Boek hier Camping Union Lido Park & Resort
Doe het Snel, anders zijn de Mooiste Plekjes Weg

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

Home >  Campings Venetie >  Camping Union Lido Park >

Een Vakantiepark vlakbij Venetie! Dat is Camping Union Lido Park & Resort. Is er nog twijfel? Geen zorgen,, deze camping heeft veel prijzen gewonnen. Hierdoor heeft het een reputatie op kwaliteit en luxe. De camping heeft de afgelopen 50 jaar meer dan 16 miljoen gasten ontvangen. 

Campings vlakbij Venetie

Het campingpersoneel geeft je een warm welkom. Zij begeleiden de gasten naar hun verblijf. En voor je het weet zit je met een drankje op het terras van je gehuurde lodge. 

Via mijn partner SunCamp.nl kun je de leuk ingerichte huisjes in Union Lido Park boeken en reserveren voor jou aankomende vakantie. Doe het snel, want anders zijn de mooiste plekjes al weg en gaan de prijzen omhoog! 

Boek dus snel je...

...Vakantie op CAMPING UNION LIDO PARK

Gemak dient de mens. Een ingerichte lodge in dit vakantiepark. Dat is ideaal! Voor 1 week, 2 weken of zelfs 3 weken? 

Er is veel ruimte in zo'n lodge. En perfect voor kinderen. Zo heb je een eigen douche, wc, airconditioning en satelliet tv. De tarieven zijn afhankelijk van het seizoen. Het gemiddelde tarief start bij EUR 76,00 per nacht en kan oplopen tot EUR 166,00 per nacht.

Reserveer nu direct > Camping Union Lido

Een lodge is leuk, maar je kan ook heel prima...

...Kamperen op CAMPING UNION LIDO PARK

Union Lido Venetie

Kamperen in Venetie op Union Lido!!! De tarieven  voor het kamperen varieert per seizoen. Maar de gemiddelde prijs per persoon per nacht op de camping is EUR 9,25. Het tarief voor kinderen is goedkoper. 

De kampeerplek varieert van EUR 12,00 tot EUR 43,00 per nacht. Daarnaast hangt het tarief af van de faciliteiten, de vierkante meters en het seizoen. Belangrijk! De camping heeft 14 moderne toiletblokken die makkelijk te bereiken zijn vanaf de kampeerplekken. 

De camping is een uitstekende keuze vind ik. Er is zoveel te doen op de camping. Je wilt na afloop vaak langer blijven. Boek alvast je camping plaats >

Je kunt veel activiteiten doen op het park. Je kinderen gaan genieten van de...

...faciliteiten op Union Lido Park & Resort

Nieuwe Informatie

  1. Watertaxi Venetie waarom zou je het doen?

    Oct 10, 21 06:29 AM

    Wat kost een Watertaxi Venetie en hoe boek je zo'n boottaxi? Watertaxi’s in Venetië de ideale oplossing voor comfortabel en snel vervoer.

    Lees meer

Bijna alles is aanwezig op dit park. Strand en vertier. Het is een 4-sterren vakantiepark met een moderne en comfortabele inrichting.

Er zijn maar liefst 8 restaurants, 11 buffet cafés, 25 winkels, 2 Aqua Park zwembaden, wellnesscenter en een sportcentrum.

Elke ochtend wordt het eigen privé strand schoongemaakt. Veiligheid en hygiëne voor kinderen staat voorop! Je kunt op het strand en in het park naar hartenlust spelen!

Maar hoe kom je daar op de camping? Het zal wel druk zijn. Ga je met het vliegtuig? 

Kijk daarom mijn...

Routebeschrijving naar Union Lido Park & Resort

Adres: Union Lido Park & Resort: IL Parco dell Vacanze Via Fausta, 258 I - 30013 CAVALLINO - VENEZIA

MARCO POLO AIRPORT: Er vertrekken bussen van ATVO elk half uur richting JESOLO aan de voorkant van de arrival hal. Stap over in Jesolo en neem de bus naar Cavallino - Punta Sabbioni.

Circa EUR 4,30 p.p. en EUR 2,30 voor bagage. Het is ruim 1 uur en 25 minuten met de bus, inclusief overstap. 

Deze luchthaven ligt 45km van de camping vandaan. Je kunt dan ook de taxi nemen (ongeveer 40 min). Circa EUR 100,00. Maar via Cheaptaxis kun je goedkopere ritten krijgen. Reserveer je taxirit naar Union Lido > 

TREVISO AIRPORT: In het hoogseizoen vertrekken er regelmatig bussen naar Jesolo Lido. Hier kun je overstappen richting Cavallino. Je kunt ook een taxi nemen (ongeveer 70 minuten). Circa EUR 120,00.


Je hebt gelezen over mijn favoriete Venetie camping. Er is genoeg te ontdekken, zoals je ziet. Ontdek mijn site over Venetie verder!

Home >  Campings Venetie >  Camping Union Lido Park >


Lees ook: