Vakantiehuis Venetie Huren?
Groepen & Families. Vrijheid eigen Italiaans Koken

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

Zomaar je vakantiehuis Venetie direct huren! Dat gaat net zo makkelijk als een hotel boeken. Maar met de lengte van de huurperiode is een vakantiehuis in Venetië goedkoper dan een hotel! Ideaal met een grotere groep, voor families en stelletjes. Het geeft je de vrijheid om je eigen Italiaanse eten te koken. 

Bezoek en boek daarom snel een...

...Last minute Vakantiehuis Venetie!

Bekijk hier de Last minutes! Goed uitgeruste accommodaties op de perfecte locaties:

Vakantiehuis in Venetie

De huurperiodes voor een appartement of een vakantiehuisje zijn meestal minimaal 3 nachten of een week.

Ik heb daarom tips voor appartementen in het centrum van Venetie en ook buiten de stad. Of wat dacht je van een vakantiepark? Heb je daar al over nagedacht? Ik laat je de bijzondere accommodaties zien!

En het is soms lastig om...

...De juiste Accommodaties in Venetie te vinden

Je bent op zoek naar een Vakantiehuis Venetie, maar in welke wijk? In Venetie heb je appartementen te huur in verschillende gebieden. Ontdek de levendige wijk Dorsoduro of de villa appartementen rondom de Rialto. Veel betaalbare studio’s en appartementen. Voor strandliefhebbers huur je een vakantiehuis op het eiland Lido, tegenover Venetie. 

Nieuwste pagina op deze site

  1. Van het Vliegveld naar Venetie? Hoe doe je het Snel & Goedkoop?

    May 26, 24 06:14 AM

    Email-Venetie
    Hoe kom je Van het Vliegveld naar Venetie? Ik help je, want ik laat opties zien Sne Hoe kom je daar het Snelst & Goedkoopst. Mijn Venetie Ervaring

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet

Centrum (wijk San Marco): Een levendige omgeving in Venetie midden in het rumoer en toeristensfeer; San Marco Plein in Venetie.

Castello: In een omgeving net buiten de toeristenstroom. Maar ideaal om alles op loopafstand te doen. 

Cannaregio: In een mooi gedeelte aan de noordzijde van Venetie. Met de vaporetto ben je zo bij het San Marco Plein.

Santa Croce: De wijk heeft mooie pleintjes voor een heerlijke cappuccino.

San Polo: Makkelijk te bereiken vanaf de Grand Canal. De wijk is ideaal in het midden van Venetie.

Venetie Lido: Goede locatie op dit eiland tegenover Venetie. Met de vaporetto ben je zo in Venetie.

Giudecca: Op een rustig eilandje vlakbij het San Marco Plein en gemakkelijk te bereiken.

Dorsoduro: Prachtige wijk. Het Peggy Guggenheim en Gallerie dell’ Accademia is vlakbij. Te bereiken met de vaporetto over de Grand Canal.

Airbnb heeft kamers die je soms wel of niet moet delen. En ze bemiddelen ook in appartementen in alle gedeelten van Venetie. 

Wil je toch liever een vakantie huis op het Italiaanse platteland? Zoek dan net als ik een...

...Vakantiehuis in de regio Veneto

Vakantiehuis VenetoBijzonder vakantiehuis in een Venetiaanse villa ("Villa Veneta") van de zestiende eeuw, in het dorp Este.

Ben je van mening dat Venetie leuk is, maar niet om te overnachten? Een accommodatie in de streek Veneto is bij uitstek een mooie uitvalsbasis. De streek heeft veel mogelijkheden tot ontspanning. Er zijn outdoor activiteiten voor ieder gezinslid, ongeacht de tijd van het jaar. Vakantiehuizen in de Veneto zijn vlakbij het schitterende landschap rondom de Dolomieten, de Alpen en Venetie.

Bovendien heb je met een vakantiehuis de vrijheid om een ​​aantal stranden en historische steden, zoals Verona en Treviso te bezoeken. Een vakantiehuis of een villa in de Veneto zorgt ervoor dat je met de familie de fascinerende streek kunt ontdekken. 

Boek hier je vakantiehuis buiten Venetie >

Maar wat als je een...

...Vakantiehuis langer dan een Maand wilt huren?

Een maand of langer blijven in Venetie? Dan wil je goed geholpen worden en de beste prijs! Je gaat naar het online advertentiebord Venice.it.craigslist.it waar je rechts ‘English’ aan klikt om het beter te begrijpen. Je ziet advertenties van particulieren en bedrijven die een kamer / appartement aanbieden in Venetie. Let op; voor een eigen accommodatie betaal je al gauw tussen de EUR 800 en EUR 1200 per maand. 

Student en naar Venetië? Super tof!

Ben je student via Ca’ Foscari Universiteit in Venetie? Via de universiteit is er informatie en hulp te vinden. Check www.unive.it

Hier is meer informatie op mijn site over Appartementen in Venetie


Je hebt gelezen over Vakantiehuis Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Naar Venetie >  Venetie Appartementen >  Vakantiehuis Venetie >

Lees verder:

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website