180 pagina's over Venetie - Bespaar geld - Reis Ervaringen - Tips, do's & don'ts - Jouw gids


TIPS & SNELMENU


Het comfort van Bed and Breakfast VenetieHome >  Hotel Venetie Goedkoop >  Bed and Breakfast Venetie >

Maak kennis met de stad als een local door te kiezen voor een Bed and Breakfast Venetie. Je geniet van alle gemakken en een smakelijk ontbijt voordat je de deur uit gaat.

Jouw gastheer of vrouw geeft tips over wat te doen in deze prachtige stad. De tips zijn beter dan de meeste reisgidsen. De B & B's zijn een betaalbaar alternatief voor te dure hotels. Je beschikt niet over roomservice, maar je krijgt een comfortabele woning.

Mijn Top 5 Bed and Breakfast Venetie

B&B Venetie goedkoop

No. 1: Een tweekamer Bed & Breakfast Gli Angeli in de wijk Castello heb ik gekozen, omdat het vlakbij de Arsenale ligt. Een rustig plekje en waar ieder jaar de Biennale is.

Ook gastvrouw Sonia vind ik vriendelijk. Ontbijtspulletjes liggen klaar in de koelkast. Vanaf EUR 75,- per nacht heb je een heerlijk eigen plekje.  Beschikbaarheid controleren >

Bed and Breakfast Venetie prijs

No. 2: De driekamer Bed & Breakfast Cima Rosa is elegant en netjes. Het hoort in mijn top 5, omdat het aan de Grand Canal is en een eigen tuin heeft.

De locatie is perfect in de wijk Santa Croce. Op twee minuten lopen van het vaporetto station ‘San Stae’. Vanwege de locatie en de luxe is het relatief duur. Vanaf EUR 150, per nacht. Beschikbaarheid controleren >

B & B Venetie goed

No. 3: Drie kamer Bed & Breakfast Aqua Venice in de wijk Cannaregio. Heb ik gekozen vanwege de redelijke tarieven en het plekje. Niet in het midden van het toerisme en vlakbij het treinstation.

De ruime kamers geven je een goed gevoel en iedere ochtend je eigen ontbijtje. Vanaf EUR 65,- per nacht. Beschikbaarheid controleren >

Romantisch B&B Venetie

No. 4: Zeskamer Bed & Breakfast La Villeggiatura hangt tegen een hotel aan. Pension/boetiek achtig. Toch krijg je een B&B gevoel, zoals het hoort te zijn. De gastvrouw Barbara maakt het dat je er thuis voelt.

Grote kamers en centrale locatie in de wijk San Polo. Italiaans ontbijt! In het laagseizoen vanaf EUR 100,- per nacht. Beschikbaarheid controleren >

Centrum Bed and breakfast Venetie

No. 5: Drie kamer Bed & Breakfast San Luca tussen de Rialto Brug en het San Marco Plein. Gastvrouw Manuela zorgt voor een goede ontvangst.

Klassieke schone kamers / appartement. Opnieuw voelt het als een boetiek. Maar dat heb je algauw in Venetie, waar alles een commerciële tint heeft. Vanaf 100,- per nacht. Beschikbaarheid controleren >

Heel veel B&B in Venetie, en toch anders...

Er zijn ruim 150 B & B’s in Venetie om uit te kiezen, verborgen in prive-woningen en appartementen - vorstelijk met marmeren vloeren, kroonluchters en traditionele Venetiaanse meubels. Anderen in eenvoudige huizen, maar met een eigen tuin en een dakterras. Verscholen voor toeristen in typische straatjes.  

Normaal gesproken komt het niet voor dat de eigenaren van een B&B in Venetie ook gezamenlijk met de gasten gaan dineren. Met het ontbijt doen sommigen dit wel. De gastvrouw/heer verteld je alle tips die je wilt weten. Ook de eetgelegenheden waar je goedkoop écht Venetiaans kunt dineren. 

Mijn gekozen B&B in Venetie zijn betaalbaar en zorgvuldig gekozen op basis van prijs en locatie. Wees bewust, dat het goed is om vroeg te boeken. De B&B’s worden snel gereserveerd en er zijn minder kamers, dan dat er hotels zijn. De prijzen nemen toe in het hoogseizoen en in de weekenden.

De tarieven gelden voor een tweepersoonskamer en soms is het minimale verblijf twee nachten. Bij elke Bed and Breakfast in Venetie wordt verzocht om van tevoren de verwachte aankomsttijd door te geven. Goedkoop Parkeren in Venetie ?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetie, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden? Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens ! 


Je hebt gelezen over Bed and Breakfast in Venetie. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Hotel Venetie Goedkoop >  Bed and Breakfast Venetie >

Lees ook: