Zoek jij een Hotel Venetie Goedkoop?
Lees hier over Hotels, B&B, Hostels, Tips en Advies

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

Een hotel Venetie goedkoop boeken? Mooi! Je bent hier op de juiste plek. Je zult geld besparen, want hier heb je het beste hotel Venetie goedkoop..! Dan heb jij meer geld over voor leuke dingen in Venetië. Ik kom vaak in Venetië.

En voor 75% overnacht ik in goedkope hotels. Dus ik kan je er alles over vertellen! In dit artikel vertel ik je alles wat je moet weten over een Hotel Venetië Goedkoop.

INHOUDSOPGAVE:

 1. ...Hotel Venetië Goedkoop inclusief Informatie voor Bed & Breakfast en Hostels
 2. ...Hoe je goedkoop kunt verblijven in Venetië
 3. ...Budget hotels, Hostels en Bed & Breakfast
 4. Hotel te nemen in Mestre of op het eiland Lido
 5. ...Prachtige locaties voor deze Goedkoper Hotels in Venetië
Bekijk de goedkope hotels vast op deze kaart: Booking.com

Ik laat je de hotels zien met een prijsklasse tussen de EUR 70,- en 175,- per nacht. Alle hotels met een locaties in het hart van de stad. Maar hopelijk wist je van te voren dat Venetie in het algemeen de duurste hotelkamers heeft van Europa. 

Daarom heb ik... 

1. ...Hotel Venetie Goedkoop inclusief Informatie voor Bed & Breakfast en Hostels

Hotel-Venetie-Goedkoop

1. Hotel Al Vagon is de uitvalbasis om de sfeer van Venetië mee te maken. Ik ben hier gebleven in het najaar 2015. In totaal 4 nachten voor EUR 430,-. Kamer nummer 29 aan het kanaal. Heerlijk hotel in Venetie en goedkoop. Er is geen ontbijt. De kamers zijn goed en schoon. En dit voor * ster hotel. Je hotel is vlakbij de Rialto Brug en makkelijk te bereiken vanaf de vaporetto stop 'Rialto'. Lees meer over mijn verblijf in dit hotel >

2. Hotel Lisbona is het goedkope hotel waar ik mijn eerste vakantie in Venetie verbleef. Ik verbleef drie nachten, maar inmiddels is het hotel een stuk duurder geworden en hoort hij niet meer in deze prijsklasse. Toch wil ik hem hier plaatsen vanwege de locatie.

Dit is een 3-sterren hotel vlakbij het San Marco Plein. Ik vond het een fantastische ervaring!  

Het raam keek uit op het kanaal aan de zijkant van het hotel. Als je het raam open deed, dan zag je beneden de gondels over het water. De gondeliers zingend op hun boot en aan het schoonmaken. Lees meer over mijn ervaring in Hotel Lisbona >

Dit zijn natuurlijk niet echt een hotel Venetie goedkoop. Lees daarom mijn advies verder...

2. ...Hoe je goedkoop kunt verblijven in Venetie

Je vindt veel betaalbare hotels in Venetië, versierd met meubels en stoffen die doen denken aan de 18e eeuw. Echte Venetiaanse stijl. Hotels in Venetië zijn soms onverwachte romantische plekjes in Venetië. Wanneer je in Venetië verblijft, beleef je de vakantie met al je zintuigen. Ja, je moet je  goed voorbereiden. En ik zal je laten zien hoe. In deze diepgaande details over goedkope hotels in Venetië!

De meest goedkope accommodaties zijn:

3. ...Budget hotels, Hostels en Bed & Breakfast

Venetië is duur en de prijzen behoren tot de hoogste van Europa. Maar vergelijk het met een uitstekende locatie in Parijs of Londen. Bespaar op hoteltarieven voor een stedentrip naar Venetië. Lees andere tips over Budget Hotels in Venetië en krijg meer informatie en trucs voor een budgetverblijf in de stad van de liefde...

Of ben je een backpacker? Een hostel is niet luxe, maar het doel is om geld te besparen. Ssssssst…. De jet betaalt voor chique en dure hotels, terwijl je dezelfde bezienswaardigheden ziet... Het vinden van goede hostels in Venetië is niet eenvoudig. Verken de stad en lees over mijn Top 5 favoriete Hostels in Venetië.

Comfortabele Bed & Breakfast in Venetië? Je gastheer geeft tips over wat er te doen is in deze prachtige stad. De tips zijn beter dan de meeste reisgidsen. De B ​​& B's zijn een betaalbaar alternatief voor dure hotels. Je hebt geen roomservice, maar je krijgt een comfortabel huis. Ik heb een Top 5 zorgvuldig gekozen Bed and Breakfast in Venetië > Check it out!

Budgetleven in Venetië? Let ook goed op op welke locatie je wat gaat drinken. Anders betaal je voor twee cappuccino EUR 45, - op het San Marco Plein. Deze voorzichtigheid moet je ook in acht nemen bij het boeken van accommodatie.

Een andere optie is om een ...

4. Hotel te nemen in Mestre of op het eiland Lido

Mestre of Lido? Wat is beter? Een hotel in de historische stad Venetië of een hotel in de stad 'Mestre'? Veel bezoekers kiezen voor een hotel op het eiland Lido, omdat de hoteltarieven beter zijn dan in Venetië.

Bij het vinden van een hotel Venetie goedkoop is het goed om te weten dat Mestre de stad is waar je snel de trein of bus naar Venetië kunt nemen, slechts 15 minuten.

En Lido is het eiland waar je binnen enkele minuten het hart van Venetië bereikt met een vaporetto boot. Lees hier mijn advies over een Hotel in Mestre of op het eiland Lido >

Ik geef de voorkeur aan een hotel op Lido. Hier adem je de sfeer van Venetië. Je bent al in de lagune en je kunt vlot met de vaporetto boot naar het San Marco Plein. Hotels op Lido zijn relatief goedkoper en toch romantisch...

Nou, dat is allemaal klaar! Je bent klaar om jouw goedkope hotel in Venetië te boeken met alle budgettips! Maar ik wil je niet achterlaten zonder de volgende hotels te noemen die nog in de stad Venetie zijn te vinden op... 

5. ...Prachtige locaties voor deze Goedkoper Hotels in Venetie

Hotel Venetie Goedkoop Marconi

Hotel Marconi heeft goedkope hotelkamers. Het is dichtbij de Rialto Brug. Romantisch is het terras langs de Canal Grande. Maak hier gebruik van! Zo mooi! Vanwege het vriendelijke personeel en de simpele kamer hoort Hotel Marconi tot mijn selectie 'hotel Venetie goedkoop'. 

Goedkoop Venetie Hotel Arlecchimp

Arlecchino hotel is een 3-sterren hotel vlakbij Piazzale Roma. Voor de meeste toeristen begint het avontuur in Venetië hier.

Hotel Arlecchino is daarom ideaal als je bijvoorbeeld met de trein of bus aankomt in Venetië. Je kunt zo inchecken voordat je Venetie verder gaat ontdekken.

Hiermee rekening houdend en het vriendelijke personeel hoort Hotel Arlecchino tot mijn selectie 'hotel Venetie goedkoop'. 

Nieuwste pagina op deze site

 1. Van het Vliegveld naar Venetie? Hoe doe je het Snel & Goedkoop?

  May 26, 24 06:14 AM

  Email-Venetie
  Hoe kom je Van het Vliegveld naar Venetie? Ik help je, want ik laat opties zien Sne Hoe kom je daar het Snelst & Goedkoopst. Mijn Venetie Ervaring

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

 1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
 2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website

Je hebt gelezen over Goedkope Hotels in Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Hotel Venetie Goedkoop > 

Lees ook: