Vervoer luchthaven

door Koen Bonné
(België Sint-Niklaas)

Beste,

Nu donderdag vertrekken we voor 3 dagen naar Venetië. We komen om 8.40 uur aan op het vliegveld van Treviso en moeten naar Hotel Orion, S.Marco Spadaria 700/A, San Marco.

Welk vervoersmiddel nemen we het best om snel en goedkoop ter plaatse te geraken?

Bedankt voor de reactie en de bruikbare, knappe site!

M.v.g.

Koen Bonné

Reactie voor Vervoer luchthaven

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jul 06, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Van Treviso naar Venetie in de Avond
door: NaarVenetie.com

Hallo Diane,

Jij vertrekt ook morgen, dus hopelijk lees je dit berichtje nog.

Je kunt het best net als Koen gewoon vanaf Treviso Airport de shuttle bus van ATVO nemen richting VENEZIA. Deze touring bussen rijden vertrekken nog tot 22:25 uur. Dus dat moeten jullie makkelijk redden.

Vanaf 'Piazzale Roma' in Venetie kun je gaan lopen naar jullie hotel of de Vaporetto boot nemen lijn no. 1 en uitstappen bij halte C'doro.

Ik weet niet precies naar welk hotel jullie moeten, maar dan ben je wel in ieder geval in de wijk 'Cannaregio'.

Verder adviseer ik je om niet ongerust of gestressed te zijn... Venetie is mooi, geniet en doe rustig aan. Het niet weten hoort er bij en misschien zelfs een beetje verdwalen in het doolhof van Venetie is leuk!

Succes!

Jul 06, 2016
Waardering
starstarstar
Van Treviso naar Hotel Orian in Venetie
door: NaarVenetie

Beste Koen,

Ik heb je net al een berichtje verzonden per mail.... Maar hierbij nogmaals als reactie op je goede bijdrage!

Wat een centraal Hotel! De locatie is prachtig vlakbij het San Marco Plein. Zeker als je voor de eerste keer in Venetie komt kan het een doolhof zijn met de kleine steegjes en scheve bruggetjes, maar het is fijn dat jullie al lekker vroeg overdag aankomen in Venetie. Je vertrekt trouwens morgen al dus ik hoop dat dit bericht je nog op tijd ziet.
Vanuit Treviso Airport kunnen jullie de ATVO shuttle service gebruiken. Deze vertrekken bijna ieder half uur... Dit zijn touring bussen waar je inclusief bagage van Treviso naar VENEZIA kunt. De reis duurt ongeveer 1 uur met de bus naar Venetie. De eindhalte is 'Piazzale Roma'. Een kaartje voor de ATVO shuttle bussen kosten EUR 22,- (retour) of EUR 12,- (enkele reis). De kaartjes kun je aanschaffen via www.atvo.it, op het vliegveld in Treviso of in de bus zelf.

Vanaf jullie aankomst met de ATVO bus op Piazzale Roma kun jullie vaporetto bootlijn no. 1 of lijn no. 2 nemen en uitstappen op de halte ‘S. Marco station of S. Zaccaria station’. Vanaf hier begint het doolhof ;-).. Nee hoor, grapje. jullie hotel is prima te vinden. Een kaartje voor de vaporetto kost EUR 7,50 en is 75 minuten geldig. Ik raad bezoekers altijd aan om eerst te zorgen dat ze in hun hotel aankomen en dan pas beslissen of ze een Travelcard (voor meerdere dagen) willen aanschaffen. Je hebt naar je eerste indruk al gauw door dat je ook veel zult gaan lopen in de stad van het water.

Vanaf het vaporetto station loop je richting het San Marco Plein. Het plein oversteken en onder de blauw en goede klok doorlopen het steegje in Als je dit pad rechtdoor aanhoudt (linksom of rechtsom), dan komen jullie automatisch bij Hotel Orion. Je hebt eigenlijk geen gps navigatie op je telefoon nodig om in één keer goed te lopen. Of je kunt het goed voorbereiden op een eenvoudige kaart van Venetie.

Wees niet ongerust als jullie een beetje verdwalen…,, dat hoort erbij. Geniet van alles om je heen en neem niet te zware tassen of koffers mee.

Jul 04, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
luchthaven Treviso vervoer Venetië
door: Diane

Beste,
Wij gaan ook donderdag a.s. naar Venetië.
Er is hier veel informatie ... ik kan aan de transportregeling ATVO en ACTV niet aan uit. Mss lichte stress om niet te veel tijd te verliezen. We komen op luchthaven Treviso aan rond 20u20 en zouden graag snel, veilig en goedkoop vervoer willen naar 4366 Cannaregio, Calle dell'Oca.
Heb gelezen dat er ook een trein is maar dan moeten we eerst een eindje naar treinstation maar zou gemakkelijker/sneller zijn om in Cannaregio te komen.
Wie kan ons helpen met de transportperikkelen ajb?
Alvast bedankt.

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

-  TICKETS MET KORTING -


Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website