Een Hotel in Venetie hoeft niet duur te zijn
Goedkoop en Goede Locaties
Reserveer een Kwalitatief Budget Hotel Venetie

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

Home >  Hotel Venetie Goedkoop >  Budget Hotel Venetie >

Jazeker,,, lees hier over jouw Budget Hotel Venetie, hostels en goedkope appartementen in Venetie! 

Of een budget hotel buiten Venetie? Zijn die een stuk goedkoper? Helemaal zo gek nog niet! 

Het hoeft niet duur te zijn. Je moet goed zoeken. En daar ga ik bij helpen... Hieronder laat ik je hotels buiten Venetie zien en alternatieven voor in het centrum. 

Want we willen allemaal...

Booking.com

...Goedkoper slapen met een Budget Hotel Venetie

Budget Hotel Al Vagon
Boek een hotel in Venetie

Heb je gekeken naar de hostels die bij jouw budget passen? Een hotel in het centrum is niet per se duur. Het is gewoon een kwestie van redelijk zoeken. Wil je een kamer of badkamer niet delen met andere gasten? Een hostel is niet luxe, maar het doel is om geld te besparen. Ssssssst…. De jetsets betalen voor chique en dure hotels, terwijl je dezelfde bezienswaardigheden ziet...

In een hostel in Venetië vind je meestal een goedkope kamer vanaf EUR 14, - per nacht. Via Hostelworld zie je direct de beschikbare kamers en de goedkope aanbiedingen. Vergelijk en beleef een verblijf dat je nooit zult vergeten in een budget hotel Venetie.

Is een...

...Appartement een Budget optie in Venetie?

Budget hotel Venetie Grimaldi

Grimaldi Appartementen: Dit bedrijf heeft voor enkele tientjes per nacht appartementen beschikbaar in het CENTRUM VAN VENETIE.

Deze appartementen zijn op de meest exclusieve plekken in Venetie. Dit is inclusief het San Marco Plein en de Rialto Brug. Je kunt pas boeken met een minimum van 3 nachten. Het is mooi als je hier kunt blijven met je gezin of geliefde.

De appartementen zijn moeilijk beschikbaar. Je moet vroeg boeken. Het is mijzelf nog niet gelukt om een nacht in een Grimaldi appartement te slapen. Lukt het jou om een appartement te boeken? Laat dan jouw ervaring weten.  

Meer keuze voor je budget hotel Venetie? Misschien is er een...

...Budget Hotel Venetie net buiten de stad?

Novotel Budget Venetie

Yes, ze hebben goede hotels buiten Venetie. Budget Hotel Venetie; Novotel Venezia Mestre Castellana is een hotel buiten Venetie. Het hotel heeft 4-sterren. Het is comfortabel en je hebt de rust.

Het hotel heeft veel faciliteiten, zoals een zwembad. Het ligt 7 km van Venetie vandaan en 10 km naar het vliegveld Marco Polo Airport. 

Een shuttle busje staat voor je klaar om je naar Venetie of het vliegveld te brengen. Om de omgeving verder te ontdekken moet je een auto huren in de lobby van het hotel. De tarieven voor een hotelkamer starten bij EUR 70,- per nacht.

Venetie Budget Hotel lido

Een goedkoper alternatief is het budget hotel Hotel La Meridiana. Dit is één van mijn favoriete hotels in Venetie. Het heeft 4-sterren. Je kunt La Meridiana vinden op het eiland Lido. Slechts 20 minuten met de boot vanaf het San Marco Plein.

Je kan direct met de auto naar Lido eiland. Je moet met de veerboot vanaf de Tronchetto plek, direct rechts als je over de verbindingsbrug richting Venetie bent gekomen. 

Het tarief begint voor dit Hotel bij EUR 40,-. De receptie is 24-uur open, maar je moet vroeg van te voren boeken!

Dit zijn goede accommodaties om in Venetie te blijven en vriendelijk voor je budget, maar waar...

...moet je op met een budget in Venetie?

Koop je flesje water of frisdrank niet direct bij de hotspots in Venetie, zoals de Rialto Brug of het San Marco Plein. Soms scheelt het 1 EURO in prijs als je een paar straatjes verderop een flesje koopt. 

Een andere budget tip in Venetie is om de juiste restaurants te kiezen. Tuurlijk mag je betalen voor kwaliteit (zie hiervoor mijn tips 'Venetie Restaurants), maar rond de hotspots heb je ook veel toeristen menu's, zoals alledaagse pizza's enzovoort. 

Budget leven in Venetie? Dit zijn ook de terassen waar je eet of drinkt? Is het op de boulevard vanaf San Marco Plein of op het plein tot aan de locatie van de Biennale van Venetie? De prijs is enorm voor een bakje koffie of iets anders. Let dus op je portemonnee. 

Nieuwste pagina op deze site

  1. Maskers Venetie. Wat gaat er achter schuil?

    May 16, 24 01:09 PM

    Boek-Venetie-Haar-Maskers
    De Maskers Venetie zijn lang gebruikt. Maar toen werd het verboden. Waarom eigenlijk en wat weet jij van het masker in Venetie af?

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet

Budget Venetie Campings

Naar Venetie Gids

Keuze genoeg… Aan de kust vlakbij Venetie zijn er voldoende campings waar je caravan of tent kan staan. Lees verder >

Nog goedkoper slapen?

Naar Venetie Gids

Normaal kun je in Venetie al een budget kamer in hostel boeken vanaf EUR 13,- per nacht. Vergelijk de prijzen goed om je budget vakantie in Venetie tot onvergetelijk te maken.


Door Rudmer Hoekstra (auteur):


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website

Je hebt gelezen over mijn Budget Hotels. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Hotel Venetie Goedkoop >  Budget Hotel Venetie >

Lees verder:

Hier zijn nog meer goedkope accommodaties in Venetie: