Kies je beste Hotel deal in en buiten Venetie! Of kies eerst je Vliegticket!

Booking.com

Een kwalitatief Budget Hotel Venetie?

Home >  Hotel Venetie Goedkoop >  Budget Hotel Venetie >

Jazeker,,, lees hier over jouw Budget hotel Venetie, hostel en goedkope appartementen in Venetie! Of een budget hotel buiten Venetie? Zijn die een stuk goedkoper? Helemaal zo gek nog niet! 

Budget Hotel Al Vagon
Boek een hotel in Venetie

Heb je gekeken naar de hostels die bij jouw budget passen? Het hoeft niet duur te zijn. Je moet goed zoeken. En daar ga ik bij helpen... Hieronder laat ik je hotels buiten Venetie zien en alternatieven voor in het centrum. 


Budget hotel Venetie Grimaldi

Grimaldi Appartementen: Dit bedrijf heeft voor enkele tientjes per nacht appartementen beschikbaar in het CENTRUM VAN VENETIE.

Deze appartementen zijn op de meest exclusieve plekken in Venetie. Dit is inclusief het San Marco Plein en de Rialto Brug. 

Je kunt pas boeken met een minimum van 3 nachten. Het is mooi als je hier kunt blijven met je gezin.

De appartementen zijn moeilijk beschikbaar. Je moet vroeg boeken. Lukt het jou om een appartement te boeken? Laat dan jouw ervaring weten.  

Budget Hotel Venetie, net buiten de stad

Novotel Budget Venetie

Novotel Venezia Mestre Castellana is een hotel buiten Venetie. Het hotel heeft 4-sterren. Het is comfortabel en je hebt de rust.

Het hotel heeft veel faciliteiten, zoals een zwembad. Het ligt zeven km van Venetie vandaan en tien km naar het vliegveld Marco Polo Airport. 

Een shuttle busje staat voor je klaar om je naar Venetie of het vliegveld te brengen. Om de omgeving verder te ontdekken moet je een auto huren in de lobby van het hotel. De tarieven voor een hotelkamer starten bij EUR 70,- per nacht.


Venetie Budget Hotel lido

Een goedkoper alternatief is het budget hotel Hotel La Meridiana. Dit is één van mijn favoriete hotels in Venetie.

Het heeft 4-sterren. Je kunt La Meridiana vinden op het eiland Lido. Slechts 20 minuten met de boot vanaf het San Marco Plein.

Je kan direct met de auto naar Lido eiland. Je moet met de veerboot vanaf de Tronchetto plek, direct rechts als je over de verbindingsbrug richting Venetie bent gekomen. 

Het tarief begint voor dit Hotel bij EUR 40,-. De receptie is 24-uur open, maar je moet vroeg van te voren boeken!

Je moet letten op je budget in Venetie

Koop je flesje water of frisdrank niet direct bij de hotspots in Venetie, zoals de Rialto Brug of het San Marco Plein. Soms scheelt het 1 EURO in prijs als je een paar straatjes verderop een flesje koopt. 

Een andere budget tip in Venetie is om de juiste restaurants te kiezen. Tuurlijk mag je betalen voor kwaliteit (zie hiervoor mijn tips 'Venetie Restaurants), maar rond de hotspots heb je ook veel toeristen menu's, zoals alledaagse pizza's enzovoort. 

Budget leven in Venetie? Dit zijn ook de terassen waar je eet of drinkt? Is het op de boulevard vanaf San Marco Plein of op het plein tot aan de locatie van de Biennale van Venetie? De prijs is enorm voor een bakje koffie of iets anders. Let dus op je portemonnee. Budget Venetie Campings

Naar Venetie Gids

Keuze genoeg… Aan de kust vlakbij Venetie zijn er voldoende campings waar je caravan of tent kan staan. Lees verder >

Nog goedkoper slapen?

Naar Venetie Gids

Normaal kun je in Venetie al een budget kamer in hostel boeken vanaf EUR 13,- per nacht. Vergelijk de prijzen goed om je budget vakantie in Venetie tot onvergetelijk te maken.


Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met Venetie... Kijk maar eens ! 


Je hebt gelezen over mijn Budget Hotels. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Hotel Venetie Goedkoop >  Budget Hotel Venetie >

Lees verder:

Lees ook:

Niet gevonden? Gebruik het zoekvenster!Gondel in Venetie Boeken

Tip 1: Ontdek Venetië per gondel en ervaar de magie van de Stad van het waterVia partner Tiqets.nl hebben we kaartjes vanaf EUR 32,- Boek hier >

Bekijk deze prachtige video van Oliver Astrologo. De video laat zien, hoe ik Venetie voel en ervaar. Leer om de stad te zien zonder toeristen. Dan geniet je het meest!!!

Volgende dag in huis! Koop direct je reisgids Venetie

Doe meer dan alleen de toeristische museums en pleinen. Een kaart of een Handige reisgids over Venetie kopen > Dat heb ik ook mijn eerste bezoek aan Venetie gedaan!

Reisgids Venetië tips

Ga op pad door de smalle straatjes en steegjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Bekijk op bol.com

Booking.com