Vervoer van vliegveld Treviso

door Kitty van Swaal
(Nederland)

Kunt u mij vertellen hoe ik van vliegveld Treviso Airport het makkelijkste naar station Santa Lucia kom?

Ons hotel Agli Artisti is daar schijnbaar op loop afstand vanaf. Ik kom er niet uit of ik een bus of trein moet nemen vanaf het vliegveld. Zou u mij kunnen helpen? We vertrekken 20 mei a.s.

Reactie voor Vervoer van vliegveld Treviso

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

May 15, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
route van vliegveld treviso
door: kitty

het kon niet beter uitgelegd worden ,wat een service van jullie .het zal wel lukken nu met deze planning heel erg bedankt groetjes kitty uit zeeland

May 15, 2016
Waardering
starstarstarstarstar
Van Treviso naar Santa Lucia treinstation in Venetie
door: NaarVenetie.com

Hallo Kitty,

Jullie kunnen je hotel beter bereiken via Piazzale Roma in Venetie. Dit houdt in dat jullie vanuit Treviso Airport de ATVO-shuttle bus naar VENEZIA moeten nemen.

Het is wel direct mogelijk met de trein vanuit Treviso, maar dan moet je eerst vanaf het vliegveld op het treinstation te komen in Treviso. Je neemt dan buslijn 6 naar Treviso Centro en stapt uit op het treinstation. Waar je vervolgens de trein naar VENEZIA S. Lucia kan nemen.

Maar de ATVO- shuttle bus is het makkelijkst. Want deze vertrekt direct aan de voorkant van het vliegveld direct naar Venetie. Onderweg stopt deze nog in Mestre. Overigens daar kun je ook nog overwegen om uit te stappen om verder met de trein te gaan naar Venetie s. Lucia.

Het makkelijk blijft om op het eindpunt van de busreis uit te stappen 'Piazzale Roma' in Venetie.

Let op! Met de ATVO-shuttle bus vanuit Treviso Airport is het nog ruim een uur rijden naar Venetie. Je hoeft vooraf niet te reserveren. Jullie kunnen op het vliegveld kaartjes voor de bus kopen.

Om bij jullie hotel te komen moeten jullie lopend verder naar Hotel Agli Artisti. Steek de nieuwe brug over (brug Calatrava of ook genoemd Ponte della Costituzione). Ga rechtdoor met het treinstation van Venetie aan de linkerkant. Dit is dus treinstation Santa Lucia.

Blijf rechtdoor lopen waarna jullie de eerste steeg/weg linksaf slaan. Dit is de Calle Priuli Cavalletti straat die tussen een bar en restaurant loopt. Loop nog enkele meters door en dan is hotel Agli ARtisti aan je rechterkant.

Succes en Ciao... Tevens je gemaild...

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -



Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com