180 pagina's over Venetie - Bespaar geld - Reis Ervaringen - Tips, do's & don'ts - Jouw gids


TIPS & SNELMENU


Boek een Hostel Venetie Top 5Home >  Hotel Venetie Goedkoop >  Hostel Venetie >

Low-Budget slapen? Een hostel Venetie is de manier om goedkoop de stad te verkennen. Verrassend, het leven in Venetie is niet belachelijk duur. Het is de accommodatie die duur is.

Ga slenteren en neem de tijd. Er zijn prachtige (gratis) dingen te bewonderen. Venetie een schoonheid op zichzelf. Een fractie van de prijs van een hotel. Niet luxe, maar het doel is om geld te besparen. De jetset betalen voor fancy en dure hotels, terwijl jij hetzelfde ziet…

Het vinden van goede hostels is niet eenvoudig. Ontdek de stad en lees over mijn top 5 favoriete hostels in Venetie. Leuke bijkomstigheid,,, in alle onderstaande hostels is – Gratis WiFi - !!!!

Top 5 Hostel Venetie

Hostel Venetie - Generator

Eén van de grotere hostels in Venetie is ‘Hostel Generator Venice’ op een unieke plek. 

Tegenover het San Marco Plein op het eiland La Giudecca waar de 'rich and the famous' in dure hotels vertoeven zit een hostel. Slaapzalen zijn gemengd en zalen voor vrouwen 7 t/m 16 bedden. 

Vanaf EUR 35,-p.p. per nacht. Een eigen kamer voor 2 of 4 personen betaal je EUR 55,- p.p. per nacht. De grote kamer voor 5 personen is voordeliger in totaal EUR 50 p.p. per nacht.

Goed omdat; het gezellig is; schoon; goede bedden; locatie. 'Hostel Generator Venice' Direct reserveren >

Friendly Venice Hostel

Vrouwenhostel ‘Friendly Venice’ staat goed aangeschreven. Op loopafstand van de bezienswaardigheden. Je steekt zo de Accademia brug over en je bent bij het Peggy Guggenheim museum.

Een bed in de vrouwenzaal voor 5 personen is vanaf EUR 47,- per nacht. Opmerkelijk is dat er in de ontbijtruimte iedere morgen een ontbijtje voor je klaar staat. Dat zit inclusief de prijs! Je moet van te voren doorgeven wat je aankomsttijd is, zodat ze voor je open doen.

Goed omdat; veilig; schoon; service; vriendelijkheid; locatie.  'Hostel Friendly Venice' Direct reserveren >

Hostel-Imbarcadero-Venetie

Vlakbij het Venetie treinstation is ‘Hostel L. Imbarcadero’. Simpel, maar fijn hostel. En de ligging is ideaal. Je backpack hoef je niet vanuit de trein of Piazzale Roma door Venetie te slepen.

Gemengde en vrouwenzalen vanaf 4 personen. Per bed betaal je EUR 56,- per nacht. Eigen kamers boek je met badkamer! Een kamer is vanaf EUR 139,- per nacht. Ook deze hostel heeft iedere morgen een ontbijtje voor iedereen klaar staan.

Goed omdat; veilig; vriendelijkheid; locatie; degelijk.   'Hostel L. Imbarcadero' Direct reserveren >

Acedmy Hostel Venetie

Het eenvoudige Hostel ‘The Academy’ is centraal in Venetie . Het is klein, maar wel met een eigen keuken die je deelt.

Een vrouwenslaapzaal voor max. 4 personen en een gemengde zaal voor max. 5 personen. Per bed betaal je ca. EUR 55,- per nacht. Beddengoed moet je huren (EUR 5,-).

Goed omdat; vriendelijkheid; locatie; eigen keuken die je deelt.  'Hostel The Academy' Direct reserveren >

Hostel in Venetie

Hostel ‘Ostello Domus Civica’ is gewild! Het is veilig en goed te bereiken van Piazzale Roma. Het mooie is dat de hostel een eigen terras heeft waar je relaxed buiten zit.

Goedkoop met EUR 30,- per bed per nacht. Er zijn zowel vrouwenslaapzalen en gemengde slaapzalen. Bijkomstigheid is dat het verblijf om 0:30 uur sluit. Je kunt dan niet meer binnen komen. 

Goed omdat; vriendelijkheid; locatie; de prijs.   'Hostel Ostello Domus Civica' Direct reserveren >

Heb jij een Fantastisch verhaal over Venetie?

Deel hier alles wat leuk is over Venetie die je niet kwijt kunt in de bovenstaande links!Goedkoop Parkeren in Venetie ?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetie, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden? Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens ! 


Je hebt gelezen over mijn top 5 hostels in Venetie.  Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Hotel Venetie Goedkoop >  Hostel Venetie >

Lees ook: