Vervoer van Treviso naar Mestre

door Carmen

Hoi,

Wij gaan 23 april t/m 26 naar Venetie.

We landen rond 9.30 met.

We zitten in hotel Apogia Sirio Venezia Mestre, wat is de beste verbinding naar dit hotel en wat voor ov kaartje kunnen we het beste kopen om deze dagen daar rond te kunnen reizen( ook voor retour luchthaven de 26e)

Iemand ook ervaring met dit hotel?

We zijn dan nl 30 jaar getrouwd dus hoop dat we een beetje goede keuze hebben gemaakt.

gr. Carmen

Reactie voor Vervoer van Treviso naar Mestre

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Sep 12, 2022
Waardering
starstarstarstarstar
Bus
door: Gwenny

Wij gaan 1 november naar mestre wij landen op triveso kan iemand zeggen welke bus ik kan nemen gevraagd in hotel mo die zeien taxie 90 eur l

Dec 19, 2018
Waardering
starstarstarstarstar
Treviso Naar maghera
door: Nikki

Hoiii!! Wij gaan 18 jan rihting venetie! Wij landen op treviso airport en overnachten op camping Jolly in marghera. Hoe kunnen we het beste daar naartoe reizen??

Dec 17, 2018
Waardering
starstarstarstarstar
Hotel Centrale
door: Deniz

Hoi hoi,

Wij gaan 12 januari naar Venetie! Wij overnachten in hotel Centrale, hoe kunnen wij vanaf het vliegveld Treviso het makkelijks en voordeligst daar komen?

Vervolgens willen wij de volgende dag zo veel mogelijk doen, omdat dat onze enige dag is die we in Venetie kunnen doorbrengen.

Alvast bedankt voor alle informatie die je hier met ons deelt.

Groetjes, Deniz

May 27, 2018
Waardering
starstarstarstarstar
Naar Palladio
door: NaarVenetie.com

Hallo Wilma,

Jullie kunnen Hotel Palladio het beste bereiken via Piazzale Roma in Venetie. Dit houdt in dat jullie vanuit het vliegveld de ATVO-shuttle bus naar VENEZIA kunnen nemen.

Jullie moeten uitstappen op het eindpunt van de busreis; Piazzale Roma. Dan ben je dus eigenlijk al in Venetie, maar jullie hotel light ongeveer 8 kilometer verder in Marghera – het verlengde van Mestre.

Let op! Met de ATVO-shuttle bus vanuit Treviso Airport is het nog ruim een uur rijden naar Venetie. Je hoeft vooraf niet te reserveren. Jullie kunnen op het vliegveld kaartjes voor de bus kopen.

Om bij jullie hotel te komen kunnen jullie het beste vanaf Piazzale Roma de buslijn ‘Padova Per Malcontenta’ van busvervoerder ACTV nemen. Binnen een halfuur ben je dan bij bushalte ‘Chiesa’ tegenover jullie hotel. Een enkele reis met deze bus kost EUR 1,50 per kaartje.

De kaartjes voor, de Vaporetto boten in Venetie kosten EUR 7,50 en kun je 75 minuten gebruiken.
TIP! Als jullie op Piazzale Roma aan zijn gekomen, kunnen jullie kiezen om eerst Venetie in te gaan. Afhankelijk natuurlijk van hoe laat je aankomt en check ook even de bustijden naar jullie hotel.

Op Piazzale Roma in Venetie is een ACTV-kantoor en machines waar je dagkaarten kunt kopen. De Card is ook voor jullie busrit naar Hotel Palladio.

Dit is de Tourist Travel Card. 1 los Kaartje voor de vaporetto boot kost € 7.50 (75 minuten). Dus je hebt het er al snel uit!
• 20,00 € - 1 DAY TRAVELCARD
• 30,00 € - 2 DAYS TRAVELCARD
• 40,00 € - 3 DAYS TRAVELCARD
• 60,00 € - 7 DAYS TRAVELCARD

Met de dagkaart kun je onbeperkt op alle vaporetto boten van ACTV in Venetie, maar ook naar de eilanden er om heen. Daarnaast kun je de kaart gebruiken voor de ACTV bussen op het vaste land en Lido. Dus ook voor de bus naar jullie hotel.

