Juist... Een comfortabel Hotel en dichtbij de actie 
De beste locatie met een Hotel Venetie Centrum

Een hotel Venetie Centrum, is slapen in het hart van de stad. Je hebt een dag rondgeslenterd en musea bezocht. Waar slaap je dan deze drie nachten?

Juist... Het meeste comfort in een hotel dichtbij de actie van het San Marco Plein, het drukke stukje Venetie. Niet dat daar zoveel gebeurd, maar het is mooi met de architectuur en kunst.

In het centrum van Venetie staan de meeste hotels. En ook in het centrum van de stad zijn locaties waar je na een dag heerlijk tot rust kunt komen. 

Alles wat je moet doen is...

Booking.com

...Een Hotel Venetie Centrum boeken


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Nieuwe Informatie

  1. Gratis Nieuwsbrief NaarVenetie Tips

    Jun 02, 23 03:27 PM

    Gratis Nieuwsbrief NaarVenetie Tips – Verhalen – Nieuws - Rechtstreeks in je inbox.

    Lees meer


3 Populaire Activiteiten in Venetie:

ABONNEER OP NIEUWSBRIEF

VOLG OP INSTAGRAM

VOLG OP FACEBOOK

Hier zijn mijn hotels die ik aanbeveel. Tegen een niet te hoge prijs.

Hotel Igea naar Venetië

Hotel Villa Igea: EUR 200 – 290. Op een rustig pleintje in het centrum van Venetie ‘Campo San Zaccaria’. Prachtige plek, net voorbij San Marco! Om er te komen is het uitstappen op vaporetto station ‘S. Zaccaria’.

Het personeel van de receptie (Alberto en Leonardo) zijn vriendelijk en behulpzaam en spreken Engels. Zij namen het initiatief om vervoer en rondleidingen voor ons te verzorgen.

Omdat het een zuster locatie is van het Savoia & Jolanda hotel is het moeilijk te vinden. Hier is ook het ontbijt, uitgebreid en heerlijk. Onze kamer was mooi met uitkijk op het San Zaccaria plein.

B&B Venetie Centrum

Hotel Morettino: EUR 140 – 200. Ze profileren zich als B&B, maar eigenlijk is het een hotel. De locatie is uitstekend en het is omgeven door winkels en restaurants; toch is het redelijk rustig 's nachts.

De kamer is schoon met een moderne badkamer. Een 24-uurs self-service keuken, een ruime eetkamer met warme en koude dranken en snacks. Giovanni de gastheer is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Hotel Venetie Centrum

Hotel Lisbona: EUR 90 – 200. In het winkelgebied met de dure merken. En je bent snel op het San Marco Plein.

Kleine kamers en je moet de koffers zelf de trap op dragen. Ik heb een kamer gehad aan het kanaal met de zingende gondeliers, waar je vrolijk van wordt!

Personeel is vriendelijk en een simpel ontbijt. Perfect om als stelletje te slapen op een ideale locatie!

Venetie Centrum Hotel

Hotel Da Bruno: EUR 175 – 225: Fantastische locatie, dichtbij de Rialto brug en het San Marco Plein.

Vriendelijk Engels sprekend personeel van een drie generatiefamilie.

Geweldig ontbijtbuffet. In de nabijheid van een ijssalon en in het hart van veel winkels en restaurants. Geweldig hotel.

Hotel Concordia: EUR 190 – 550. Pal op het San Marco Plein. Locatie boven alles! En als je de juiste kamer boekt, dan kijk je uit over het San Marco Plein… (kost wel wat meer).

Geluid van de klokken en de geluiden van het San Marco Plein kunnen hinderlijk zijn. Het ontbijt is een voldoende, maar kan net wat beter…


Je hebt gelezen over Hotel Venetie Centrum. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Venetie Hotels >  Hotel Venetie Centrum >

Lees ook:

Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"


Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com