naar hotel Altieri. Nu hadden wij zitten denken om een van de eerste keer een auto te huren. Heeft hier iemand ervaring mee?

Ik heb dit al een paar keer bekeken, maar als ik het goed begrijp moeten we een borg betalen van 1000 euro. Dat zien wij zo niet zitten.

Heeft er nog iemand leuke bezoek adresjes?


Veel liefs Jeroen en Mieke

Dec 22, 2018
Waardering
starstarstarstarstar
Graag info
door: Anoniempje

Beste,

Ik lees dat je in oktober naar Altieri bent geweest. Nu dit is het hotel waar ik vanaf 28 december tot 30 december naartoe ga. toch heb geen vervoer van de luchthaven tot het hotel en retour.
Hoe hebben jullie het uiteindelijk gedaan enheeft het veel gekost.

Groetjes

Dec 03, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Naar hotel Altieri
door: Rudmer

Hallo anoniem,

Ik heb nog geen ervaringen gehoord. Maar het is redelijk duidelijk hoor als je er eenmaal bent en het is goed te doen! Eerst met de ATVO shuttle bus inderdaad en dan met de tram.

De retourkaartjes voor de ATVO shuttle bus zijn 10 - 14 dagen geldig.

groet, Rudmer

Dec 02, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Treviso naar mestre
door: Anoniem

Heeft er dan al iemand met de shuttle bus naar het hotel geweest? Is dit wat vlot verlopen en gemakkelijk te vinden allemaal, aangezien je enkele keren moet overstappen. De taxi zal wel wat vlotter gaan maar vind ik persoonlijk toch vrij duur. Taxi reserveren in Venetie

Wij gaan in hotel Altieri overnachten maar zijn er maar 2 dagen dus we willen alles wat goed plannen om niet teveel tijd te verliezen. Ik veronderstel ook dat een retour met de shuttle bus wil zeggen dat je 2 dagen later het retourtje kunt gebruiken? Mvg

Oct 10, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Wij reizen ook op deze datum en willen ook graag transport regelen
door: Dspm

Hoi Stefanie,

Wij gaan op precies dezelfde data als hieronder beschreven, wij hebben op de site van Cheap tickets alles ingevoerd. Maar helaas geeft deze wel aan dat de taxi maar tot een bepaald punt rijdt? En dat er daarna nog een water taxi genomen moet worden, klopt dit?

Groetjes van ons

Jul 17, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Van Treviso naar Hotel Altieri
door: NaarVenetie.com

Hallo Stefanie,

Ik probeer je te helpen om bij je hotel te geraken. Met de taxi is het van Treviso Airport naar Hotel Altieri prima te doen hoor. Taxi reserveren in Venetie? vul je 'TSF' (airportcode Treviso Airport) en de naam van het hotel. Toen ik net keek koste het voor 2 personen EUR 46,-. Kijk maar even of dit jullie voorkeur heeft. Het is in ieder geval wel heel comfortabel...

Een andere optie is om gewoon de shuttle bus van ATVO naar Mestre FS te nemen. Een retourtje kost EUR 22,- p.p. en kaartjes zijn in de bus of op het vliegveld te krijgen. Vanaf Mestre FS kun je zo overstappen op de tram no. T2 richting 'Mestre Centro' en daar overstappen op de tram no. T1 richting 'Monte Celo'. Bij halte 'Pastrello' moeten jullie uitstappen en dan is het nog ca. 3 minuten lopen in de straat 'SP40' en is het aan de linkerkant (oranje gebouw). Dit is dus niet de straat waar de tram verder op rijdt, maar de t-splitsing straat.

Voor meer details van deze route kun je kijken op http://muoversi.venezia.it/en

Op de dag van vertrek is het mogelijk om dezelfde route terug te nemen. De ATVO bussen tot laat in de avond...

Succes en Ciao

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

-  TICKETS MET KORTING -


Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website