Beoordeel Restaurant Trattoria alla Madonna
Ik heb nog nooit zo'n lekkere risotto gegeten
Dit echte Venetiaanse restaurant is uitstekend!

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

We waren niet van plan om te gaan eten in restaurant Trattoria alla Madonna. Maar toch trok het mij aan en had ik er goede recensies over gelezen. Ook minder mooie beoordelingen, maar dat weet je niet als je het niet geprobeerd hebt.

Ik was verrast, wat een drukte. Bij de ingang zag ik dat het restaurant best groot is met veel tafeltjes. Het eerste wat je verder opvalt is de buffetbar, waar allerlei schaaldieren, salades en vis klaar ligt om aan de gasten te serveren.

Venetie Restaurant Madonna

We hoefden slechts vijf minuten te wachten voordat we een tafeltje toegewezen kregen. Nou ja,,, tafeltje…

Een heel smal tafeltje en je zit bijna tegen je mede gasten aan. Het is wel direct gezellig, want de azijn en de olijfolie moet je delen. En we konden goed zien wat de andere gasten aten. Dit maakt het makkelijk om hetzelfde te bestellen ;).

Als voorgerecht bestelden we de beroemde Venetiaanse gefrituurde sardientjes samen met een salade. Ik had gelezen dat hier de gefrituurde paling (anguilla fritta) erg lekker is. En natuurlijk de spritz die erbij hoort. Mijn vrouw had de speciale gevulde krab als daggerecht. Zo overheerlijk hebben we nog nooit gegeten. 

Na een tip van onze directe buren van het tafeltje die 10 centimeter van ons afstond, gingen we voor de extra buikvuller ‘Risotto’.

Ongelooflijk, ik heb nog nooit zo’n lekkere risotto gegeten. Samen met de spritz en de extra wijn die we bestelden was het een top avond. 

Het extra goede van dit Venetiaanse restaurant is dat de service uitstekend is!

De seniore obers nemen de tijd voor je en maken gauw een grapje. Zij zijn echt ingesteld op de toeristen om hun een plezierige avond te geven.

En je hoeft maar met je vinger omhoog en ze staan bij je tafel. 

Nieuwste pagina op deze site

 1. Maskers Venetie. Wat gaat er achter schuil?

  May 16, 24 01:09 PM

  Boek-Venetie-Haar-Maskers
  De Maskers Venetie zijn lang gebruikt. Maar toen werd het verboden. Waarom eigenlijk en wat weet jij van het masker in Venetie af?

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet

Uiteindelijk is het menu heel gevarieerd met ook lasagnes, spaghetti ’s, soep, maar vis voert de boventoon. En de rekening? Die viel mij mee. Volgens mij waren we samen slechts EUR 80,- kwijt voor al dit lekkers.

We verlieten restaurant Trattoria alla Madonna met veel lieve gebaren richting de obers. Eenmaal buiten leek het of de avond net begonnen was. Het was ongeveer 20:30 uur toen we klaar waren en er stond een meterslange rij om te kunnen eten in het restaurant.

En het gevoel als je dat ziet, dan weet je dat je geluk hebt gehad. We waren blij dat we er direct terecht konden. Het is een erg populair restaurant. Dit was een extra pluim op de avond op deze fantastische ervaring in dit restaurant. 

Bestel hier Recepten uit Venetie

Heb jij ook genoten van die heerlijke authentieke gerechten uit Venetie? Bestel het boek en volg de gangen van de Italiaanse maaltijd en gerechten uit de Veneto.

De lokale aperitief Aperol Spritz, antipasta van polenta en garnalen, of ravioli met artisjok, gegrilde zeeduivel, maar natuurlijk ook klassiekers als tiramisu, risotto en bellini. In Recepten uit Venetie (bestel nu) ontdek je de rijkdom van de Veneteiaanse keuken. Buon appetito!!

Informatie Restaurant Trattoria alla Madonna

Spritz Venetie
 • Op woensdag zijn ze gesloten. 
 • Ze zijn open vanaf 19:00 uur. 
 • De gemiddelde prijs is EUR 35,- p.p. (exclusief wijn en drinken)
 • Alle creditcards zijn geaccepteerd

Hoe kom je daar?

 • Neem Vaporetto lijn 1 en stap uit op ‘Rialto Mercato’.
 • Adres: Calle della Madonna 594, San Polo, Venetie
 • Telefoon: +39 041 522 3824
 • Website: www.ristoranteallamadonna.com
 • Je kan beter niet reserveren van te voren. Zorg dat je er ongeveer om 19:00 uur bent! 

Ben Jij in een Restaurant geweest in Venetie?

Heb jij een geweldig verhaal over een Restaurant in Venetie. Is het eten in Venetie een fantastische ervaring? Welk Restaurant is TOP? En welk Restaurant zou je nooit meer naar toe gaan? Deel het hier...


Je hebt gelezen over Vini da Gigio in Venetie. Er is genoeg te ontdekken, zoals je ziet. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang informatie over deze prachtige plaats. 

Home >  Venetie Restaurants >  Restaurant Trattoria alla Madonna >

Lees verder:

Andere leuke restaurants in Venetie:

Door Rudmer Hoekstra (auteur):


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

 1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
 2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website