Vervoer luchthaven Treviso naar hotel Aurora in mestre

door Evy Hinderyckx
(België)

Van bushalte Olivi naar Hotel Aurora in Mestre

Van bushalte Olivi naar Hotel Aurora in Mestre

Hallo,

wij gaan dit weekend (vrijdag 8.55u landen, zondagavond 21u opnieuw vertrekken) naar Venetië.

Ons hotel is Aurora in mestre (piazzetta giordano Bruno 15). Hoe geraken we het best van de luchthaven naar ons hotel? Alvast bedankt!!

Reactie voor Vervoer luchthaven Treviso naar hotel Aurora in mestre

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Apr 30, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Het beste van Treviso naar Marghera
door: NaarVenetie.com

Hallo Sandra,

Volgens mij kunnen jullie je hotel beter bereiken via Piazzale Roma in Venetie. Dit houdt in dat jullie vanuit Treviso Airport de ATVO-shuttle bus naar VENEZIA kunnen nemen.

Jullie moeten uitstappen op het eindpunt van de busreis; Piazzale Roma. Dan ben je dus eigenlijk al in Venetie, maar jullie hotel light ongeveer 8 kilometer verder in Marghera – het verlengde van Mestre.

Let op! Met de ATVO-shuttle bus vanuit Treviso Airport is het nog ruim een uur rijden naar Venetie. Je hoeft vooraf niet te reserveren. Jullie kunnen op het vliegveld kaartjes voor de bus kopen.

Om bij jullie hotel te komen kunnen jullie het beste vanaf Piazzale Roma de buslijn ‘Padova Per Malcontenta’ van busvervoerder ACTV nemen. Binnen een halfuur ben je dan bij bushalte ‘Chiesa’ tegenover jullie hotel. Een enkele reis met deze bus kost EUR 1,50 per kaartje.

De kaartjes voor, de Vaporetto boten in Venetie kosten EUR 7,50 en kun je 75 minuten gebruiken.
TIP! Als jullie op Piazzale Roma aan zijn gekomen, kunnen jullie kiezen om eerst Venetie in te gaan. Afhankelijk natuurlijk van hoe laat je aankomt en check ook even de bustijden naar jullie hotel.

Op Piazzale Roma in Venetie is een ACTV-kantoor en machines waar je dagkaarten kunt kopen. Dit is de Tourist Travel Card. 1 los Kaartje voor de vaporetto boot kost € 7.50 (75 minuten). Dus je hebt het er al snel uit!
• 20,00 € - 1 DAY TRAVELCARD
• 30,00 € - 2 DAYS TRAVELCARD
• 40,00 € - 3 DAYS TRAVELCARD
• 60,00 € - 7 DAYS TRAVELCARD

Met de dagkaart kun je onbeperkt op alle vaporetto boten van ACTV in Venetie, maar ook naar de eilanden er om heen. Daarnaast kun je de kaart gebruiken voor de ACTV bussen op het vaste land en Lido. Dus ook voor de bus naar jullie hotel.

Goed om te weten is dat jullie hotel Palladio een eigen pendelbusje heeft voor haar gasten naar Venetie.

Succes en Ciao!

Apr 29, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Vraagje
door: Anoniem

Hoi, we hebben vraagje...

Hoe is het vervoer van luchthaven treviso naar Mestre en het hotel? Wij verblijven in Hotel Palladio bij Via Malcontente 40 Mestre?

En nog een andere vraagje... We willen met de waterbus graag 3 dagen onbeperkt reizen rond Venetië zoals van Lido naar Punta Sabbioni, Murano, Giudecca, Marittma en Torcello...

Bestaan er dagkaarten of kaarten voor 3 dagen onbeperkt reizen met de waterbus?

En hoe zit het met vervoer van Mestre naar Venetië?

Mvg Sandra

Apr 25, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Van Treviso naar Hotel Aurora in Mestre
door: NaarVenetie.com

Hallo Evy Hinderyckx,

Wat leuk dat jullie al snel naar Venetie gaan! Vanuit Treviso Airport kunnen jullie het allerbeste de ATVO shuttle bus nemen richting MESTRE - VENEZIA (351). Deze vertrekt aan de voorkant van Treviso Airport.

09.55 uur vertrekt er een ATVO bus. Dus ik denk dat jullie deze wel halen.

Kaartjes kun je op het vliegveld kopen in de ticketmachine of het loket van ATVO. Kaartjes zijn EUR 22,00 per persoon. Als je twee of meer kaartjes koopt is het goedkoper. Vooraf kun je ook kaartjes kopen op www.atvo.it , deze is in het engels.

Jullie moeten uitstappen in Mestre FS, vlakbij het treinstation. Vanaf hier kunnen jullie direct de tram pakken T2 richting het centrum van Mestre.

Het is 4 haltes naar Tramhalte 'Olivi'. Jullie moeten hier uitstappen en dan is het nog 7 minuten lopen door het centrum van Meste naar Hotel Aurora. Ik heb een looproute bijgevoegd in je bericht.

Ik hoop dat het zo gaat lukken en dat het duidelijk is.

Misschien kunnen jullie omdat jullie best vroeg zijn om in te checken in het hotel eerst direct naar Venetie reizen met de ATVO shuttle bus (zelfde ticketkosten).

Kijk maar even! In ieder geval succes en laat me maar weten hoe het is geweest!
Ciao!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website