Venetie Appartement Huren
Op zoek naar kwaliteit en een goede Locatie?
Ontdek de geheime plekken en voel je thuis!

Deel hier je eigen Venetie review en Reis Verhaal

Venetie appartement huren? Heb je gefantaseerd om te leven in een Italiaanse “Palazzi”? Geen hotels, maar een appartement voor jou? Omringd door comfort in een gemeubileerd appartement. Venetie appartement huren met ruime keuze.

Een fantastische stad vol met historie en met culturele schatten. De typische “Palazzi”, de kanalen en de gondels creëren een schouwspel die je nergens anders ziet.

Na drie dagen in je appartement merk je de verandering… De vriendelijke 'buon giorno', die je iedere dag ontving bij de slager en de bakker worden enthousiaster en ze kennen jou.

De Venetianen gaan je herkennen. Je ontdekt situaties die andere toeristen nooit ervaren. Wijn kopen bij de specialist en tomaten bij de lokale groenteboer.

En in de avond eet je Cicchetti (Venetiaanse tapas) met spritz (campari, frisdrank en witte wijn) in een lokale eettent, voordat je terug gaat naar je appartement om je eigen avondeten te koken.

Een heerlijke Italiaanse leefstijl die je altijd al hebt gefantaseerd. En je navigeert door Venetië zonder te verdwalen. Je hebt de tijd om lekker te slenteren, gewoon omdat het geweldig is. Het leven als een Venetiaan ligt aan je voeten. En alles wat je hoeft te doen is een Venetie appartement huren.

Ik geef je hieronder mijn tips hoe je een...

...Venetie appartement kunt reserveren

Het grootste voordeel om online je appartement te reserveren is, omdat het simpel is. Gewoon achter je computer vanuit Nederland of België de appartementen bekijken en boeken.

En je kunt altijd met creditcard betalen. En dat is heel wat anders dan via een bankoverboeking of contant geld bij een boekingskantoor in Venetie. Daarnaast hoef je niet te bellen met een lokaal iemand om het verblijf te regelen.

Nieuwe Informatie

  1. Kamperen in Venetie - Ontdek de Betovering

    Oct 03, 23 07:29 AM

    Union Lido 5 sterren
    Met Kamperen in Venetie vertel ik over de Venetië campings, voor Campers + Mijn Top 4 beste Campings om ultiem te genieten.

    Lees meer


Direct regelen


VOLG OP INSTAGRAM

VOLG OP FACEBOOK

Bovendien heb je grote keuze in verschillende appartementen. Bijvoorbeeld; je kunt een appartement boeken voor vier personen in de wijk San Polo.

Het appartement is vlakbij de Rialto Brug en op 100 meter afstand van lokale bakkers en slagers. Of wat dacht je via de bekende Belvilla appartementen? Met ca. 10 appartementen in Venetië. Meestal kun je ook 1 of 2 nachten boeken.

Maar het komt voor dat de minimale huurperiode een week is. Een volle week heeft mijn voorkeur, want dan kun je het echte Italiaanse leven gaan leiden in Venetie waar je over droomt!

En om het echte Italiaaanse gevoel in Venetie te hebben is het handig als je...

...De beste locatie kiest om een Venetie appartement huren

Een perfect plek voor je appartement geeft je de kans om de geheimen van de stad te ontdekken. Voor degenen die rust zoeken, zijn de appartementen in de wijk Santa Croce een goede thuisbasis. Dit is bij het rustige plein 'Campo San Giacomo' met de Dell’Orio kerk.

De appartementen in de wijk San Polo zijn te midden van de beste restaurants van de stad. Ga dineren met authentieke Venetiaanse gerechten, zoals polenta en traditionele visgerechten en een espresso in één van de leukste cafés.

Als je meer van actie houdt, ga dan een appartement huren in de wijk Dorsoduro met authentieke restaurants, gondola werven, Accademia Galerie en het Peggy Guggenheim museum. 

Met je eigen appartement in Venetie heb je de kans om fantastische museums te bezoeken en culturele aangelegenheden. Kunstliefhebbers kunnen terecht in de vele museums met schilderijen en kunst vanaf de veertiende eeuw. In de avond ga je naar het theater ‘La Fenice’ of een musical. Na deze échte Italiaanse sferen keer je terug naar je eigen appartement.

Of ga het nachtleven in. Je gaat kroegen en dansclubs ontdekken in de stad en op het eiland Lido (bij het strand). Clubs met dance muziek zijn tot vroeg in de ochtend open!

En wat dacht je van shoppen? Venetie is een mode stad geworden met de duurste modemerken en grootste designers. Venetiaans glas en kant zijn berucht over de hele wereld. Je eigen gehuurde appartement in Venetie geeft je na een dag winkelen de rust die je nodig hebt.

Okay, je hebt ons overgehaald om een Venetie appartement te huren, maar

...welk seizoen is het beste in Venetie om een appartement te huren?

Natuurlijk heb je duurdere en goedkopere perioden om je week in een Venetiaans appartement te verblijven. In de winter kan het fris zijn, maar de stad is niet zo druk als in de zomerperiode.

De mooiste periode in de winter is het Venetie Carnaval. Ook gelijk de duurste periode, maar stel je voor; je gaat mee doen met Carnaval en je hebt een kostuum. Deze leg je klaar in je eigen appartement en na de tijd is het heerlijk privé om thuis te komen.

De maanden april / mei en september / oktober / november vind ik de beste maanden om Venetie te bezoeken. In de zomermaanden en tijdens het Internationaal Film Festival in Venetie is vaak te druk en ook te duur. Venetie appartement huren? Een goede tip is om je appartement vroeg te reserveren…
Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com
Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"


Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

Je hebt gelezen over Venetie Appartement Huren. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Naar Venetie >  Venetie Appartementen >  Venetie Appartement Huren >

Lees verder: