Aankomst op Treviso Airport

Home >  Venetie Airport >  Treviso Airport >Als Treviso Airport jouw luchthaven is om in Venetie te landen, dan ben je hier op de juiste plek. De luchthaven is klein, maar vanuit Treviso zijn er 45 internationale bestemmingen te bereiken. Het is daarom een goed alternatief voor het grotere Marco Polo Airport. Met name 'budget airlines' landen hier. Bijvoorbeeld RyanAir uit Eindhoven of Maastricht. 

Mijn Tip) Reserveer direct Taxi's op het vliegveld van Venetie


Luchthaven faciliteiten Treviso

Ryan air Treviso Airport

Het vliegveld ligt aan de SS-515 tussen Treviso en Padova. Het duurt 45 minuten met de auto om bij de parkeergarages van Venetie te komen.

Dit is 32km. Er is een shuttle bus van ATVO die de toeristen naar Venetie brengt. Maar je kunt ook met de trein. Dan moet je buslijn nummer 6 nemen richting het treinstation van Treviso. Hoe je van Treviso luchthaven in Venetie komt lees je hier; 

Er is één start- en landingsbaan en een terminal die 3 verdiepingen telt. Ieder jaar maken 1.300.000 passagiers gebruik van dit vliegveld. Informatie balies zijn aanwezig en meestal spreekt de gastvrouw of gastheer Engels. Geldautomaten en wisselkantoren zijn te vinden in de terminal.

De luchthaven heeft één tax free winkel en een winkel voor boeken, tijdschriften en tabak. Er zijn drie cafés om wat te eten of te drinken. Daarnaast zijn er baby faciliteiten. Echter, nog geen Wi-Fi.  

Bagage: Trolleys kun je vinden aan het begin van de terminal. De balie voor gevonden voorwerpen is op de begane grond.

Zakelijke aangelegenheden zijn er niet. Heb je een zakelijke meeting dan kun je gebruik maken van hotels die dichtbij de luchthaven zijn. Airport hotels die je kunt gebruiken >

Parkeren Treviso Airport

Wil je parkeren? Geen probleem. Treviso heeft dit goed geregeld.

Lang parkeren kan op twee verschillende plekken. Parkeerterrein C en D zijn een paar minuten lopen van de terminal. Deze parkeerplekken kosten ongeveer EUR 6,50 per dag. Dit is de goedkoopste manier om te parkeren!

Om iemand op te halen of weg te brengen kun je aan de voorkant van de terminal 10 minuten gratis staan. Dit is parkeerterrein A. Daarna betaal je EUR 3,- per uur.

Parkeergarage B is aan de voorkant van de terminal met 170 plekken. Per uur kost dit EUR 5,-. Je kunt betalen bij de machine aan de voorzijde van de terminal. Maar je kunt ook betalen bij het verlaten van het parkeerterrein middels je creditcard. 

Voor meer informatie over het vliegveld Treviso ga naar www.trevisoairport.it

Informatie Treviso Airport

(TSF) Adres; Aeroporto DI Treviso: Aertre S.p.a., Via Noalese, 31100 Treviso, Italy.

Telephone: +39 (0)422 315 111
Fax: +39 (0)422 315 219
Email: info@tv.veniceairport.it

Grote auto verhuurbedrijven zijn aanwezig met kantoren in de terminal. Taxi - Radio taxi www.taxitreviso.it tel. 0422 431515Goedkoop Parkeren in Venetie ?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetie, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden? Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens ! 


Je hebt gelezen over de luchthaven in Treviso. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Venetie Airport >  Treviso Airport >

Lees ook: