Welk vervoer best van Marco Polo Airport naar Murano?

door KDV
(België)

Geachte,

Wat is de beste/goedkoopste manier om in ons hotel te geraken aub? Zijn er meerdere opties? (bus/watertaxi/shuttledienst?) Tot hoe laat zijn deze vervoersmogelijkheden beschikbaar? Ook nog mogelijk na middernacht?

Wij landen om 22u45 op Airport Marco Polo en wensen met onze kinderen in ons hotel in Murano aan te komen. (hotel LAGARE HOTEL VENEZIA, Riva Longa 27).

Reactie voor Welk vervoer best van Marco Polo Airport naar Murano?

Gemiddelde Waardering starstarstarstarstar

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Sep 19, 2021
Waardering
starstarstarstarstar
Goede tip
door: Caro

Ik arriveer in oktober op San Marco airport en wil naar Murano.

Dec 12, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Van Trevisio naar Musano
door: Anoniem

Hoi, wat een leuke site. Heb je tips hoe we zo snel mogelijk en betaalbaar van vliegveld Trevisio naar Hotel Conterie op Murano kunnen komen? Komen ‘s avonds om 20:35 uur aan op het vliegveld. Bedankt alvast!

Jul 08, 2017
Waardering
starstarstarstarstar
Van Marco Polo Airport naar Murano
door: NaarVenetie.com

Hallo KDV,

Wat leuk dat jullie met jullie gezin naar Murano gaan!

Vanaf Marco Polo Airport kunnen jullie het beste de Alilaguna boot nemen. Dit is een snel boot die naar Venetie gaat en dus onderweg stopt op Murano. Kijk maar even op http://www.alilaguna.it/en waar de verschillende lijnen naar toe gaan. Jullie kunnen kiezen voor de rode of de blauwe Alilaguna boot, afhankelijk waar jullie hotel staat op Murano.

Maar het is niet zo'n groot eiland, dus allebei zou prima kunnen zijn. Je kunt alles lopen. Je kunt op hun website ook al vooraf kaartjes kopen. En vanaf het vliegveld staat de looproute naar de kade van de Alilaguna boten goed aangegeven. Dus dit moet helemaal goed komen.

De Alilaguna boten varen tot na middennacht, dus nog voldoende tijd.

Veel succes en laat me maar even weten hoe het is geweest.

Klik hier om je eigen reactie toe te voegen

Doe mee en schrijf je eigen pagina! Het is simpel om te doen. Klik hier om terug te gaan naar Ervaringen van Luchthaven naar Venetie.


- UNIEKE COMBINATIE TICKETS MET KORTING -

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com