Deel hier je eigen Venetie review en Reis Verhaal

Op zoek naar goedkope slaapplekken Venetië?
Mijn Hostel Venetie Top 5 geeft tips & inzicht

Home >  Hotel Venetie Goedkoop >  Hostel Venetie >

Goedkope Hostel Venetie

Low-Budget slapen? Een hostel Venetie is de manier om goedkoop de stad te verkennen. Verrassend, het leven in Venetie is niet belachelijk duur. Het is de accommodatie die duur is. 

Maar het vinden van goede hostels is niet eenvoudig. Op deze pagina daarom een top 5 kwalitatieve hostels in Venetie. Leuke bijkomstigheid,,, in alle onderstaande hostels is – Gratis WiFi - !!! Lees verder als je...

...goekoop wilt slapen in Venetie

Ga slenteren en neem de tijd. Er zijn prachtige (gratis) bezienswaardigheden te bewonderen. Venetie een schoonheid op zichzelf. Een hostel Venetie is een fractie van de prijs van een hotel. Niet luxe, maar het doel is om geld te besparen. Sssssst... De jetset betalen voor fancy en dure hotels, terwijl jij hetzelfde ziet…

In een hostel in Venetië vind je meestal een goedkope kamer vanaf EUR 14, - per nacht. Ik heb ooit eens Hostelworld gebruikt, maar dit was in een andere Europese stad. Prima website hoor, want hier zie je direct de beschikbare kamers en de goedkope aanbiedingen. Vergelijk en beleef Venetie met een hostel. 

Venetië is een schoonheid op zich, kijk dus gauw naar mijn...

...Top 5 Hostel Venetie

Nieuwe Informatie

  1. Kamperen in Venetie - Ontdek de Betovering

    Oct 03, 23 07:29 AM

    Union Lido 5 sterren
    Met Kamperen in Venetie vertel ik over de Venetië campings, voor Campers + Mijn Top 4 beste Campings om ultiem te genieten.

    Lees meer


Direct regelen


VOLG OP INSTAGRAM

VOLG OP FACEBOOK

Hostel no. 1: Eén van de grotere hostels in Venetie is ‘Hostel Generator Venice’ op een unieke plek. 

Tegenover het San Marco Plein op het eiland La Giudecca waar de 'rich and the famous' in dure hotels vertoeven zit een hostel. Slaapzalen zijn gemengd en je hebt zalen voor vrouwen 7 t/m 16 bedden. 

Vanaf EUR 35,-p.p. per nacht. Een eigen kamer voor 2 of 4 personen betaal je EUR 55,- p.p. per nacht. De grote kamer voor 5 personen is voordeliger in totaal EUR 50 p.p. per nacht. No. 1 hostel in Venetie, omdat; het gezellig is; schoon; goede bedden; locatie. 'Hostel Generator Venice' Direct reserveren >

Hostel no. 2: Vrouwenhostel ‘Friendly Venice’ staat goed aangeschreven. Op loopafstand van de bezienswaardigheden. Je steekt zo de Accademia brug over en je bent bij het Peggy Guggenheim museum.

Een bed in de vrouwenzaal voor 5 personen is vanaf EUR 47,- per nacht. Opmerkelijk is dat er in de ontbijtruimte iedere morgen een ontbijtje voor je klaar staat. Dat zit inclusief de prijs! Je moet van te voren doorgeven wat je aankomsttijd is, zodat ze voor je open doen.

No. 2 hostel Venetie, omdat; veilig; schoon; service; vriendelijkheid; locatie.  'Hostel Friendly Venice' Direct reserveren >

Hostel no. 3: Vlakbij het Venetie treinstation is ‘Hostel L. Imbarcadero’. Simpel, maar fijn hostel. En de ligging is ideaal. Je backpack hoef je niet vanuit de trein of Piazzale Roma door Venetie te slepen, maar een hostel lekker dichtbij de bus- en het treinstation.

Gemengde zalen en vrouwenzalen vanaf 4 personen. Per bed betaal je EUR 56,- per nacht. Eigen kamers boek je met badkamer! Een kamer is vanaf EUR 139,- per nacht. Ook deze hostel heeft iedere morgen een ontbijtje voor iedereen klaar staan.

No. 3 hostel in Venetei, omdat; veilig; vriendelijkheid; locatie; degelijk. 'Hostel L. Imbarcadero' Direct reserveren >

Hostel no. 4: Het eenvoudige Hostel ‘The Academy’ is centraal in Venetie. Het is klein, maar wel met een eigen keuken die je deelt.

Beschikbaar is een vrouwenslaapzaal voor max. 4 personen en een gemengde zaal voor max. 5 personen. Per bed betaal je ca. EUR 55,- per nacht. Beddengoed moet je huren (EUR 5,-).

No. 4 hostel Venetie, omdat; vriendelijkheid; locatie; eigen keuken die je deelt. 'Hostel The Academy' Direct reserveren >

Hostel no. 5: Hostel ‘Ostello Domus Civica’ is gewild! Het is veilig en goed te bereiken van Piazzale Roma. Het mooie is dat de hostel een eigen terras heeft waar je relaxed buiten zit.

Goedkoop hostel met EUR 30,- per bed per nacht. Er zijn zowel vrouwenslaapzalen en gemengde slaapzalen. Bijkomstigheid is dat het verblijf om 0:30 uur sluit. Je kunt dan niet meer binnen komen.

No. 5 hostel in Venetie, omdat; vriendelijkheid; locatie; de prijs. 'Hostel Ostello Domus Civica' Direct reserveren >

Heb jij een Fantastisch verhaal over Venetie?

Deel hier alles wat leuk is over Venetie die je niet kwijt kunt in de bovenstaande links!Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com
Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"


Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

Je hebt gelezen over mijn top 5 hostels in Venetie.  Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Hotel Venetie Goedkoop >  Hostel Venetie >

Lees ook:

You might like these