Vervoer uit Luchthaven Venetië-Treviso naar Apogia Sirio Mestre

Beste,

Wij komen om 22.30u aan op de luchthaven en zouden graag op een goedkope manier in ons hotel geraken.

Wij hebben gezien dat de bussen niet zo laat rijden, klopt dit? Wat is een andere goedkope manier om daar te geraken.

Veel groetjes en alvast bedankt!

Bianca

Reactie voor Vervoer uit Luchthaven Venetië-Treviso naar Apogia Sirio Mestre

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Jul 08, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Hoe kom je bij het hotel
door: NaarVenetie.com

Ik verwijs iedereen naar het zoekvenster op mijn site. Er is veel informatie al te vinden hoe je vooral bij je hotel moet komen. Ik ontvang veel herhalingsvragen op mijn site. Ik zal even kijken hoe ik dat efficiënter en overzichtelijker voor jullie kan inrichten...

Maar nu eerst even mijn zoekvenster gebruiken. Als het daar niet tussen staat kun je natuurlijk alsnog en reactie / vraag plaatsen.

gr. rudmer

Apr 10, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
met trein naar venetie. naar hotel Floriada.
door: Anoniem

Hotel Floria ligt nabij stationa venezia santa lucia. Is er een treinverbinding? Komen dan laat aan. Iets voor 12 uur in de nacht. Iemand ervaring? Simpel treinkaartjeje kopen? Kosten?

Nov 13, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
transfer Treviso-hotel Apogia Sirio Mestre
door: Jarek

Vervoer uit Luchthaven Venetië-Treviso naar Apogia Sirio Mestre

Hoi,
Wij ( 2pers.) komen met Ryan Air op de 15-12-2016_(tot 17-12-2016), om 20.15 uur aan, op de luchthaven Treviso en zouden graag op een goedkope en snelle manier in ons hotel Apogia Sirio Mestre aankomen. Wij hebben alvast op de Ryan Air site transfer met Autostrada geboekt ( retour 22 euro p.p.).Hoe moet ons reisschema uitzien ? Vervolgens volgende dag of twee willen wij rondkijken in Venetie. Welke extra tickets moeten wij kopen? help aub.

groetje en bedankt!
Jarek,

Vervoer uit Luchthaven Venetië-Treviso naar Apogia Sirio Mestre

Jun 17, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
1 Openbaar Vervoer kaart in Venetie
door: NaarVenetie.com

Hallo Jan,

Helaas deze kaart is er niet. Dat komt omdat de shuttle bus vanuit Treviso Airport van een andere vervoerder is, namelijk ATVO.

Alle andere vervoersmogelijkheid vanuit jullie hotel in Mestre naar Venetie en de vaporetto boten is met het OV-bedrijf ACTV.

Jullie kunnen wel de TravelCard gebruiken vanuit Mestre naar Venetie. Deze is 1 dag, 2 dagen, 3 dagen of zelfs 7 dagen geldig. Verkrijgbaar op heel veel plekken in Venetie, maar ook in Mestre.

Jun 17, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Openbaar vervoers kaart
door: Jan

Bestaat er een openbaar vervoers kaart die je vanaf vliegveld Treviso naar hotel Apogia Sirio Mestre kunt gebruiken, en elke dag van hotel naar Venetie, en na 3 dagen weer terug naar vliegveld met bus ? alvast bedankt

Jun 12, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Aankomst na 22:25 uur op Treviso naar het Hotel
door: NaarVenetie.com

Beste Bianca,

Meestal sluit de service van de busdienst ATVO prima aan op de aankomende vluchten.

Om 22:25 uur staat de laatste ATVO shuttle bus naar Mestre-Venezia klaar om te vertrekken. Zoals het nu lijkt gaan jullie dit dus niet redden.

Een andere optie is om de taxi te nemen. Ik gebruik altijd mijn eigen domein op NaarVenetie.transferz.com om een taxi te reserveren in Venetie. Ideaal, de taxi staat voor je klaar en brengt jullie in 1 keer naar het hotel. Wel zo makkelijk als jullie zo laat nog moeten inchecken. Kijk maar even. Toen ik voor jullie keek koste de taxi rit slechts EUR 47,- voor 2 personen. Zie bijgevoegde foto voor route en duur.

Een enkeltje met de ATVO bus kost voor 2 personen EUR 24,-, en een retour EUR 48,-.

Een andere optie is om met een klein ritje in de taxi naar Treviso Treinstation te gaan (5 minuten). Vervolgens kun je hier de trein nemen naar Mestre (EUR 1,80). Vanuit het treinstation kunnen jullie buslijn 2 nemen naar jullie hotel. De halte is dan 'Hotel Piscina Coni' en is 30 meter van jullie hotel vandaan. '

Ik hoop dat ik jullie zo een beetje geholpen heb. Laat maar weten of het is gelukt of dat jullie zelf nog een andere optie hebben gevonden.
Veel succes!

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website