Zoek jij een Hotel Venetie Goedkoop?


Door Rudmer Hoekstra (auteur):

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Home >  Hotel Venetie Goedkoop > 

Mooi! Je bent hier op de juiste plek. Ik weet het beste hotel Venetie goedkoop..! Ik kom vaak in Venetie. En voor 75% overnacht ik in goedkope hotels. Dus ik kan je er alles over vertellen!

Ik laat je de hotels zien met een prijsklasse tussen de EUR 70,- en 175,- per nacht. Rechts mijn menu met B&B, Lido of Mestre, Budget Hotels, Hostels en andere goedkope hotels in Venetie!

Mijn Top 4 Hotel Venetie Goedkoop

Hotel-Venetie-Goedkoop

1. Hotel Al Vagon is de uitvalbasis om de sfeer van Venetie mee te maken. Ik ben hier gebleven in het najaar 2015. In totaal 4 nachten voor EUR 430,-. Kamer nummer 29 aan het kanaal. 

Er is geen ontbijt. De kamers zijn goed en schoon. En dit voor * ster hotel. Je hotel is vlakbij de Rialto Brug en makkelijk te bereiken vanaf de vaporetto stop 'Rialto'. Lees meer over mijn verblijf in dit hotel >

Hotel Venetie Goedkoop

2. Hotel Lisbona is het goedkope hotel waar ik mijn eerste vakantie in Venetie verbleef. Ik verbleef drie nachten, maar inmiddels is het hotel een stuk duurder geworden en hoort hij niet meer in deze prijsklasse. Toch wil ik hem hier plaatsen vanwege de locatie.

Dit is een 3-sterren hotel vlakbij het San Marco Plein. Ik vond het een fantastische ervaring!  

Het raam keek uit op het kanaal aan de zijkant van het hotel. Als je het raam open deed, dan zag je beneden de gondels over het water. De gondeliers zingend op hun boot en aan het schoonmaken. 

Lees meer over mijn ervaring in Hotel Lisbona >

Hotel Venetie Goedkoop Marconi

3. Hotel Marconi heeft goedkope hotelkamers. Het is dichtbij de Rialto Brug. Romantisch is het terras langs de Canal Grande. Maak hier gebruik van! Zo mooi!

Vanwege het vriendelijke personeel en de simpele kamer hoort Hotel Marconi tot mijn selectie 'goedkope hotels Venetie'. 

Goedkoop Venetie Hotel Arlecchimp

4. Arlecchino hotel is een 3-sterren hotel vlakbij Piazzale Roma. Voor de meeste toeristen begint het avontuur in Venetie hier.

Hotel Arlecchino is daarom ideaal als je bijvoorbeeld met de trein of bus aankomt in Venetie. Je kunt zo inchecken voordat je Venetie verder gaat ontdekken.

Hiermee rekening houdend en het vriendelijke personeel hoort Hotel Arlecchino tot mijn selectie 'goedkope hotels Venetie'. 


Hotels in Venetie hebben soms de verrassende romantiek op de mooiste plekjes in Venetie. Blijf zoeken!

Venetie hotels zijn comfortabel, maar klein. Bijna alle hotels zijn gedecoreerd met Venetiaans behang en meubels uit de 18e eeuw. Naast de impressies van Venetie architectuur, dreunt de nostalgie door tot in de hotelkamer. Al je zintuigen zuigen Venetie op tot in je binnenste. 

Venetie is duur en de hotelprijzen zijn één van de hoogste in Europa. Maar vergelijk het met een goede locatie in Parijs of London. Een stedentrip naar Venetie mag wat kosten. Lees andere tips over Bugdet hotels in Venetie >

Of ben jij een student, backpacker? Kijk hier voor mijn Top 5 Hostels in Venetie >Je hebt gelezen over Goedkope Hotels in Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Hotel Venetie Goedkoop > 

Lees ook: