Door Rudmer Hoekstra (auteur):

Home >  Venetie Appartementen >  Appartement in Venetie met Terras >

Stel je voor; een appartement in Venetie met terras en het kanaal onder jouw balkon. Gondels glijden er geruisloos langs. Je eigen gemaakte café macchiato op je eigen terras drinken. Heerlijk om dat gevoel te krijgen. Een geniet momentje... Stel je eens voor!

Misschien met je familie, gezin of vrienden? Reserveer een appartement in Venetie. Ervaar het comfort van een gemeubileerd appartement met terras.  Een eigen terras in Venetie is een heerlijke luxe. Ook ervaren? Reserveer 1 van de 3 appartementen hieronder... Of reserveer direct via Belvilla.nl een appartement in Venetie met terras.

Okay,, top appartment no. 1...

...Appartement in Venetie met Terras – Ca'Vida

Venetie Appartement huren

Appartement Ca'Vida: 1 woon-slaapkamer en 1 badkamer tot 2 personen. Dit romantische appartement is in de wijk Castello.

Heerlijk om hier te verdwalen. Als twee verliefde stellen. Het is een ideaal appartement voor een romantisch bezoek aan Venetie. 

Vanaf het terras heb je een fraai uitzicht over de Canal Grande. Heerlijk om hier te zitten. Alle bezienswaardigheden in Venetie zijn op loopafstand. 

Het tarief start bij EUR 179,- per nacht. Voor de vrijheid die je krijgt is dit best te doen. Het is een prachtige locatie en je ervaart dat het appartement van jezelf is. Het minimale verblijf is 3 nachten.  Reserveer dit specifieke appartement >

Tijd voor Appartement no. 2...

...Appartement in Venetie met Terras – Madonna Dell'Orto

Appartement in Venetie met Terras

Dit appartement is op dit moment niet beschikbaar. Reserveer een soortgelijk appartement in Venetie

Appartement Madonna Dell'Orto: 2 slaapkamer en 2 badkamers tot 4 personen. Dit appartement is lekker ruim en is in de wijk Canneregio. Dit is de noordelijkste wijk van de 6 wijken in Venetie.

Het is veel minder toeristisch, maar dan kun jij de geheime plekjes van Venetie ontdekken. Daarnaast is het ideaal als je naar de eiland Murano, Burano of Torcello wilt. 

Het terras is geen balkon, maar je hebt een ruime omheinde tuin. Helemaal voor jezelf! Dit is zeer zeldzaam in Venetie. Fantastisch voor gezinnen. Denk je eens in... In de tuin barbecueën in Venetie!!! 

Alhoewel, dit appartement iets verder ligt zijn alle bezienswaardigheden op loop afstand. Tenminste, dat vind ik. Het is best ver. Je kunt ook met de Vaporetto lijnen 42 en 52 richting San Marco Plein. 

Het tarief start bij EUR 252,- per nacht. Best duur, maar het appartement is ruim. Bovendien is het best te betalen als je met 4 personen gaat. Het minimale verblijf is 3 nachten. 

Nog geen genoeg van het dromen over je eigen appartement in Venetie? Hier komt no. 3....

...Appartement in Venetie met Terras – Dimora Tintoretto!

Appartement in Venetie

Dit appartement is op dit moment niet beschikbaar. Reserveer een soortgelijk appartement in Venetie

Appartement Dimora Tintoretto: 2 slaapkamers en 2 badkamers tot max. 5 personen. Internet en WiFi is aanwezig.

Dit appartement is in de levendige wijk S. Croce. Het is minder toeristisch, maar dat maakt het wel zo rustig.

Het terras is fantastisch! Het appartement is op de 3e verdiepeing.  Je hebt een mooi uitzicht over de daken van Venetie. Alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand of via Canal Grande te bereiken met de Vaporetto. 

Het tarief start bij EUR 354,- per nacht. Best duur, maar op een mooie locatie, prachtig uitzicht en een luxe ruim appartement. Het minimale verblijf is 3 nachten. 

Nieuwe Informatie

  1. Watertaxi Venetie waarom zou je het doen?

    Oct 10, 21 06:29 AM

    Wat kost een Watertaxi Venetie en hoe boek je zo'n boottaxi? Watertaxi’s in Venetië de ideale oplossing voor comfortabel en snel vervoer.

    Lees meerJe hebt gelezen over Appartement in Venetie met een Terras. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Ga terug van 'Appartement met Terras' naar 'Venetie Appartementen'

Lees ook: