Boek hier Camping Marina Di Venezia
Voor het Gezin - Uitstekende Vakantie tip!

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

Er is niets beter dan Camping Marina Di Venezia... Ik ben met mijn gezin naar Venetië geweest. Met twee kleine dochters op vakantie. De oudste was vier jaar en de jongste was twee jaar oud. Niet ideaal zou je zeggen. 

Maar dat is niet waar. De camping was geweldig met kinderen en we konden makkelijk naar Venetie...

Marina di Venezia Camping

Boek hier Marina di Venezia voor een week in een lodge tent of een luxe stacaravan. Het is een hoogwaardig 4-sterren familiepark nabij de haven Punta Di Saboni. Dit is heel dichtbij Venetië. 

En juist voor het gezin is een Camping bij Venetie geschikt! Ik besloot om te reizen met mijn auto. Nieuwsgierig hoe ik aankwam? Lees meer over mijn reis >

Met de waterbus (vaporetto) kun je gemakkelijk een bezoek aan Venetië, Burano en Murano brengen. Het familiepark is één van de vele resorts in deze streek. Tijdens de vakantieperiode (juni-augustus) is het erg druk met toeristen, caravans en campers. Vaak is het file rijden in het hoogseizoen;).

Mijn stacaravan heb ik geboekt via VacanceSelect. Zij bieden complete huisjes aan op dit vakantiepark. Leuk voor een vakantie! Boek z.s.m. voor het beste plekje!

Camping Marina di Venezia is een resort. Het is enorm groot, goed voor plezier en actie. Ik adviseer je tenminste 1 week in dit vakantiepark te blijven. Er zijn zoveel faciliteiten op Marina di Venezia! Ze hebben een grote verscheidenheid aan restaurants, winkels en ze hebben een geweldig zwembad. Het zandstrand ligt op loopafstand van het resort.

Marina di Venezia prijzen

Mijn kinderen genoten van de faciliteiten. Bijna alle faciliteiten zijn gratis op het park. Bovenal, alles is schoon, modern en goed georganiseerd. Het vriendelijke personeel verwelkomt je bij de eenvoudige check-in.

Vacanceselect.nl Een organisatie die hun eigen huisjes aanbiedt op verschillende campings. De extra service die zij bieden is prima. Er is altijd iemand in de buurt voor extra service. Dus als je klaagt, lossen ze het meteen op.

Marina di Venezia Vakantiepark

Schoon linnen en andere extra arrangementen kun je extra boeken. Je hebt een eigen keuken met apparatuur, een douche en barbecue. De accommodaties zijn netjes. Na verblijf hoef je niet zelf schoon te maken. Ideaal! 

De lodge is daarom een uitstekende vakantie tip! Het heeft de charme van een camping, maar zonder een compromis op comfort.

De tarieven voor Camping Marina di Venezia variëren per seizoen. In augustus kost het rond de EUR 223,-per nacht. Dan heb je een 6 persoons- lodge. Maar, in het laagseizoen betaal je slechts EUR 43,- per nacht voor deze stacaravan.

Elke dag was er een glimlach van plezier bij mijn dochters. Ik weet zeker dat ik daarom de juiste keuze heb gemaakt door Marina di Venezia te boeken. Een Venetie camping is een goed alternatief om onder budget omstandigheden Venetie te bezoeken... 

En als je eenmaal zover bent wil je graag de...

...Route weten naar Camping Marina Di Venezia

Adres: Camping Marina Di Venezia, Via Montello 6, 30013 Cavallino-Treporti Venezia, Italia, tel: +39 041 530 2511

MARCO POLO AIRPORT: Er vertrekken bussen elk half uur aan de voorkant van de arrival hal. Stap over in Jesolo en neem de bus naar Cavallino. Circa EUR 4,30 p.p. en EUR 2,30 voor bagage.  

Deze luchthaven ligt 45km van de camping vandaan. Je kunt ook de taxi nemen (ongeveer 40 min). Circa EUR 100,00. Taxi's in en rondom Venetie kun je vooraf reserveren via mijn eigen domein naarvenetie.transferz.com


Camping Marina di Venezia weergeven op een grotere kaart

Van Treviso Airport naar Camping Marina di Venezia:

Vanuit Treviso kun je het beste de ATVO bus nemen naar Lido Di Jesolo. Hier moet je overstappen op de ATVO bus richting Punta Sabbioni.

Nieuwste pagina op deze site

  1. Vaporetto Venetie Vervoer – Hoe werkt dat eigenlijk?

    Jul 13, 24 06:42 AM

    Ticket Vaporetto
    Bekijk Vaporetto Routes die je neemt | Weet waar uit te stappen. Opletten welke richting de Vaporetto Venetie op gaat.

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet

Een retourkaartje kost ongeveer EUR 20,- p.p naar Lido di Jesolo. Ik heb geen zicht op de transferkosten naar Punta Sabbioni. Deze komen er dus nog bij. Je moet rekening houden met ongeveer 1,5 uur reistijd. 

Van Punta Sabbioni is het ongeveer 2km lopen naar de Camping. Dit is best een eind. Ik weet in het hoogseizoen heeft de camping shuttlebusjes. Hier staan trouwens ook geregeld taxi’s. Taxi's in en rondom Venetie kun je vooraf reserveren via mijn eigen domein NaarVenetie.Transferz.com.

Dus ik raad jullie aan met de (kleine) kinderen hier de taxi te nemen naar de camping. Een andere optie is om aan de buschauffeur te vragen jullie zo dicht mogelijk af te zetten. 

Bijgaand de link naar de ATVO website en ook het tijdschema van de bus

Kaartjes voor de ATVO bus kun je in alle rust kopen op Treviso Airport. De ATVO borden worden duidelijk aangegeven. Of je kan vooraf de bus tickets reserveren via Getyourguide.com. Ze zijn gecertificeerd om deze buskaartjes voor ATVO te mogen verkopen. Boek ze hier online >

Taxi Treviso Airport Marina di Venezia

Jullie kunnen ook een taxi nemen. Dan hoef je niet over te stappen en het is sneller. De kosten zijn ongeveer EUR 100,-. Ik boek altijd taxi's van te voren via mijn eigen domein NaarVenetie.Transferz.com.

Ik gebruik een online platform waar je wereldwijd taxi's van en naar het vliegveld kunt reserveren. Het werkt erg goed kan ik zeggen.

Daarnaast kan het ook goedkoper zijn als jullie bijvoorbeeld met z'n vieren bent en in plaats hiervan de ATVO-bus nemen.

Punta Sabbioni is trouwens het laatste puntje van het schiereiland waar veel campings zijn. Vanuit hier gaan iedere dag Vaporetto boten naar Venetie. Dus als jullie eenmaal op de camping zijn ingecheckt kun je het beste de volgende dag richting Punta Sabbioni gaan en hier een travelcard aanschaffen voordat je naar Venetie gaat.

Marina di Venezia Zwembad

Een 2 dagen travelcard gaat in vanaf het moment dat je bent ingecheckt. Je kunt de kaart dus niet meer gebruiken na 48 uur. Maar ik raad jullie aan om ter plekke te beslissen wat jullie doen.

Bijvoorbeeld als jullie een dagje Venetie hebben gepland en de volgende dag de andere eilanden (Burano, Murano of Torcello), dan koop je de 2 dagen travelcard. Of de 1 dag travelcard als jullie de dagen apart doen. Koop hier je 24 uur of 48 uur kaart >

Terug naar Treviso Airport? Het is gelukkig een klein vliegveld. Als je 1 uur voor vertrek aankomt op het vliegveld is dit voldoende. Ik zit daarom te denken dat jullie de terugreis beter met de taxi kunnen.

Een andere route is van Punta di Sabbioni naar Treviso. Dan ga je via Mestre en zit je meer dan 3 uur in de bus en 2x overstappen. En dan nog kom je volgens mij niet goed op tijd.Je hebt gelezen over fantastische camping. Er is genoeg te ontdekken, zoals je ziet. Ontdek mijn site over Venetie verder!

Home >  Venetie Camping >  Camping Marina Di Venezia >


Lees verder:

Deze campings zijn ook goed:

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website