Goed om te weten is dat jullie hotel Palladio een eigen pendelbusje heeft voor haar gasten naar Venetie.

Succes en Ciao!

May 27, 2018
Waardering
starstarstarstarstar
Info van Trevisio naar palladiohotel in Mestre
door: WilmaAnoniem

Hallo allemaal.
Ik moet van Trevisio naar het Palladio hote in mestre l.hoe kom ik daar?

Nov 18, 2017
Waardering
starstarstarstarstar

door: Rudmer

Hallo anoniem,

Ik verwijs je graag naar
https://www.naarvenetie.com/hoe-gaan-je-van-treviso-naar-hotel-altieri.html

en

https://www.naarvenetie.com/veneti-2224-oktober-hulp-gevraagd.html

Nov 17, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Hotel altieri
door: Anoniem

Hallo we gaan 21 november naar italie.we komen aan bij treviso en moeten naar hotel altieri .hoe kunnen we dan dan ko.en met bus?

Nov 07, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Shuttle bus van ATVO naar Mestre
door: Rudmer

Hallo Jordana,

De ATVO shuttle bussen rijden vanuit Treviso Airport nog tot ongeveer 22:35 uur. Dus dit gaan jullie makkelijk halen. De busreis duurt ongeveer 1 uur en jullie moeten uitstappen op het Mestre station. Vanaf hier is jullie hotel Da Tito makkelijk op loopafstand van het station. Check ook even de website van het hotel zelf:
http://www.hoteldatito.com/en/location.html

Veel succes!

Nov 07, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Naar hotel Apogia in Mestre
door: Rudmer

Hallo Joanne

Het is mogelijk om in slechts 20 minuten te voet vanaf het centraal station van Mestre naar jullie hotel te gaan. Als je wilt, bereik je deze ook in 5 minuten met buslijn 2 richting Viale Don Sturzo.
De bushalte is Piscina Coni.
Check ook altijd de website van het hotel zelf ;) http://www.apogia-hotel-venice.com/eng/location-hotel-near-airport-venice.html
Veel succes...

Nov 07, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Htl.aspegio.siro
door: Joane

Een groot compliment voor uw duidelijke antwoorden.

Welke buslijn of tram gaat er vanaf het station Mestre naar hotel Apegio Spiro.

Hartelijk dank

Oct 31, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Shuttle bus
door: Jordana

Hallo wij vertrekken op 9 november naar Venetië airport Treviso en landen ongeveer om 20.10. Onze hotel zit in Mestre (hotel da tito) rijd er nog een bus die avond zo ja hoelaat en als we in Mestre aankomen moeten we dan nog een taxi nemen om naar ons hotel laten rijden of weer de bus nemen.

Jul 08, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Hoe kom je bij het hotel...
door: NaarVenetie.com

Ik verwijs iedereen naar het zoekvenster op mijn site. Er is veel informatie al te vinden hoe je vooral bij je hotel moet komen. Ik ontvang veel herhalingsvragen op mijn site. Ik zal even kijken hoe ik dat efficiënter en overzichtelijker voor jullie kan inrichten...

Maar nu eerst even mijn zoekvenster gebruiken. Als het daar niet tussen staat kun je natuurlijk alsnog en reactie / vraag plaatsen.

Apr 19, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Van luchthaven treviso naar hotel russott
door: Ilse

Hallo

We gaan 9 mei voor drie dagen naar Venetië. We landen om 8h40 in treviso. Hoe kunnen we nu aan ons hotel russott geraken vanaf de luchthaven?

Groetjes ilse

Mar 20, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Transfer
door: Mel

Hallo,

Wij landen op 30-03-2017 om 18:95uur op Treviso Airport. Ons hotel ligt in Mestre(Hotel Piave). Graag wil ik weten hoe ik het beste naar het hotel kan reizen.

Verder ben ik benieuwd wat we op die tijdstip kunnen doen in Mestre? De volgende dag willen we naar Venetié. Kan dat vanuit het busstation in Mestre?

Ik kijk uit naar uw antwoord.

Groeten,

Mel

Jan 25, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Morgen naar venetie!
door: Anoniem

Hallo!

Mijn vriendin en ik landen om 14:07 op Treviso, ook wij zitten in Mestre (Hotel Ariston). Ik las dat we vanaf het vliegveld het beste de shuttlebus kunnen nemen. We zouden graag onze spullen in het hotel willen droppen en richting Venetie te gaan. Wat is het slimste manier om vanaf Mestre naar Venetie te faan? We willen veel rondlopen in Venetie en uiteindelijk ergens lekker en betaalbaar gaan eten. Ik hoor graag de tips!

Jan 09, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Hotel Centrale in Mestre bereiken
door: Naarvenetie.com

Hallo Leonarda,

Het goedkoopste is om de ATVO shuttle bus te nemen vanaf Treviso Airport richting MESTRE - VENEZIA. Jullie kunnen mooi bij de eerste stop in Mestre uitstappen. Dit is in het centrum van Mestre: (Corso del Popolo/Banca BNL). Een retourticket kost EUR 22,- p.p. en is via www.ATVO.it te krijgen.

Op de halte Corso del Popolo, kunnen jullie het tussendoor straatje nemen 'Via Mestrina' en dan aan het einde links op de 'Via Olivi'. Vervolgens kun je de eerste rechts nemen op deze straat. Dit is tegenover het kerkje. Uiteindelijk zie je automatisch Hotel Centrale!

Vanaf de ATVO bushalte 'Corso del Popolo' is het ongeveer 8 minuten lopen!

Succes!

Jan 09, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Hotel Central Mestre
door: Leonarda

Beste,

Bij alle hotels die op je site staan mis ik Hotel Centrale?
Wij hebben dit geboekt en willen graag weten hoe ver het van de uitstapplaats van de shuttle van Treviso naar Venetië.

Aangezien wij om 20.30 aankomen willen wij niet te lang zoeken.

Graag je reactie

Vr. gr. Leonarda

Oct 10, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Van Treviso naar Mestre
door: NaarVenetie.com

Hallo Willem,

Wat leuk dat jullie morgen al richting Venetie gaan.
De ATVO shuttle bus, is gewoon de beste optie om in Mestre te komen. Je kunt kiezen dat je wilt uitstappen in het Centrum van Mestre of even later op het busstation, naast het treinstation. De bus stopt alleen 2x Mestre en de derde keer in Venetie.

Kaartjes kunnen jullie vast online kopen op www.atvo.it

Oct 10, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
vervoer naar mestre
door: Anoniemwillem

hallo lieve mensen mijn vrouw en ik gaan morgen 11 oktober naar venetie en landen om 20.20 op treviso vanaf daar moeten wij naar mestre wat is de beste optie ?
grt willem

Mar 12, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Vroeg naar Treviso Airport
door: NaarVenetie.com

Beste Dora,

Wat leuk dat jullie al gauw naar Venetie gaan. April is een mooie maand!

Gelukkig kan ik je melden, dat het geen probleem is om vroeg vanuit Venetie naar Treviso Airport te komen. De shuttle bussen van ATVO rijden vanaf 5.30 uur in de ochtend.

Rond dit tijdstip doet de bus er ongeveer 50 minuten over om op Treviso Airport te komen. De volgende bus van Venetie naar Treviso Airport is alweer om 6.00 uur.

Ik raad jullie dan ook aan om gewoon een hotel in Venetie te reserveren. Dat is wel lekker, want jullie zijn er volgens mij 2 korte dagen. Met een hotel in Venetie zit je er midden in en hoef je vanuit een hotel buitenaf niet eerst te reizen. Neem een kijkje welke hotels ik in Venetie ken!

Een retourkaartje voor de ATVO bus kun je vooraf makkelijk online
bestellen: Koop hier een Kaartjes voor de ATVO shuttle bus

En hier is het tijdschema
voor jullie bus tussen Treviso Airport en Venetie.

Veel succes en ik hoop dat het zo gaat lukken.
Laat maar even horen!
Ciao en veel plezier straks!

Mar 12, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
treviso airport
door: Dora

hallo, wij reizen van 5 tot 7 april voor het eerst naar Venetië met RyanAir. Ik lees hier veel tips om in Venetië te raken vanaf de luchthaven. Wij vliegen echter op 7 april al om 9u 's morgens terug. Ik heb dus nog geen hotel geboekt, omdat ik zoek wat de beste manier is om tegen 7u 's ochtends (of is 2u op voorhand te vroeg?) in de luchthaven te raken? Ik twijfel om 1 nacht in Venetië centrum te blijven slapen en dan 1 nacht voor het comfort dichter bij de luchthaven? Of gewoon aan de kant van Treviso te blijven... ik heb ook gezocht op de airport shuttle sites maar ik vind alleen maar vertrekuren en nooit aankomsturen rond 7u00! hopelijk heb ik geen verkeerde keuze gemaakt door de vlucht al te boeken...
hartelijke groet en bedankt voor uw tips!

Mar 01, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Treviso naar Hotel Mestre Centrum
door: NaarVenetie.com

Beste Carmen,

Wat leuk dat jullie in de mooie maand april naar Venetie gaan. En een goede keuze om het 30 jaar huwelijk te vieren ;-).

Jullie reizen vanuit Treviso Airport. Vanaf Treviso Airport kun je het beste (goedkoopste) de ATVO shuttle bus naar MESTRE - VENEZIA nemen. Stap uit op Mestre FS treinstation. 1 retourkaartje kost EUR 22,-, als je er twee of meer koopt heb je korting. Je koopt een retourtje met de ATVO bus snel op www.ATVO.it Vanaf Treviso Airport vertrekken er tot 22:25 uur ATVO shuttle bussen richting Mestre en VENEZIA.

Vanaf het treinstation in Mestre kunnen jullie vervolgens de buslijn van ACTV nemen no. 2 richting 'Viale Don Sturzo'. Jullie moeten uitstappen op halte 'Piscina Coni'. Ga dan verder lopen (ca. 100m) in de busrichting en je ziet de grote rode letters op het hotel 'Hotel Sirio'. Het gebouw staat aan een rotonde.

Buslijn no. 2. brengt jullie ook in Venetie in ongeveer 25 minuten. Je kunt hier de Travelcard voor gebruiken. Dit is een meerdaagse buskaart voor in de bus en op de vaporetto boot in Venetie. (Deze geldt niet voor de ATVO shuttle vanuit Treviso Airport).

De TravelCard (ACTV Tourist Tickets) kunnen jullie op het Mestre Station kopen, soms in het hotel en natuurlijk ook in Venetie aan het ACTV loket. Vooraf kun je ze kopen op http://www.veneziaunica.it/en/e-commerce/services Kies voor de ACTV - TOURIST TICKETS.

Feb 28, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Vervoer
door: Petra

Goedenavond , ik ben dit weekend voor het eerst in Venetië geweest en vandaag terug gekomen, ik zou eerder adviseren om met het openbaar vervoer te gaan voor 1,50 pp aangezien de bedragen van een watertaxi al gauw oplopen tot 100,00. Wij zaten vlakbij het Marco polo vliegveld in tessera!
Gr Petra

Feb 28, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
vervoer
door: Anoniem

Je kunt vanop de luchthaven een boottaxi huren. die voeren je tot aan het hotel(of zo dicht mogelijk) ze pikken je ook weer op. De dag voordien wordt het tijdstip doorgegeven aan het hotel. Werkt perfect. je kunt aan het station een soort buskaart kopen om naar de eilanden te varen. Die zijn voor verschillende dag/dagen te verkrijgen.Wij hebben die boottaxi van en naar de luchthaven via het reisbureau mee besteld.Maar het is ook ter plaatse te regelen.

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website